КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 795
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Направих (за мен) много интересна Реинкарнационна подредба
 Ще се радвам да кажете какво мислите, а ако на някой му е интересно да я направи и сподели резултатата.

1.Император - Какъв си бил в предишната инкарнация?
2.5 пентакли - Информация за сегашния живот
3.Кралица Жезли - Картата показва бъдещето/бъдеща инкарнация
4.3 Чаши - Към какво трябва да се стремиш в този живот
5.Крал Мечове - кармата събрана от минали животи, това което си натрупал и носиш в този
6. Звездата - от какво трябва да се откажеш в този живот, защото не е добре за теб
7. Асо чаши - Какво ще ти помага, всички твои добродетели, които да използваш и ще са ти в полза

# 211
Здравейте, наскоро си взех таро карти и днес за пръв път реших да им задам въпрос за дадена ситуация с едно момче. Просто тези дни от новолуние ли, от какво и аз нз, но не издържам на напрежението и болката от тези отношения. Те не са лоши, но не се развиват някак..Затова попитах картите 3 въпроса. За всеки въпрос по 3 карти изтеглих. На първия ред въпросът бе "ще свърши ли скоро тази мъка, ще бъдем ли щастливи с него? На втория ред попитах дали той ще признае чувствата си най-накрая и на третия попитах дали ще се видим скоро (този месец), но то скоро може и повече време да е. Не зная дали все още мога правилно да хващам енергията и т.н. на картите и дали изтеглените карти ще кореспондират с истината, но все пак ми е интересно да разбера по-опитните от вас какво мислят като отговори на картите за моите въпроси. Благодаря Ви!

# 212
Здравейте, наскоро си взех таро карти и днес за пръв път реших да им задам въпрос за дадена ситуация с едно момче. Просто тези дни от новолуние ли, от какво и аз нз, но не издържам на напрежението и болката от тези отношения. Те не са лоши, но не се развиват някак..Затова попитах картите 3 въпроса. За всеки въпрос по 3 карти изтеглих. На първия ред въпросът бе "ще свърши ли скоро тази мъка, ще бъдем ли щастливи с него? На втория ред попитах дали той ще признае чувствата си най-накрая и на третия попитах дали ще се видим скоро (този месец), но то скоро може и повече време да е. Не зная дали все още мога правилно да хващам енергията и т.н. на картите и дали изтеглените карти ще кореспондират с истината, но все пак ми е интересно да разбера по-опитните от вас какво мислят като отговори на картите за моите въпроси. Благодаря Ви!

Не задавайте два въпроса едновременно! За първия ред изтеглете нови карти с един въпрос.

# 213

Здравей!
На мен тези карти ми допаднаха, което всэщност не е важно, по-важното е ти какви усещания изпитваш при наблюдението им и какви мисли нахлуват в съзнанието ти докато ги съзерцаваш. Въпреки че сама на себе си е малко подвеждащо на моменти гледането, заради емоционалната обвързаност...или поне при мен си мисля че е така...
По първата триада скоро би трябвало да настъпи благоприятен, щастлив период за вас. Все страстни, огнени карти, носещи заряд и радост, ново ентусиазирано начало.
Втората триада-човекът го мъчат някакви вътрешни терзания, притеснеия, сякаш е прекалено затворен в себе си и се опасява да признае чувствата си. Но в крайна сметка смятам, че ще се отприщи и ще заяви срастта която изпитва. Възможно е обаче среща да няма за посочения ти период, а по скоро само писмена комуникация по ПМ.
Накратко това виждам аз...
Успех с картите и най вече приятни занимания с тях..😊🤗🌻

# 214
Много благодаря! Наистина са хубави картите и дано да е вярно. Аз се чувствам много зле последните дни, заради тази ситуация и по-скоро бих повлияла негативно, ама явно не съм успяла. Ах, дано да станат най-накрая нещата, макар и да не се видим до края на месеца, поне лъч надежда да има като цяло за отношенията ни. Отново много благодаря! 🩷

Здравей!
На мен тези карти ми допаднаха, което всэщност не е важно, по-важното е ти какви усещания изпитваш при наблюдението им и какви мисли нахлуват в съзнанието ти докато ги съзерцаваш. Въпреки че сама на себе си е малко подвеждащо на моменти гледането, заради емоционалната обвързаност...или поне при мен си мисля че е така...
По първата триада скоро би трябвало да настъпи благоприятен, щастлив период за вас. Все страстни, огнени карти, носещи заряд и радост, ново ентусиазирано начало.
Втората триада-човекът го мъчат някакви вътрешни терзания, притеснеия, сякаш е прекалено затворен в себе си и се опасява да признае чувствата си. Но в крайна сметка смятам, че ще се отприщи и ще заяви срастта която изпитва. Възможно е обаче среща да няма за посочения ти период, а по скоро само писмена комуникация по ПМ.

# 215
Много благодаря! Наистина са хубави картите и дано да е вярно. Аз се чувствам много зле последните дни, заради тази ситуация и по-скоро бих повлияла негативно, ама явно не съм успяла. Ах, дано да станат най-накрая нещата, макар и да не се видим до края на месеца, поне лъч надежда да има като цяло за отношенията ни. Отново много благодаря! 🩷

Здравей!

Явно днешното Новолуние и Слънчево затъмнение са те налегнали стабилно, та затова ще е, пък и по този Дявол в картите ти, не ти дава мира Wink Също ако имаш планетки в Овен, Везни в последните градуси, и в знаците Телец и Скорпион в първите градуси ти дава отражение...дано да се окажат верни картите и мъките да приключат Hug

# 216
Луната ми е в първите градуси на Телец..иначе съм Лъв, с асц. Лъв и Сатурн във Водолей, имам чувството, че старите затъмнения и сатурновото завръщане още ме държат и никога няма да ме пуснат 😀 Дано са верни, наистина, че едва се издържа вече.

Здравей!

Явно днешното Новолуние и Слънчево затъмнение са те налегнали стабилно, та затова ще е, пък и по този Дявол в картите ти, не ти дава мира Wink Също ако имаш планетки в Овен, Везни в последните градуси, и в знаците Телец и Скорпион в първите градуси ти дава отражение...дано да се окажат верни картите и мъките да приключат Hug

# 217
Twinklestar, много интересна подредба. Бях попаднала на нещо, свързано с настоящия живот на човека, но ограничено само до големи аркани. Ще потърся и ще публикувам тук.

Що се отнася до тези карти, по Императора в предишен живот си била обременена от чувството, че трябва да поддържаш определено поведение, да се държиш на определено ниво. Вероятно си имала определено надменно поведение над околните, дистанцирано отношение. Била си последователна в действията и думите си. Може да си се занимавала с професия, която е била свързана с управление на хора или си концентрирала големи отговорности у себе си.

В настоящето по 5 пентакли вероятно усещаш непрестанна липса на принадлежност, все нещо не ти достига, все не се чувстваш разбрана от околните, емоционално неудовлетворена от тях, сякаш все ти отказват това, от което всъщност се нуждаеш. Възможно е и връзката с родителите ти да не е достатъчно развита на чисто емоционално ниво и там нещо на самата теб да не ти достига.

В бъдещето по Кралица жезли ще си силно ресурсна от гледна точка на лични способности. Не в материалния смисъл, а като лична енергия. Ще си неспокоен и търсещ дух, винаги ще търсиш развитието, нещата да са по-добри, да се случват по по-добър начин, да ги възраждаш. Там, където другите виждат загубена кауза, ти ще виждаш възможности. Ще гледаш околния свят като лунапарк, изпълнен с чудеса, когато околните го възприемат като борба за лично оцеляване и утвърждаване. Отхвърлеността от 5 пентакли от сегашната инкарнация ще бъде заменена от стремеж да си вземеш и създадеш всичко, от което се нуждаеш.

По 3 чаши в този живот според мен трябва да се стремиш към общуване с повече хора. Може да се включваш в групи по интереси, кръжоци, спортни клубове, изобщо навсякъде, където се събират хора, ти трябва да си там и да общуваш. Още - трябва да се радваш на малките неща, да прейзваш малките победи. Каквито и цели да имаш, фокусирай се към пътя към успеха, формулирай си стъпките и се радвай на всяка изпълнена крачка. Изобщо, радвай се и изживявай целия процес в неговата пълнота, а не само крайния резултат. Намирай си малки поводи за личен празник и създавай празник около себе си - дали ще отглеждаш цветя и ще се фокусираш в стъпките по отглеждането на всяко едно докато разцъфти, дали ще правиш тематична украса за различни празници. Дали ще намериш повод за някой празник примерно да направиш украса и сладки с детето или пък заедно ще направите картичка за нечий рожден ден, търси си такива малки поводи за радост. Бори се с апатията към чисто битовата страна на живота.

Това ти казват и Звездата и Асо чаши. По Звездата не стой на разстояние от емоционалната част на живота, не се ограничавай само да си топнеш леко краката в морето от емоции. Не се фокусирай върху далечни мечти, които ти се струват недостижими. Не изпадай в изолация и меланхолия. По Асо чаши към всяко нещо подхождай с радост, приветливост и хубави емоции. Старай се да имаш по-мил и топъл подход в комуникацията си с околните, влагай желание във всяко едно нещо, с което се захванеш. Както се пее в песните, прави всяко нещо с любов.

По Крал мечове опитът ти от предишни животи те е научил, че с лошо не става. Агресията и студенината по мечовите карти е изчерпана. Кралят е свалил меча в израз на мир и е разбрал, че не силата, а мъдростта е това, което го прави крал.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 00:11 от innasn

# 218
innasn WOW 🤩
Скрийншотнах си го, прекрасен анализ!

# 219
Здравейте преди време се занимавах с карти таро,но вече съм ги позабравила.Ще помоля за малко помощ в разчитането им.Приключвам сериозна връзка,но не съм наясно съвсем със ситуацията.Въпроса ми беше как ще се развият нещата от тук насетне.Дали има шанс да се оправят?Картите които изтеглих са
1.Справедливост Обърната
2.Крал мечове обърната
3.Седмица пентакли права
Ако някой може да ми ги разтълкува ще съм му благодарна ❤

# 220

Да споделя тази разкошна колода, с която се сдобих от Али Експрес наскоро. Толкова  е красива, жива и говореща. Със сигурност оригинала ще е мн.по добър, но и тази реплика е хубава, особено за малки ръце като моите, защото размера на картите е по-малък от стандартните...Интересното е че има 2 Императора и Кралете от всяка боя също са по 2 бр.като на едната карта е мъжка фигурата, а на другата е женска за крал...
Ето какво изтеглих като дневни карти:
Картата ми за деня 9П ме съветва да се радвам и наслаждавам на това, което имам и да ценя себе си. Заради птицата може да чуя новина, която да ме зарадва. В любовта ще имам приятно съвместно забавление. А като енергия за деня ме очаква спокойствие и духовна и материална пълнота, но при условие, че превъзмогна тежката енергия на Луната, която е на дъното на колодата.

# 221
  • там, където ми харесва
Ще за почна ли работа до началото на май?
Качвам и картите ако има желаещи да се включат.
Кралица чаши Колелото на късмета Сила

# 222
Ще за почна ли работа до началото на май?
Качвам и картите ако има желаещи да се включат.
Кралица чаши Колелото на късмета Сила

Не.

# 223
Кандидатствах за работа, във фирма, която бяхме пред започване преди 1 година, но отказах защото получих по-добро финансово предложение от друга фирма.
Въпросът е Ще ми се обадят ли за интервю?
Рицар Мечове + Отшелника + Колесницата
Отдолу 2ка Чаши

Давам ОБ
Днес ми се обадиха, проведохме изключително приятен разговор, но местата за 100% хоум офис са заети, тъй като HRката каза, че не е очаквала такъв обем от кандидатури и всъщност чак сега стига до мен и предлага само хибриден модел за друга позиция. Разбрахме се, че ако нещо се промени (дай Боже ретро Мерк да помогне) ще ми се обади.

# 224
  • там, където ми харесва
Хвърлих карти за съвет от таро. Въпросът ми е: Да започнали работа по едно предложение от приятел?
Осмица чаши Справедливост Тройка мечове

Общи условия

Активация на акаунт