Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 509
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
Рф, интересно как не разбираш що тъй става, като сам посочваш проблема на средностатистическия мъж - жените за тебе са в огромната си част сексуален инструмент и не ти трябват за нещо повече. Хубаво, но ние искаме точно това 'нещо повече'. Нямаме ни нужда, ни полза от мъж, който само яде и се*е и се тръшка колко много е помогнал, ако пусне една пералня месечно. П.п.и е съсипал белите ми тениски, защото ги е пуснал с черните си слипове.

# 226
Моето скромно мнение е (някой да не вземе да се обиди), че ако си на 30+, без значение мъж или жена, и нямаш сериозен партньор, значи в голяма част от случаите нещо не ти е съвсем ок. Може да не си умен или привлекателен или друго, може нещо в поведението ти да е отблъскващо, може да са ти супер високи изискванията, а насреща да не можеш да предложиш кой знае какво, но определено нещо има. Да, както казах късметът е много важно, но не и единствено условие. Та ако на тази възраст човек е сам, а не иска да бъде сам, и не може да задържи сериозен партньор, или трябва да работи върху себе си с цел подобрение, или да намали изискванията. Или и двете. Защото е много сладко да си говорим как заслужаваме дъ бест ъф дъ бест, ама не е баш така. В най-общия случай заслужаваме толкова, колкото можем да дадем. И затова не е странно да си търсим партньор на нашето ниво.

# 227
Рф, интересно как не разбираш що тъй става, като сам посочваш проблема на средностатистическия мъж - жените за тебе са в огромната си част сексуален инструмент и не ти трябват за нещо повече. Хубаво, но ние искаме точно това 'нещо повече'. Нямаме ни нужда, ни полза от мъж, който само яде и се*е и се тръшка колко много е помогнал, ако пусне една пералня месечно. П.п.и е съсипал белите ми тениски, защото ги е пуснал с черните си слипове.

Нарциса, интересно е и ти как не разбираш защо така става и защо през твоите очи общото ниво (каквото и да значи това) на мъжете е ниско.
Обяснението на рефе-то (не съм му адвокат) се предава най-разбираемо от народната мъдрост: Мъж, който изкарва достатъчно, може самостоятелно да си готви, пере и чисти, е  мразен от жените мръсник Wink . Защото единственото, което му е нужно от тях, е секс.
Търсите умни, способни и независими мъже, но те рядко са такива като по-млади (това са все качества, които се усъвършенстват с времето, опита, а и според средата/жената Wink ), а като по-опитни, те вече не търсят вас. Или поне не ви търсят за същото, за което вие - тях Simple Smile

# 228
  • София /Абсурдистан
Ако всичко е наред със самооценката, проблеми няма да има. И да, понякога се случва да няма  количества, от които да избереш. Взе едно да отидеш да ловиш риба, но такава няма в точно тази река.
Сега, има и друго нещо срещано - в безрибие и раците са риби, но човек не трябва да се лови на тази въдица в никакъв случай, че така проблемите са гарантирани. По- добре сам и без такива компромиси.

# 229
Жените над 30 които са необвързани са някакъв кошмар относно изискванията им спрямо мъжете.
Тези, които лично познавам още си седят сами защото чакат развода на принц Хари или Уилям, че да им поиска ръката.
Щото пък мъже от тоя калибър точно пък за тебе ще размитат.
За мъжете между другото важи абсолютно същото.

# 230
Мъж, който изкарва достатъчно, може самостоятелно да си готви, пере и чисти, е  мразен от жените мръсник
Това не е вярно. Жените изключително уважаваме - съвсем отговорно говоря в това лице и число - такива мъже. Но вие не сте сред тези мъже и това се вижда, когато заживеете с жена и се оказва, че нито самостоятелно готвите, нито чистите, нито перете, нито изкарвате достатъчно. Всъщност, грешка, вижда се още на срещите, когато у вас не е удобно да се ходи и коментирате как да се дели сметката. Иначе, вервай ми, нямам нищо против един такъв идеален да ме заведе у тях на чисто и ароматизирано, да ми наготви домашна вечеря, да ме мине качествено и сутринта да ме събуди с кафе и домашни палачинки. Ако ще да ме гоустне в момента, в който му прекрача входната врата да си ходя. С кеф ще се чувствам употребена.

# 231
То накрая излиза, че всички говорят едно и също, но искат да е по техния начин казано.
Правете повече секс и всичко ще е ок.

# 232
Хайде още малко теоретизиране.
Човек (мъж или жена) е така устроен, че търси общуване заради помощта и подкрепата, които може да получи от другия.
А помощ и подкрепа са му нужни защото:
1. Има нещо, което не може да свърши сам.
2. Може и сам, но усилията са прекалено големи и не се оправдават от резултата.
3. Това нещо му е необходимо. Колкото по-необходимо, жизнено, спешно, толкова търсенето е по-упорито.

От друга страна нормален човек знае, че за да получи, трябва да даде. Да даде нещо, което другата страна във взаимоотношенията, търси.

Когато някой твърди - ама аз давам толкова много, пък не получавам... - това най-често означава, че даваното не се търси. Или не се цени.
Мое лично мнение е, че всички ценности в крайна сметка се конвертират във време. И когато искаш цялото време от някого (докато смъртта ни раздели Wink ), а всичко, което предлагаш е някой моментен оргазъм от време на време, ами няма как, просто...

# 233
Чудно. Къде се вписва натискането на копчетата на пералнята в тази теория?

# 234
Аз за копчета не съм писал, смесването на части от мнения на различни хора показва склонност към манипулативност Wink
Впрочем миялна машина нямам, защото доказано силните химикали, които се използват в нея не могат да бъдат 100% отмити при изплакването.
Wink Wink

# 235
Абе аз не познавам мъже, които да не могат да пуснат пералня или прахосмукачка. Дори не се сещам и за такива, които да не могат да приготвят поне лесни ястия. И не говоря само за мъжа ми, а и за предишни връзки - всичките си бяха самостоятелни.

# 236
  • София
Тангра, виждам, че логиката те затруднява, затова ще ти ударя едно рамо с моите 2 бита мозъчни клетки Joy За да ти излезе логиката с чистенето, в "мозайката" от множество качества, то трябва да има тежест по-голяма от тежестта на сбора на всички останали. Тоест, ти не твърдиш, че чистенето не е важно, а че е най-важното и дори липсата на други не би имала значение, ако то присъства. Грешно. Не е, че простирането и прането нямат значение, а че не могат да компенсират другите ти липси. Които ти явно свеждаш до това, че не предизвикваш пеперудки у жените Joy В което не се съмнявам, но зад това стои комбинация от липса на други качества + кофти качества, някои от които си личат само като човек ти чете постовете. И пак се измъкваш и не посочваш къде критериите са високи и къде ниски.

ПП: Винаги избирам 20-те санта, милионер не искам и не ми трябва Joy

# 237
Чудно. Къде се вписва натискането на копчетата на пералнята в тази теория?
Ако мъжът не ти е купил пералня с уи-фи приложение и гласов контрол, не сте един за друг.

# 238
  • София
Стига бе,да си почистиш опикания кенеф било компромис!? Тва на коя планета?
Имам чувството, че тука са се събрали некфи неандерталци да ни обясняват как трябвало да ходим по дире им, щото,..... що?
В краен случай си купувам вибратор и там ми приключва нуждата от мъж. /Имам дете вече/

...хихиии, пчеличка с вибратор! Тва ще да е чудо на нанотехнологиите Laughing

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 20:00 от Zozy

# 239
  • София
Лъвица, съвсем правилни разсъждения. Сигурно всички останали качества са ми 0ла, само пера и простирам по цял ден. Но това не пречи на илюстрацията, че прането не е чак толкова важно качество, колкото се изкарва. Явно има и други важни. Аз не споря кое колко е важно, вие се оплаквате, аз давам варианти. Подредете си по приоритет критериите, по тежест, може и по групички да ги аранжирате, за да са с балансирана тежест.

Като сме си заговорили така логично и смислено, дайте и да определим аджеба колко точно ценно е това пране и колко % дава.
Примерно 20% пране, 0% пеперудки и 0% секс. Явно не ви устройва.
А вие колко % и от какво давате? Партньорът ви той какви % дава?
За да се оплаквате от прането, явно търсите 100% или как? Колко % са необходими? И вие колко давате? Давате ли 100%? Жена 10ка, 20 годишна, секс 10ка, брой деца 10ка, сиси 10ка, интелект 10ка?

Щото, типично по женски си искате, там, на килограм от всичко. Ама давате ли от всичко на макс? Не мъгляви думички като "подкрепа" и "топла супа", ами гореизброените, да не ги повтарям, че ще размажа няколко мазола (по погрешка).

П.С. За високите и ниските приоритети писах, чети по-внимателно
Цитат
Очевидно, високи са критериите на сляпата пеперуда. Ниски са критериите за готвенето и прането.

Общи условия

Активация на акаунт