Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 493
  • 377
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Въобще не трябва никой да се старае ако хората са един за друг- то просто се случва.
Да във филмите, примерно нотинг хил. Heart Eyes
По-скоро Бени хил. Joy

# 301
  • София
Ама в днешно време не са малко и жените, които се сещат, че искат семейство и деца на една по-зряла възраст.

Не е така. Просто масата млади мъже, не мислят за брак и деца.
И кой е казал, че трябва да са млади мъжете?

Да си дойдем на думата Joy

# 302
Ааа, да бе! Ще се старая аз да привлека нечие внимание, за да го спечеля!🤣🤣🤣
Нищо не може да ме накара да се правя на такава, каквато не съм!
Това е то!

# 303
А именно. Има достатъчно мъже, които се лепят на това, което си. Аз винаги съм избирала от тях. Ако трябва да съм неква друга, значи не си заслужава. Да върви да си я търси. Сват широк и спасение дебне от всякъде. Важното е да си себе си. Пък който трябва, ще те хареса. Другите са ирелевантни.

# 304
Rf,останала съм с впечатлението, че една жена си имал ( незабравимата приятелка) и после официалната.

Имах и бивша (официалната по онова време), заради която всъщност се забъркаха всичките каши докато се надигравахме с нея. Определено не си заслужаваше, така че права си- не се знае кой по- пре**бан излезе.

# 305
големи игри, голямо чудо, за да стигнеш накрая до копнежа всяка седмица да ги сменяш, но уви..

# 306
Има и мъже, които не пускат водата в тоалетната. Ако такива си ги избирате, грешката е в избора, не в мъжете.
Абе кой мъж пикае в тоалетната - мивката за какво е?

Инак гледам в тази тема (както и в почти всички други в този раздел) отново се обсъжда как мъжете не чистели и не перяли. Чудно как такива като Танграта още не са хванали краста, като нямат жени... То и аз - преди да се оженя нали съм живял 10+ години по ергенски без майка си - е, навъртала се е по някоя жена в къщи, ама предимно за други работи, а не да дойде да ме изпере и да ми сготви. Пък не съм умрял ни от глад, ни от заразни болести, виреещи в неизгладени ризи.

А на Нарциса и аз щях напиша това, което гледам колегите вече са написали: щом от 20+ години се среща с мъже и все не среща подходящия, явно проблемът не е в мъжете, а в нея. Защото на тия години други съформунички вече ехеее... по 2-3 пъти са разведени. Как те са срещнали, и то не един, а 2-3 мъже хасбънд матириъл (някои и по повече)?

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 10:25 от chris78

# 307
  • София
Значи, като си хванете жена забравяте как да ги вършите тези неща, или си я хващате, за тя да ги върши?

# 308
  • София
Значи, като си хванете жена забравяте как да ги вършите тези неща, или си я хващате, за тя да ги върши?
Кой тва?

То и ти може да забравиш да ходиш на работа след като си с мен. Някои неща се променят и вече не са необходими.

# 309
  • София
Крис питах Wink Спират да са необходими, ако няма желание и другият ги върши за двама.

# 310
  • София
Крис питах Wink Спират да са необходими, ако няма желание и другият ги върши за двама.
Разбира се.

Всичко трябва да се случва с взаимно съгласие.
Но, ако единият работи до 20ч, а другият или не работи, ил и се е прибрал в 17ч, може да прояви инициатива и да каже, мъжо, тежка ти е работата, по-добре аз да обиколя с пархосмукачката.
Разбира се, ако и мъжът иска, нека чисти.

Не казвам жената да е някаква робиня, но ако и 2та се стараят колкото могат на максимум да допринасят за това семейство, понякога се налага профилизация (без някой конкретно да я налага на другия) и единият е сила в едно, другият като не е сила, може да свърши друго, разбира се, ако иска.
А ако може да вади повече пари от мъжа си, и да ѝ пилят мозъка с дедлайни и проекти, и я влече, нека го прави. Аз не знам мъж, дето ще каже, ми от мен нищо не става, ама няма и да пера, щото това е женска работа.
А жена му да върши и мъжката и женската работа.
А ако има такъв мъж, бягайте с 200. За предпочитане още като се запознавате с него на 20.
Не след като е излетяла и последната пеперуда след 20г брачен живот и 3 чаавета.
Така или иначе, спорим за нероден петко. Въпросът е да има разбиране в конкретното семейство и да има желание за допълване и старание и от 2та за всичко и в домакинството и в кариерата.

# 311
  • София
Винаги съм казвала, че щом и двамата са съгласни и доволни, каквото и да е разпределението, няма лошо Wink Говоря за случаи, в които например и двамата работят, но мъжът се услушва за домакинската работа, и жената дефакто работи на две смени. За радост не ми се е налагало, но ми е интересно, как такава жена има време, сили и най-вече желание за секс, примерно? Освен другото, бих се чувствала и супер неуважавана в такава ситуация. Желание за секс няма как да нямам де, просто ще е с някой друг Joy

# 312
А защо ме питаш, като вече ме пита в другата тема и знаеш отговора?
Не е ефективно в една къща и двамата да вършат по малко от всичко. Най-ефективно е когато един се специализира в едно, а друг - в друго. Нали си с кариера, нали работиш - вероятно си чувала за работа в екип, за продуктивност, за разпределение на задачите?

Аз не съм твърд в разпределението на задачите - стига да е справедливо. Що да не поема аз прането? Ще се специализирам, няма проблеми. А тя ще се специализира в нещо друго, което досега аз съм вършил.
Но нали знаеш как делят двама, така че да е справедливо? Един дели на две части, другият избира една от двете.
Тоест, единият парньор пише на един лист всички задачи в домакинството - от изкарването на пари, купуването на жилище и кола, през пазаруване и готвене, та до поливането на цветята. Разделя ги на две части, според него равностойни. А другият си избира.
Съгласен съм и да бъда този, който разделя списъка, а жена ми да избира частта си, както и тя да направи списъка пък аз да си избера.
Ти съгласна ли си с твоя мъж така да направите?

# 313
  • СИ
Мъжът прави повече мръсотия от животното Joy Понякога животното е и по-податливо на обучение да ходи след себе си JoyJoyJoy Подбирайте умно Stuck Out Tongue Closed Eyes

В далечните години като студент, сякаш останах с други впечатления. Масово квартирите и стаите на колежките, бяха значително по-мръсни, неподредени и неподдържани от тия на колегите. А банята към стаята на една от моята група си я спомням и до днес. В казармата беше по-чисто.         Smile
В интерес на истината жените имат повече претенции на тема чистота. Но има такива мърляви и миризливи повлекани, че не е истина. Да не дава Господ...!           Smile

# 314
  • София
Конче, мърльовци и от двата пола не харесвам Joy

А защо ме питаш, като вече ме пита в другата тема и знаеш отговора?
Не е ефективно в една къща и двамата да вършат по малко от всичко. Най-ефективно е когато един се специализира в едно, а друг - в друго. Нали си с кариера, нали работиш - вероятно си чувала за работа в екип, за продуктивност, за разпределение на задачите?

Аз не съм твърд в разпределението на задачите - стига да е справедливо. Що да не поема аз прането? Ще се специализирам, няма проблеми. А тя ще се специализира в нещо друго, което досега аз съм вършил.
Но нали знаеш как делят двама, така че да е справедливо? Един дели на две части, другият избира една от двете.
Тоест, единият парньор пише на един лист всички задачи в домакинството - от изкарването на пари, купуването на жилище и кола, през пазаруване и готвене, та до поливането на цветята. Разделя ги на две части, според него равностойни. А другият си избира.
Съгласен съм и да бъда този, който разделя списъка, а жена ми да избира частта си, както и тя да направи списъка пък аз да си избера.
Ти съгласна ли си с твоя мъж така да направите?

Също така знам, колко е важно да има взаимозаменяемост, а не дадено нещо да зависи само от 1 човек, и ако той се разболее, излезе отпуска, напусне, никой друг да не знае как или да не може да го свърши Wink В големи екипи е по-лесно, но когато са двама, би било много рисково всичко да е строго делегирано.

Ние сме седнали и сме се разбрали кой какво да прави, така че и двамата да сме съгласни. И когато единият не може, другият го замества. Не виждам проблем с твоето предложение, но не смятам и че е необходимо, когато има комуникация и разбирателство.

Общи условия

Активация на акаунт