КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 678
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Зададох въпрос на колодата Райдър Уейт таро "Ще ме покани ли той на среща до края на месеца?" и излязоха Императорът, Обесеният и двойка мечове, как да то тълкувам, благодаря!

# 196
lululi, работата ще е динамична, свързана с по-интензивни и по-спокойни периоди. По 7 пентакли обаче 1) или тези върхове и спадове няма да Ви засегнат особено, или 2) просто трябва да наблюдавате отстрани и да се учите на занаята един вид, в случай че сте нова, или 3) това ще е просто период, който ще отмине.

По Императора вероятно ще имате ръководител, който ще е по-контролиращ тип. По Крал мечове същият този шеф може да е по-рязък и студен като поведение. Възможно е също така по Крал мечове същият да влезе и в ролята на ментор или друг колега ще влезе в тази роля.

Принципно е хубаво да давате повече информация - нова ли е тази работа, някакви конкретни промени ли се очакват на работното място и т.н.

melanymagic, краткият отговор е не. По Императора е влязъл в енергия да стои по-дистанциран като отношение, да си придава важност, да се прави на недостъпен. По Обесения ситуацията е зависнала без изход за момента. Картите казват, че може би трябва да обмислите алтернативен подход, да погледнете ситуацията от друг по-различен ъгъл. По 2 мечове има някакъв избор, който трябва да се направи на неемоционална основа. И Обесения и 2 мечове показват, че трябва да се обмисли друг втори вариант (не знаем какъв е), да се помисли обективно и най-вече справедливо и на тази основа да се вземе решение. Нуждата от това решение може да възникне по към края на зададения период. Изборът може да е дали да се видите или не предвид конкретиката на въпроса, но може и да е свързан с нещо друго, което има отношение.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 09:09 от innasn

# 197
innasn, благодаря ти! Не е нова работа, от дълги години върша това, нямам началник, но имам партньор. Опитвам да променя нещо, което рефлектира генерално на работата ми и не съм сигурна дали да продължа да я върша или изцяло да сменя попрището, защото път назад нямам.

# 198
Здравейте , можете ли да разтълкувате тази подредба? Става въпрос за развитие на отношения , при положение , че в момента момичето се е разделило с момчето, питащ е той. Благодаря предварително !!!

# 199
А какъв е конкретният въпрос? Хубаво е въпросът към таро да се характеризира с конкретика и период. Иначе отговорът може да е объркващ.

Здравейте , можете ли да разтълкувате тази подредба? Става въпрос за развитие на отношения , при положение , че в момента момичето се е разделило с момчето, питащ е той. Благодаря предварително !!!

# 200
А какъв е конкретният въпрос? Хубаво е въпросът към таро да се характеризира с конкретика и период. Иначе отговорът може да е объркващ.

Въпросът е , как ще се развият отношенията между двамата.Наредени са седмица преди момичето да се изнесе.

# 201
Скрит текст:

Въпросът е , как ще се развият отношенията между двамата.Наредени са седмица преди момичето да се изнесе.
В такъв случай бих препоръчала да се извадят нови карти. Тези са теглени при една ситуация, в момента ситуацията е коренно различна. Енергията се е променила и каквото и да се разтълкува по тези, на този етап вече няма да е релевантно.

# 202
Здравейте!
На въпрос Човекът Х. ще ми пише ли в рамките на един месец ,картите показаха това, аз мисля , че отговорът е положителен, но все пак...

# 203
Според мен отговорът е по-скоро не. Картите са много хубави и показват чудесен потенциал по Асо чаши и Асо пентакли, но дотам. 3 чаши като последна карта може би показва, че потенциалът ще се повиши в края на периода и все пак няма карти, индикиращи действие. Възможно е след края на зададения период човекът да Ви пише.

Здравейте!
На въпрос Човекът Х. ще ми пише ли в рамките на един месец ,картите показаха това, аз мисля , че отговорът е положителен, но все пак...

# 204
Скрит текст:

В такъв случай бих препоръчала да се извадят нови карти. Тези са теглени при една ситуация, в момента ситуацията е коренно различна. Енергията се е променила и каквото и да се разтълкува по тези, на този етап вече няма да е релевантно.
Ето от тази вечер , въпроса е същия - как ще се развият отношенията между момчето и момичето

# 205
Момичета знаете ли в какво съотношение беше отварата от билки срещу кисти на яйчниците, и комбинацията.? 🙄

# 206
Според мен тук, така както са излезли картите - 10 пентакли, Глупака и Магьосника, показват, че (поне на този етап) няма изгледи за възстановяване на връзката. Имаме завършен цикъл по 10 пентакли и ново начало извън този цикъл по Глупака и Магьосника.

По 5 жезли ще има някакви борби - може между двамата партньори да има търкания, може това да са вътрешни съмнения от страна на момичето (мисля, че за нея ще се отнася, предвид че останалите карти резонират по-скоро с енергията на този, който е напуснал връзката), а може и някакви странични хора да се намесят в ситуацията.

В крайна сметка обаче енергията на 5 жезли ще се изчисти и Глупака ще продължи да търси нови хоризонти по 3 жезли.

Съжалявам, но според мен картите показват, че възстановяване на тези отношения не се виждат в близко бъдеще.

В допълнение, искам да изтъкна, че качеството на снимката е компромисно и не съм сигурна, че правилно разчитам коя карта коя е.

Скрит текст:
Скрит текст:

Ето от тази вечер , въпроса е същия - как ще се развият отношенията между момчето и момичето

# 207
  • там, където ми харесва
Здравейте момичета, прекъснаха ми трудовия договор , които бях сключила. Хвърлих карти с въпрос каква е причината? Паднаха се:
Десетка пентакли Висша жрица Седем жезли

Ще започна ли работа до месец на позиция , за която искам?
Четворка пентакли Девет пентакли Крал пентакли
Ще се радвам да се включите 😀

# 208
Здравейте момичета, прекъснаха ми трудовия договор , които бях сключила. Хвърлих карти с въпрос каква е причината? Паднаха се:

Предполагам, че са дали обратна връзка за терминирането на договора. Това, което аз виждам по тези карти е, че е възможно екипът да е бил по-сплотен, да е функционирал като семейство, а ти да не си успяла да се впишеш в него, имала си различна визия, била си на противоположна позиция - може би на моменти по-пасивна, на моменти по-враждебна.

По втория въпрос - да, възможно е, по кралят, който е реализация. Възможно ли е да си по-консервативна и по-самодостатъчна в начина си на работа - по 4 и 9 пентакли?

# 209
По първия въпрос според мен тук е взето решение за съкращение на позицията и оптимизация на разходите. По 10 пентакли според мен е стигнат някакъв таван в разходите и по 7 жезли се налага да се борят с твърде много разходи. Възможно е това за момента да не е обявено по Висшата жрица или картата да сочи към жена, която е взела решението точно твоят договор да бъде прекратен.

По отношение на втория въпрос по-скоро да. Все пак, 4 пентакли може да показва някаква съпротива, но тя ще бъде преодоляна по 9 пентакли и Крал пентакли индикира растеж.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 17:02 от innasn

Общи условия

Активация на акаунт