Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 496
  • 377
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ако изкуственото размножаване и изкуствения интелект продължат да се усъвършенстват съвсем скоро връзките във вида в който ги познаваме вероятно ще изчезнат съвсем. Не че хората ще спрат да си мечтаят за идеалната половинка, просто ако всеки сам може да осигурява физическите си нужди, да създава потомство и да общува с емоционално откликващ ИИ вече няма да се дирят някакви си прости принцове и принцеси, а поне богове и богини.
А представяш ли си децата? Някои ще имат човешки татко и ИИ мама. Други, обратното. Сигурно ще направят и форум ИИмама.
Имаше някаква ужасяваща статистика за Англия и САЩ. Огромният процент (примерно към 80) криминално проявени, необразовани, нещастни, наднормено тегло, алкохолици, наркомани и не знам още какви индивиди идват от "сами мами домове". Съвсем официална статистика.

Ох, почва да ми омръзва от жените в темата. Толкова мислители се наредили да ви обяснят, да ви просветлят, да ви отворят очите - а вие пак не сте разбрали! Вече би трябвало да е кристално ясно: жените имат прекалено високи стандарти, затова да вземат да ги занижат малко - и също така, ако имат каквито и да било оплаквания от липсващото звено, до което се будят всяка сутрин в леглото, е защото имат прекалено ниски стандарти и такъв са си го избрали.
Кръстете го "Стандартите на Шрьодингер" и погледнете най-после истината в очите: виновни сте си вие. Винаги. За всичко. Че и повече.
Нещо без шеймене няма ли да има.
Какви са ви стандартите, високи, ниски вие си знаете. Не ви светим.
Кой ви е виновен за вашите избори в живота, ами кой да е виновен. То и "до който се будите в леглото" може също да е виновен. Никой не е казал, че не е. Ама свободният избор идва и с отговорност и вина. Включително и женският.
Иначе си е "жертва-майндсет/менталити". Щом на някои упорито им харесва да се изживяват като "жертва", примесено с нарцистични жилки, няма как да искат да прогледнат друго.

Колкото до разсъжденията на/за авторката, не мисля, че е имало конкретен "нормален", а по-скоро конкретен "не-нормален", поради сляпа селекция. А после "що така стана".
Ама вместо тема "да нахейтим мунчото", след достатъчно челни удари с настъпена мотика се отваря тема "де са нормалните". Това е напредък.

# 256
Сичкото "мъж" във форума се изредихте в темата да тролите Нарциса, какво била писала в предишни теми, какви мъже, какво не знам какво, та призивите за стоп на шеймването мисля трябва да бъдат насочени в друга посока.

# 257
  • София
Абе въобще жените трябва да спрем да мислим.

# 258
  • София
Скрит текст:
Лъвица, съвсем правилни разсъждения. Сигурно всички останали качества са ми 0ла, само пера и простирам по цял ден. Но това не пречи на илюстрацията, че прането не е чак толкова важно качество, колкото се изкарва. Явно има и други важни. Аз не споря кое колко е важно, вие се оплаквате, аз давам варианти. Подредете си по приоритет критериите, по тежест, може и по групички да ги аранжирате, за да са с балансирана тежест.

Като сме си заговорили така логично и смислено, дайте и да определим аджеба колко точно ценно е това пране и колко % дава.
Примерно 20% пране, 0% пеперудки и 0% секс. Явно не ви устройва.
А вие колко % и от какво давате? Партньорът ви той какви % дава?
За да се оплаквате от прането, явно търсите 100% или как? Колко % са необходими? И вие колко давате? Давате ли 100%? Жена 10ка, 20 годишна, секс 10ка, брой деца 10ка, сиси 10ка, интелект 10ка?

Щото, типично по женски си искате, там, на килограм от всичко. Ама давате ли от всичко на макс? Не мъгляви думички като "подкрепа" и "топла супа", ами гореизброените, да не ги повтарям, че ще размажа няколко мазола (по погрешка).

П.С. За високите и ниските приоритети писах, чети по-внимателно
Цитат
Очевидно, високи са критериите на сляпата пеперуда. Ниски са критериите за готвенето и прането.

Напротив, Тангра, илюстрацията ти е лишена разбиране за логика, математика и статистически принципи, което е доста забавно на фона на неспиращите ти опити да внушаваш, че жените не разбирали от тези неща. Но ще те питам така - аз ако съм секси, но никой не ми се навива, това дали ще е защото за мъжете не е никак важно жената да е секси или защото вероятно съм тотал щета по други важни фактори? Същото, ако съм например, страхотна домакиня?

Колко важно е прането, няма как да ти кажа ей така. Първо, за всяка жена е различно. Втора, "мозайката" от други качества ще е различна - за една ще е важно да не пие, за друга да е тъмнокос, за трета да е екстроверт - това не се отнася към важността на прането, но се отнася към шанса на различните партньори. Трето, факторите са толкова много, че тежестта на всеки един се оказва изключително малка на фона на сбора от другите, дори да факторът да е важен. Тоест, ако приемем, че е важно един мъж да е забавен, ако е нисък, грозен, безпаричен, постоянно си мени мненията и настроенията, сръдлив и докачлив е, не може да остоява мнението си, няма елементарна хигиена - вероятно ще отблъсне почти всички жени, въпреки това отлично качество - чувството за хумор, което повечето жени харесват. За да изолираш един фактор и да измериш тежестта му, анекдотчета от типа - аз мога това, ама никой не ми връзва, няма никаква статистическа или научна стойност. Но ще ми е интересно, като толкова разбиращ, да предложиш една конструкция на изследване за да се измери този фактор и как се котира спрямо други?

А за качествата тотално се измъкна - всички високи критерии опирали до пеперуди, а всички ниски - до пране.

Явно на това се крепи надеждата на доста мъже Joy

# 259
Вметката за Шрьодингер ми хареса. Може ли да поръчам 'мъжът на Шрьодингер', по еталона на котката му?

# 260
  • София
Скрит текст:
Лъвица, съвсем правилни разсъждения. Сигурно всички останали качества са ми 0ла, само пера и простирам по цял ден. Но това не пречи на илюстрацията, че прането не е чак толкова важно качество, колкото се изкарва. Явно има и други важни. Аз не споря кое колко е важно, вие се оплаквате, аз давам варианти. Подредете си по приоритет критериите, по тежест, може и по групички да ги аранжирате, за да са с балансирана тежест.

Като сме си заговорили така логично и смислено, дайте и да определим аджеба колко точно ценно е това пране и колко % дава.
Примерно 20% пране, 0% пеперудки и 0% секс. Явно не ви устройва.
А вие колко % и от какво давате? Партньорът ви той какви % дава?
За да се оплаквате от прането, явно търсите 100% или как? Колко % са необходими? И вие колко давате? Давате ли 100%? Жена 10ка, 20 годишна, секс 10ка, брой деца 10ка, сиси 10ка, интелект 10ка?

Щото, типично по женски си искате, там, на килограм от всичко. Ама давате ли от всичко на макс? Не мъгляви думички като "подкрепа" и "топла супа", ами гореизброените, да не ги повтарям, че ще размажа няколко мазола (по погрешка).

П.С. За високите и ниските приоритети писах, чети по-внимателно
Цитат
Очевидно, високи са критериите на сляпата пеперуда. Ниски са критериите за готвенето и прането.

Напротив, Тангра, илюстрацията ти е лишена разбиране за логика, математика и статистически принципи, което е доста забавно на фона на неспиращите ти опити да внушаваш, че жените не разбирали от тези неща. Но ще те питам така - аз ако съм секси, но никой не ми се навива, това дали ще е защото за мъжете не е никак важно жената да е секси или защото вероятно съм тотал щета по други важни фактори? Същото, ако съм например, страхотна домакиня?

Колко важно е прането, няма как да ти кажа ей така. Първо, за всяка жена е различно. Втора, "мозайката" от други качества ще е различна - за една ще е важно да не пие, за друга да е тъмнокос, за трета да е екстроверт - това не се отнася към важността на прането, но се отнася към шанса на различните партньори. Трето, факторите са толкова много, че тежестта на всеки един се оказва изключително малка на фона на сбора от другите, дори да факторът да е важен. Тоест, ако приемем, че е важно един мъж да е забавен, ако е нисък, грозен, безпаричен, постоянно си мени мненията и настроенията, сръдлив и докачлив е, не може да остоява мнението си, няма елементарна хигиена - вероятно ще отблъсне почти всички жени, въпреки това отлично качество - чувството за хумор, което повечето жени харесват. За да изолираш един фактор и да измериш тежестта му, анекдотчета от типа - аз мога това, ама никой не ми връзва, няма никаква статистическа или научна стойност. Но ще ми е интересно, като толкова разбиращ, да предложиш една конструкция на изследване за да се измери този фактор и как се котира спрямо други?

А за качествата тотално се измъкна - всички високи критерии опирали до пеперуди, а всички ниски - до пране.

Явно на това се крепи надеждата на доста мъже Joy
Чай малко ся, че логиката замина у киреча.
Аз допуснах твърдението на други хора, че било много безумно важно да се пере и простира и илюстрирах пример. А ти ми шокаш канчето, че било глупаво, ами имало и други критерии, ама толкова безбройно много, че не било чак толкова важно да се пере и простира.
А не казвах ли аз това още от самото начало?
Само че опитвам и опитвам очевАдни начини за обяснение, отсам, оттам, ама няма желание за вдяване.
А сега изведнъж вдянахте от раз, че критериите са много.
Ами умен е този извод, не споря Simple Smile

За спирането на мисленето, пак съвсем същият принцип.
Множество жени в темата призоваха "да не се мисли много, защото разваляло всичко".
Един мъж допусна тяхното съждение и каза, добре, няма да се мисли щом толкова го искате, и изведнъж мъжете излязоха виновни пак, че те били искали вие да не мислите. Ми, не, обратното, искаме да мислите, ама ще е га цъфнат налъмите. Simple Smile

Значи не щеш да е "нисък, грозен, безпаричен, постоянно си мени мненията и настроенията, сръдлив и докачлив е, не може да остоява мнението си, няма елементарна хигиена"

Искаш да е висок, красив, паричен, да не си мени мненията и настроенията, да не се сърди, да си отстоява мнението и да има голяма хигиена? И да готви, пере и простира? Ми, няма лошо, искай си Simple Smile

За силата на силните и слабите критерии, пеперуди и пранета, подредете си ги вие, що аз да ги подреждам?
Нима съм твърдял друго, аз твърдях още от самото начало точно това, че критериите са много и са мозайка. На един/една му харесват едни повече, други по-малко, при други хора ще е различно. Всеки сам да си определя кое му е важно. На един пране, на друг заплата, на трети пеперуди.
Странно аз като го пиша се посреща с присхмех, а сега го пишеш сякаш е последна инстанция на вселенска мъдрост.
В крайна сметка, не съм отворил аз темата с претенциите, не повдигнах и аз темата с претенциите за прането и чистенето. Който има претенции да си каже той/тя приоритетите. Как аз мога да гадая за непознати хора. Аз си знам моите. Но те вас не ви касаят.

# 261
Кой е твърдял, че е безумно важно да се пере и простира? Това са базови дейности, наличието им не е показател за ниво.

# 262
  • София
Не, Тангра, ти даде пример, как чистенето не било важно, понеже ти го правиш, пък не са те избрали (в логическо противоречие със собственото ти мнение, което противоречие аз изтъкнах много по-назад), и аз ти аргументирах многократно защо това твърдение не е логически издържано. Ама ти май точно това не вдяваш, защо не е логически издържано, и затова не хващаш връзката с многото критерии Joy

Мъжете искате да спрем да мислим попринцип, малко по-различно е това Wink

Ти имаш претенции към критериите на жените и им обясняш кои са им високи и кои ниски, така че да, редно е да конкретизираш, иначе просто си лалаш обобщения с цел да звучи, че доказваш нещо, а всъщност казваш нищо.

# 263
  • София
Е, ако не вдяваш от елементарен сарказъм и хумор, кой съм аз, да ти разбивам илюзиите. Очевидно не съм с 0леви други показатели. Нищо, че го дъвчИте, в стил, а ла кисело грозде.
Все пак, примерът, макар и хумористичен е показателен. Няма да се избият жените за едното голо пране и старт бутона на пералнята.

Няма такива неща като "базови" дейности, дето по презумпция са "безплатни" за пазара на браковото търсене и предлагане.
Може и без зъби да е, ама като няма друг, това е положението, Минке.
А претенции, колко базово нещо са зъбите, ... на арменския поп.

И за него може да е базово положение да е 20 г девственица, защото такава е традицията, ама никой не го пита, нали?

Има и нещо изключително съществено, което маса хора пропускат. Колкото повече се синхронизираш с реала, с реалното какво се дава и получава, толкова повече би се елиминирал елементът на "непредвидени параметри".
Защото за много от параметрите не се дава сметка.
А някои от тия параметри имат и афинитет един към друг.
Например, някой с много сляпа пеперуда, но ренде и грубичък и първичен, може да те прати на майната си, ако ще искаш от него да пере и простира. Просто типаж. И като си дава сметка човек за ВСИЧКИ изисиквания към партньора, включително и пране, простиране и готвене ще лъсне противоречието, че баш нейните пеперудени типажи по една случайност не чистят с мопката, а ходят в гаража при мотора, примерно.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 12:08 от Танграта

# 264
  • София
Когато човек има нужно от спасителен пояс - било сарказъм Joy

# 265
Ако изкуственото размножаване и изкуствения интелект продължат да се усъвършенстват съвсем скоро връзките във вида в който ги познаваме вероятно ще изчезнат съвсем. Не че хората ще спрат да си мечтаят за идеалната половинка, просто ако всеки сам може да осигурява физическите си нужди, да създава потомство и да общува с емоционално откликващ ИИ вече няма да се дирят някакви си прости принцове и принцеси, а поне богове и богини.

Че то и сега, за да си осигуряваш всички нужди, не ти трябва връзка. А предполагам, че е съвсем лесно да се обучи ИИ, който да ти дудне нонстоп колко си зле и не ставаш - в случай че такъв тормоз ти липсва по някаква причина Wink

# 266
Ако изкуственото размножаване и изкуствения интелект продължат да се усъвършенстват съвсем скоро връзките във вида в който ги познаваме вероятно ще изчезнат съвсем.
Няма да е много скоро, те хората сега не могат всички да си позволят айфон, камо ли изкуствен интелект във всеки дом.

# 267
  • София
Ако изкуственото размножаване и изкуствения интелект продължат да се усъвършенстват съвсем скоро връзките във вида в който ги познаваме вероятно ще изчезнат съвсем.
Няма да е много скоро, те хората сега не могат всички да си позволят айфон, камо ли изкуствен интелект във всеки дом.
Кой знае. Много хора теглят бързи кредити, ипотекират къщата на кучето в село за последния ифонь.
За ИИ сигурно ще продададат ченетата на бабата или ще ги заложат в някоя заложна къща.

А парадоксалното е, че има жени, такива мъже си избират. И теми е имало точно тук.
А после, "кой открадна нормалните мъже".

# 268
Тази тема ми напомни запознаството ни с мм преди години.
В раговор след време ми беше споделил, че се радвал, че имало още свестни и нормални жени. А бяхме млади!
Той на 22, аз на 24 и месеци преди да станем и двамата на 23 и 25 Simple Smile

Аз откакто чета форума, гледам познатите семейства и мъжете навън, си зная, че остана ли сама, никой няма да ми покрие наполовна критериите и че масата са трагико-комедия, с която няма да мога меля брашно. То и на младини беше така де.

# 269
Така е. Мъже много - съпрузи малко, дето викаше баба ми и сигурно още много други баби.

Общи условия

Активация на акаунт