КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 475
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви, ще пиша и за това да дам обратна връзка. 🤞🍀

# 541
6 жезли - взимаш изпита, Колесницата - продължаваш напред. Дори самата карта на Колесницата затваря подредбата и е насочена надясно - към бъдещето.

Според мен Дявола индикира притесненията ти, които са обсебили съзнанието ти. Поне ми се струва, че Дяволът е изтеглена като отговор на въпроса, а останалите карти са поясняващи.

Момичета другият месец съм на държавен, какво мислите как ще премине изпита

Аз тук въобще не съм съгласна с innasn, Дявола изтеглен към Колесницата си е еманация на празнуването - Дявола не е притеснения ,там щяха да излезнат мечове (8,9)
За мен той си е ядене, пиене, угаждане , удоволствия плътски - които са си нужни в нормални граници.
Много интересно е, че Дяволът е под Сатурн/Козирог

# 542

Всъщност и двете сте прави.

# 543
Ще дам малко детайли защо аз виждам Дявола като блокаж. Разбира се, Twinklestar е права, че също така символизира и алкохол.

Когато тегля повече от една карта за един и същи въпрос, независимо как картите са разположени като положение, аз в главата си ги чета все едно са подредени от ляво на дясно.

В случая ги чета подред 1) Дявола, 2) 4 чаши, 3) 6 жезли, 4) Колесницата. Чисто от гледна точка на градация двата големи аркана не чета в комбинация. По-скоро Дявола го комбинирам с 4 чаши от гледна точка позиция и като цяло негативна енергия.

# 544
Здравейте!Интересува ме дали миже някой да ми гледа на карти таро онлайн Simple Smile благодаря предварително

# 545
Минавам да кажа, че тези хубави карти не са се проявили Simple Smile тоест мъжът не търси жената както би трябвало по 8 жезли 🤷🏻♀
Хм, според мен ще има действие. Тази 8 жезли не знам по какъв друг начин можем да я тълкуваме. Може би липсата на конкретика в срока влияе на очакването.
Минавам да кажа, че мъжът е писал на жената.
Жената не е очарована
Точките отиват в innasn

# 546
Здравейте! Абсолютно начинаеща съм, но силно се интересувам от гаденето с Таро.  От къде мога да си закупя карти. Ще е добре и да има упътватване за да знам от къде да почна .

# 547
Здравейте! Абсолютно начинаеща съм, но силно се интересувам от гаденето с Таро.  От къде мога да си закупя карти. Ще е добре и да има упътватване за да знам от къде да почна .

Здравейте,
В големите книжарници, Озон, както и в редица сайтове - напишете таро карти в Гугъл и ще получите доста Wink

# 548
картите от алиекспрес са много хубави
бавно идват, но си заслужава чакането
имам уейд, лайтсиърс, манара, сексуални и скритата истина, гланцирана и  хубава хартия
от бг са ми без гланц и се разпарчетосаха
и цената в али е добра

# 549
Всички карти ли имат упътване, ако не как мога да се запозная с тълкованията и начина на гледане ?😀

# 550
Започнете с класиката - купете си Райдър Уейт и няколко книги

Търсим изгубен предмет 😀
На въпроса къде е излезе Магьосникът - предметът е играчка и не е открадната

# 551
Всички карти ли имат упътване, ако не как мога да се запозная с тълкованията и начина на гледане ?😀
Повечето имат една малка книжка с кратки ключови думи, но е твърде оскъдна информацията. Ако се спрете на класиката на Уейт, имам книгата на Джоан Бънинг - Ръководство по таро в pdf, пишете ми на лично да ви я изпратя. За начинаещи е супер според мен.

# 552
Някои колоди имат книжка, но моята учителка казва, че понякога не са верни значенията, има доста добри сайтове като 78 истории, tarotbg, емма тарот и други.

# 553
Здравейте,

Ще ми предложат ли работа от фирма Х?
Днес беше интервюто Simple Smile

# 554
Здравейте,

Ще ми предложат ли работа от фирма Х?
Днес беше интервюто Simple Smile

Би трябвало. 🙂 Първата вероятно са твоите неоснователни страхове.

Общи условия

Активация на акаунт