Термин Юни 2023 - Тема 3

• 52 674
  • 506
  •   1
Отговори
# 300
Боже момичета, намирате ли удобна поза за сън, аз вече от доста време не, чувствам се ужасно мога само в полу легнало положение, но болките в гръбнака са ужасни вече....

# 301
Спането сякаш е мираж, Бубулече Simple Smile Завъртане в 36-37 седмица с две бебки е тотално предизвикателство, при ставане болка си има от дясно, явно там по-често използвам... Ходенето, тоест търкалянето, ми е по-леко от завъртане в леглото.. Хубавото е, че остават дни до раждането, ще се оцелее някак Simple Smile А малките още обикалят из корема като на четирилентова магистрала, как имат място, идея нямам! Няма удобни матраци, няма никакво спасение...Аз спя само настрани, без значение посоката, винаги има недоволно бебе, което рита Simple Smile Повече възглавници опита ли да наредиш?

# 302
С хиляди възглавници лежа, но проблема е, че вече не издържам да лежа по гръб, но не мога и на една страна, защото ме боли и и ми става лошо...явно от киселините....добре, че не миже първата бременност, че щях да си остана с едно детенце, а винаги съм искала две Simple Smile

# 303
А, аз минавам без киселини и явно това ме спасява, малките ще се появят без коса предполагам Simple Smile Имам усещането, че всички кривотии се забравят след раждането, остава само бебето и любовта, иначе никой не би повторил, камо ли потретил! Ще оцелеем, избор няма Simple Smile

# 304
Да, забравя се определено, аз не помня трудните моменти от предишната си бременност...но този път тази бременност ми разказа играта от самото начало Simple Smile но важното е друго здраво бебче знам, но през ноща ме хващат всички дяволи Simple Smile

# 305
Е, хора сме, вярно със суперсили, ама все пак Simple Smile И пътуването е продължително и изтощаващо, та нормално. Аз напоследък наваксвам сън задължително през деня, понякога и по два пъти, както дойде. Сякаш нощем ми е по-тегаво, а денем е друга бира Simple Smile Но това си е въпрос на възможност и използването й, не става винаги. Та да си дадем кредит, на финала сме, справихме се Simple Smile

# 306
Аз си спя добре всъщност. Имам известен дискомфорт като се обръщам, но минава бързо. Иначе си живея с гадните киселини и рефлукс. Гледам просто да не ям непосредствено преди лягане.
Последните дни обаче съм болна и като цяло се чувствам перманентно пребита. Преборих температурата и болките в костите. Сега съм на гърлобол и хрема... Вече лудите ме хващат, ама....

# 307
Вечер като стане време за сън и чак не ми се ляга.
Едно въртене,потене..Лягам към 1,будя се към 4-5 и заспиване няма.Наваксвам през деня с 1-2 часа сън,но после съм като пребита.
С предната бременност не беше така,спах си добре до края.
Но да,както казвате..вижда му се края Yum

# 308
И при мен съня бяга. Вечер като легна към 12-1 и после се събуждам в 5 и почва въртенето в леглото. За потенето и аз от няколко дни взех да се изпотявам, незнам на какво се дължи. Иначе взе да ми става супер тежко, а бебка вчера я измериха в 36+1 едва 2.5кг, аз до момента съм качила 13кг, но се чувствам все едно имам 30кг отгоре. 😀
Тези от вас,които сте с гел лак как процедирате-махате го или не? 
Дойде ни и леглото и остава само ММ да го сглоби,че при нас в все още като на строителна площадка 😀

# 309
Аз махнах гел лака и сега съм с обикновен.
Не е добре да има лак на ноктите в болницата.

# 310
И аз съм с гел лак, който си правя сама вкъщи. На всяка ръка и крак си оставих по един пръст само с база и топ, без лак за да се вижда естествения цвят на плочката. То това е идеята, ако започнат да посиняват да могат да видят и реагират.

# 311
  • София
Здравейте, спането и при мен е трудно. Заспивам след 2-3 часа, после съм 4 се събуждам и заспивам пак към 6ч. Голямото ми дете съм го спряла от градина и през деня се занимавам с него, като имам възможност на обяд лягам за 1 час макс. Като той гледа да е тих и да мога да поспя. Но понякога си иска неговото, да играем на нещо или да излезем.  А аз навън повече от 1 час  почва да ме боли гърба. Трудно е, но сме накрая. Имам 2 седмици  до секциото.

# 312
Моята лекарка каза, че стигне ли се до там, да ми гледат цвета на ноктите, значи много са изтървали положението. Каза ми да си ходя с лак.

# 313
Аз не си сложих сега, защото не знам дали ще имам време и желание за поддръжка. Някак не видях смисъл да си съсипя ноктите за 1 месец маникюр. А и тепърва ще говорим с акушерките и не знам какво ще кажат.

Ние днес наредихме спалнята, освободих място за бебешки неща и тия дни като ми просветне смятам да изпера и да стягам куфара. Нещо ме стресира, че не сме готови.

# 314
Аз да попитам купихте ли си помпа за кърма или ще ползвате втора употреба? Аз имам и ръчна и електрическа от мои приятелки, стерилизирах си ги вчера ама нещо се филмирах и не знам сега да ги ползвам ли. Пък гледам електрическите не са евтини изобщо, айде ръчна мога да се прежаля ама за електрическа не ми се дават пари, казват обаче че ръчните не са удобни и не знам.

Общи условия

Активация на акаунт