КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 25 796
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Момичета как съхранявате вашите карти? Ще е проблем ли да си стоят в  картонената кутийка?

# 571
Здравейте от мен,
От няколко месеца се занимавам с таро и много ми е интересно.  Имам три колоди + Райдър Уейт, книжки към тях и допълнителна литература. Търся информация и в интернет и така попаднах тук. Тази тема я изчетох и се връщам още на първите теми и чета и там. Научавам интересни неща и много ми е полезно. Радвам се, че ви има и се надявам да обменяме полезна информация.

Наредих келтски кръст за мен и намислен човек. Мисля си дали не интерпретирам картите така, както искам да се развият събитията и имам нужда и от друга итерпретация. Ще съм много благодарна ако ми помогнете.
С него не сме имали връзка, но бяхме доста близки. Той много ми помагаше и усещах, че има и романтичен интерес. От известно време не сме се виждали и нямаме комуникация.
Въпросът е: Какво развитие ще имат отношенията ми с него в следващите две седмици? Слагам снимка на използвания вариант на келтски кръст и снимка на подредбата.

На позиция близко бъдеще съм сложила 6 чаши като пояснителна към 3 чаши. На позиция краен резултат съм сложила 3 пояснилени към 8 жезли - 7 жезли, Кралица пентакли и 10 чаши.
Гледайки картите си мисля, че ще има раздвижване, ще има завръщане в живота ми, което ще донесе радост.
Не разбирам как да интерпретирам паж на чашите на позиция външни влияния.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 10:04 от remina

# 572
  • София
Здравейте отново!
Идвам с въпрос, който може би ще се стори странен за някои, но котката ни, която гледаме от бебе и буквално е член на семейството ни, е в много тежко състояние в клиника от вчера. Много сме притеснени, подготвят ни за евентуална евтаназия, ако няма подобрение до няколко дни, та реших да изтегля карти.
1 ред - ще я стабилизират ли?
Императрицата излезе на въпроса "ще оживее ли?"
Моля ви, за тълкуване на картите.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 13:21 от malina_smile

# 573
Съжалявам за котето, дано бързо се оправи. Според мен ще се оправи, 7п лекарите правят всичко възможно а кулата това е здравословното и състояние в момента, Императрицата е хубава карта заедно със светът. Моля те пиши обратна връзка дано се окажа права. 🍀😘

# 574
  • София
Минзухар, благодаря!🩷
Ще пиша щом имам нова информация.
Надявам се да си права!

# 575
Момичета изтеглих 2 карти на въпрос  изпитва ли романтично влечение и чувства към друга жена мъжа ми и се паднаха императрица и върховната жрица може ли да ми помогнете с тълкуването?🌸🤗
Изтегли си три карти с въпроса какво е отношението на мъжа ти към конкретната жена.
Ако не ти е известна жената, попитай какво е отношението/чувствата/намеренията му към теб.
Така зададен, твоя въпрос изисква отговор да или не, а Таро не отговаря така.

# 576
Момичета какво мислите по тези карти ще се има ли среща между Х и У до 1м?

# 577
Какво ще се случи ?

# 578
Доста е общ въпросът какво ще се случи?
Задава се по детайло ?
Таро обича подредени и конкретни въпроси Simple Smile

# 579
Доста е общ въпросът какво ще се случи?
Задава се по детайло ?
Таро обича подредени и конкретни въпроси Simple Smile
Абсолютно приемам забележката.
Използвам “гледанията” по часове и попитах какво ще (ми) се случи от час до час, и тук по-скоро исках мнения за комбинацията, за мен е нещо с материален характер
Моя опит с Дявола досега е изцяло положителен - свързан винаги с пари, материални облаги, подаръци, еротика, секс, флирт
Кулата - изненада (друг опит с нея нямам)
Рицар пентакли - получавала съм сума пари

# 580
  • София
Моят опит с Кулата винаги е с нещо, което ме разтърсва из основи емоционално. Както в събота с новината за състоянието на котката ни, което не очаквах да е чак критично.
В тази връзка си изтеглих карта за състоянието й тази сутринт - Звездата, след което имах новини, че е започнала да се храни.

# 581
Ето колко тривиално може да се проявят тези карти
Мъжът ми изненадващо за мен ми донесе сладкиши и бельо 😅

# 582
Ооо секси бельо ли Хахаха, типично за Дявола уау🤣😀😁.

# 583
По скоро Рицар Жезли и Кулата
Това е сласт, сек. Желание
Кулата се свързва и с много с…
Дяволът е сладичкото
Има една колода, където е изобразен с чаша със сладолед и сладкиши

# 584
Ооо секси бельо ли Хахаха, типично за Дявола уау🤣😀😁.

Ами дантелен комплект от Етам, не е нещо само за секс 😂
Но ето че една Кула може просто да бъде изненада - и другите карти да я определят положителна или отрицателна ще бъде тя.
Peypy - тук е рицар Пентакли не Жезли

Общи условия

Активация на акаунт