КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 577
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Стискам ти палци!Успех и чакам обратна връзка.

# 121
Какво ще ми разкрие пълнолунието на 06.4
Изглежда интересно 🤓
Заради Асата може би ще е нещо ново, особено след Кулата

# 122
  • Sofia
Благодаря ви!
Страшно изненадана съм от тези карти, чувствам се подготвена по принцип и съм в ступор! Ще поживеем и ще видим 🙂
По принцип знам, че ако се теглят карти ей така, само за да "се подсигурим" с потвърждение за нещо, в което иначе сме сигурни, е възможно картите да дават подвеждащи отговори. Дано е така в твоя случай.

# 123
  • София
Благодаря ви!
Страшно изненадана съм от тези карти, чувствам се подготвена по принцип и съм в ступор! Ще поживеем и ще видим 🙂
По принцип знам, че ако се теглят карти ей така, само за да "се подсигурим" с потвърждение за нещо, в което иначе сме сигурни, е възможно картите да дават подвеждащи отговори. Дано е така в твоя случай.
Дано си права, но не е изключено да има изненади.

# 124
  • София
Благодаря ви!
Редактирам се, за да споделя, че картите описаха точно ситуацията с предстоящия изпит. Днес имахме нещо като подготовка и се оказа, че ще включва неща, които не предполагах и доста ме изненадаха, притесних се и се почувствах неподготвена. А за финал са изместили и датата и ни казаха днес. Така че промяната от Смъртта е налице, притеснението, тъгата и разочарованието от 3 мечове -също. Висшата жрица не мога да я свържа за момента.

# 125
Висшата жрица ти казва, че ти трябва здраво учене и подготовка.. 😊Успех!
Благодаря ви!
Редактирам се, за да споделя, че картите описаха точно ситуацията с предстоящия изпит. Днес имахме нещо като подготовка и се оказа, че ще включва неща, които не предполагах и доста ме изненадаха, притесних се и се почувствах неподготвена. А за финал са изместили и датата и ни казаха днес. Така че промяната от Смъртта е налице, притеснението, тъгата и разочарованието от 3 мечове -също. Висшата жрица не мога да я свържа за момента.

# 126
Смъртта като първа карта говори за калциран процес. Времето за това, което е можело да се направи е минало. Сочи също за стъписване и оправдаване.
3 меча+Висшата жрица показва човек, посичащ сам себе си.

# 127
Здравейте бихте ли ми казали ще имам ли човек до мен в скоро време сериозен с цел създаване на семейството. Благодаря

# 128
Това ми се струва твърде превратно тълкуване на картите. В случая подкрепям мнението на Минзухар.12, че Висшата жрица е необходимостта от учене и трупане на знание.

Тук в картата на Смъртта изображението е обърнато надясно, т.е. можем да допуснем, че конникът е отправил взор в бъдещето - това, което идва след транформацията по Смъртта. Самата карта симворизира край на период, нуждата от промени и ако приемем, че гледа в бъдещето след този период, то картите по обратната връзка се нареждат прекрасно. Питащата е завършила по Смъртта периода на подготовката, впоследствие е настъпило разочарование по 3 мечове, че материал, за който не се е подготвяла, ще бъде част от изпита, и възниква нуждата от ново знание по Висшата жрица.

Напоследък имам впечатлението, че при много конкретни битови/практични въпроси картите търпят едно по-опростено тълкуване, ако мога така да се изразя.

Цитат
author=MeDeity link=topic=1535508.msg46239590#msg46239590 date=1680552105]
Смъртта като първа карта говори за калциран процес. Времето за това, което е можело да се направи е минало. Сочи също за стъписване и оправдаване.
3 меча+Висшата жрица показва човек, посичащ сам себе си.

# 129
  • София
Много ви благодаря за отделеното време и съветите!🌷
Изпитът е преместен за следващата сряда. Смятам, че имам време дотогава, доколкото зависи от мен, да се подготвя върху това, което ме притеснява. Ще дам обратна връзка как е минало, финално резултатите ще са ясни на 19-ти.

# 130
  • там, където ми харесва
Здравейте, имам въпрос и ако има желаещ да се включи с тълкуване ще съм благодарна.
Какви ще са отношенията им през април?  Става въпрос за лични отношения между мъж и жена. Картите са:
Двойка жезли Петица пентакли Рицар чаши

# 131
Благодаря ви!

Жрицата показва че тези промени са били неочаквани и скрити за вас. Нещо което не сте предвидили и очаквали.

Здравейте, имам въпрос и ако има желаещ да се включи с тълкуване ще съм благодарна.
Какви ще са отношенията им през април?  Става въпрос за лични отношения между мъж и жена. Картите са:
Двойка жезли Петица пентакли Рицар чаши

На разстояние ли са и има ли някой който вече да е обвързан?

# 132
  • там, където ми харесва
Не са обвързани. Живеят отделно.

# 133
Въпросът на питащия е
Какво да направи, за да има повече клиенти?
Освен да прояви търпение, друго какво
Не знам тази 10ка чаши дали показва резултат или е съвет

# 134
Въпросът на питащия е
Какво да направи, за да има повече клиенти?
Освен да прояви търпение, друго какво
Не знам тази 10ка чаши дали показва резултат или е съвет

Освен търпение, човекът трябва да поработи повече върху развитие на своите умения, ако иска дългосрочност на резултатите. Това може да е свързано и с допълнителна инвестиция в обучение или материали. Подкрепата на близки хора, колеги, семейство също ще играе роля.

Относно отношенията между мъж-жена с карти Двойка жезли Петица пентакли Рицар чаши
Съществува колебание - дали да се запази сегашната ситуация, която е удобна или да се търси промяна в посока на неизвеството. Петица пентакли не е добра поличба, изобщо петиците в малките аркани показват дисбаланс, напрежение. За мен рицар чаши в комбинация с тези карти  е наличие на емоции, заради самите емоции, но неподплатени с действия.

Общи условия

Активация на акаунт