Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 505
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
Моето скромно мнение е (някой да не вземе да се обиди), че ако си на 30+, без значение мъж или жена, и нямаш сериозен партньор, значи в голяма част от случаите нещо не ти е съвсем ок. Може да не си умен или привлекателен или друго, може нещо в поведението ти да е отблъскващо, може да са ти супер високи изискванията, а насреща да не можеш да предложиш кой знае какво, но определено нещо има. Да, както казах късметът е много важно, но не и единствено условие. Та ако на тази възраст човек е сам, а не иска да бъде сам, и не може да задържи сериозен партньор, или трябва да работи върху себе си с цел подобрение, или да намали изискванията. Или и двете. Защото е много сладко да си говорим как заслужаваме дъ бест ъф дъ бест, ама не е баш така. В най-общия случай заслужаваме толкова, колкото можем да дадем. И затова не е странно да си търсим партньор на нашето ниво.
+1

Късметът също играе роля, но общото е че всеки намира това, към което се стреми.
Общо взето над един момент изискванията стават повече от нормалното и човек остава сам.

# 241
  • Столичанин ама не в повече :D
От известно време разсъждавам по много житейски въпроси, някои от които предизвикват интереса ми поради обстоятелства/събития в личен план...
И въпросите, по които бих искала да разбера различни мнения са:
Какви жени попадат на нормални и свестни мъже?
Защо свестни мъже попадат в капана на жени измамници и използвачки и остават дълго в илюзията, че любовта им е взаимна?
Често ли жените с ниско самочувствие попадат и остават в токсични връзки от страх да не останат сами, защото смятат, че не са достатъчно привлекателни?
Отразява ли се на самочувствието на обикновената българска жена, налагащият се напоследък стандарт за "красива жена" ?
Какъв тип жени (не само като визия, но и като характер) попадат в обречени връзки и какъв тип жени имат пълноценни и нормални отношения?
Жени, които знаят кое точно е важно за тях, дали ще е финансова стабилност, дали ще е умения в леглото, дали ще е просто да бъдат изслушвани, дали ще е романтичност и т.н. и съответно какво самите те могат да предложат в замяна, проблема при някои е че искат всичко накуп и това искане с напредване на възрастта вместо да намалява се увеличава и накрая когато опциите намалеят скорострелно, или си остават сами (което е по-лошия вариант, защото се превръщат в мъжемразки обяснявайки, как мъжете не ги искали щото били повърхностни и търсели само млади красавици или щото търсели някоя да им готви или да им чисти или хиляда други причини), или все пак успяват да се хванат с доста по-компромисни варианти в сравнение с много по-качествените възможности, които са имали през живота си, но са ги отхвърлили, дали поради собствени комплекси дали поради прекалено много изисквания дали поради нещо друго. Simple Smile

# 242
  • София
... Нямаме ни нужда, ни полза от мъж, който само яде и се*е и се тръшка колко много е помогнал, ако пусне една пералня месечно. П.п.и е съсипал белите ми тениски, защото ги е пуснал с черните си слипове.

Естествено, че е по-добре да е комбинация между банкомат и вибратор с наклонности на кошче за душевни отпадъци, угаждащо на всякакв вид капризи, както и с мултифункционални практически и теоритически способности..., отколкото примат, който боядисва белите ти тениски с черните си гащи, с които цял ден е чистил комините, рийш ли!?  Satisfied

# 243
Аз за копчета не съм писал, смесването на части от мнения на различни хора показва склонност към манипулативност Wink
Впрочем миялна машина нямам, защото доказано силните химикали, които се използват в нея не могат да бъдат 100% отмити при изплакването.
Wink Wink
Аз не казвам, че ти си писал, питах как се вписват копчетата. Смесването на части от мнения на различни хора показва склонност към манипулативност.
Та, пак, за ценните и неценните качества и копчетата на уредите. Как, що?

# 244
  • София
Масата мъже чистят комини. А тия в бгмама, чистят комините на тецовете. Simple Smile

# 245
Благодаря ти, Файър, че ми формулира така добре мислите, вероятно много по-тактично, отколкото аз бих могла,  но прямо, както заслужава сериозната по своята същност тема.

Моето скромно мнение е (някой да не вземе да се обиди), че ако си на 30+, без значение мъж или жена, и нямаш сериозен партньор, значи в голяма част от случаите нещо не ти е съвсем ок. Може да не си умен или привлекателен или друго, може нещо в поведението ти да е отблъскващо, може да са ти супер високи изискванията, а насреща да не можеш да предложиш кой знае какво, но определено нещо има. Да, както казах късметът е много важно, но не и единствено условие. Та ако на тази възраст човек е сам, а не иска да бъде сам, и не може да задържи сериозен партньор, или трябва да работи върху себе си с цел подобрение, или да намали изискванията. Или и двете. Защото е много сладко да си говорим как заслужаваме дъ бест ъф дъ бест, ама не е баш така. В най-общия случай заслужаваме толкова, колкото можем да дадем. И затова не е странно да си търсим партньор на нашето ниво.

П.С. Реално е много полезно човек да погледне, ако трябва и с помощта на добронамерен близък, и да напипа къде му е сляпото петно по отношение на връзките - така има шанс съвсем овреме да се случат нещата както ги иска. Дали самооценката или очакванията към партньора или връзката - може и някакво съвсем дребно камъче да обръща колата, струва си да се пробва.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 22:27 от Обич Синеока

# 246
  • София
Масата мъже чистят комини. А тия в бгмама, чистят комините на тецовете. Simple Smile

Не знам как да го разбирам, но това има и преносен смисъл Simple Smile

# 247
  • София

Не знам как да го разбирам, но това има и преносен смисъл Simple Smile
Другото е ВИК.

# 248
Когато човек се познава до най-малкия си минус, когато се обича , но не нарцистично и когато не търси целенасочено, тогава нещата сами се подреждат. Вари го, печи го, взаимоотношения се получават по естествен начин. Убеждавам се, че колкото повече не се нищят, толкова е по-голяма възможността да са по-успешни.

# 249
Ох, много въпроси са поставени от авторката, но на мен най-силно впечатление ми прави този (перифразирам): “защо свестни мъже са с калпави жени?”. Имай предвид, че тия “измамници” или както там ги нарече, може да са такива само в твоите очи. Може тия жени да имат качества, които ти не можеш да видиш. И също така трябва да се вземе предвид, че тия “свестни” мъже може да не са толкова свестни. И изобщо взаимността в една връзка трудно може да се оцени отвън, още по-малко какъв баланс в качествата и недостатъците е постигнат.

# 250
Ох, много въпроси са поставени от авторката, но на мен най-силно впечатление ми прави този (перифразирам): “защо свестни мъже са с калпави жени?”. Имай предвид, че тия “измамници” или както там ги нарече, може да са такива само в твоите очи.
На мен заглавния въпрос ми звучи като че ли авторът е изпуснал надеждна партия и сега се чуди защо някой друг я е взел.

# 251
😃😃😃 има го тоя елемент. Гадните те, добре уредени, а аз защо така 😃 Така или иначе авторката не споделя защо я вълнуват тия въпроси, тя просто си разсъждава по тях.

Преди бая години си разсъждавах и аз така, нищо че не съм писала в Бг мама. После спрях да си разсъждавам и си намерих мъж, смея да го нарека “свестен”.

# 252
Ето го най-доброто мнение, едновременно съвет, до момента Simple Smile
"Да си разсъждава" - за жена не е нито най-полезното, нито най-успешното откъм резултати занимание...
Trollface

# 253
Ако изкуственото размножаване и изкуствения интелект продължат да се усъвършенстват съвсем скоро връзките във вида в който ги познаваме вероятно ще изчезнат съвсем. Не че хората ще спрат да си мечтаят за идеалната половинка, просто ако всеки сам може да осигурява физическите си нужди, да създава потомство и да общува с емоционално откликващ ИИ вече няма да се дирят някакви си прости принцове и принцеси, а поне богове и богини.

# 254
Ох, почва да ми омръзва от жените в темата. Толкова мислители се наредили да ви обяснят, да ви просветлят, да ви отворят очите - а вие пак не сте разбрали! Вече би трябвало да е кристално ясно: жените имат прекалено високи стандарти, затова да вземат да ги занижат малко - и също така, ако имат каквито и да било оплаквания от липсващото звено, до което се будят всяка сутрин в леглото, е защото имат прекалено ниски стандарти и такъв са си го избрали.
Кръстете го "Стандартите на Шрьодингер" и погледнете най-после истината в очите: виновни сте си вие. Винаги. За всичко. Че и повече.

Ето го най-доброто мнение, едновременно съвет, до момента Simple Smile
"Да си разсъждава" - за жена не е нито най-полезното, нито най-успешното откъм резултати занимание...
Trollface
Мързеливо.
Слабо и мързеливо.
Досега поне като тролеше, изглеждаше като да си вярваш. Това е вече несериозна история. Спирам да си играя с вас! Animal Rabbit

Общи условия

Активация на акаунт