Сребърна вода

• 463 795
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм успявала, ползвала съм тези тампони които са с апликатор и така съм ги слагала.
Извинявам се за невежеството,но какво представляват тези тампони и много ли са скъпи?

отговарям ти на ЛС

# 571
Да,чувала съм за среб.вода.Зная,че на новородено се подарява сребърна лъжичка.Аз храня детето си с такава.Ползвам и др. среб.прибори.Ако в чаша вода се постави сребърна лъжичка,водата се пречиства от микроорганизми.Чела съм за това в здравни списания.

Да, точно по този начин в християнството се получава светената вода - поставя се сребърен кръст в обикновена вода. Явно чудодейните качества, приписвани на светената вода, са базирани на реални свойства. Особено във времена, когато няма лекарства, лесно е да повярваш, че светената вода ще прогони дори и дявола  Sunglasses
Сега се сещам,че светената вода в църквата стои в сребърни казани (не знам така ли се казва).
Имам светена вода от 3 години и нищо й няма.Не е жабунясала,не мирише.Все едно сега съм е напълнила.Явно наистина свойствата на среброто са антибактериални.

# 572
Аз съм ползвала сребърна вода на Аркол и на Армакс. Капя на децата при нужда в нослетата - по 2 к. във всяка ноздра - много добре се изчистват секретите. Хремата минава само със сребърна вода, НО едновременно с това давам и по 5 мл. ( от 30 мг/л сребърни йони ) да пият, по 3 пъти дневно.
Искам да попитам чиста сребърна вода ли капваш в нослетата или разредена с вода?Защото на упътването пише за пиене-се разрежда една чаена за деца с 25-30 мл вода.

# 573
Аз съм ползвала сребърна вода на Аркол и на Армакс. Капя на децата при нужда в нослетата - по 2 к. във всяка ноздра - много добре се изчистват секретите. Хремата минава само със сребърна вода, НО едновременно с това давам и по 5 мл. ( от 30 мг/л сребърни йони ) да пият, по 3 пъти дневно.
Искам да попитам чиста сребърна вода ли капваш в нослетата или разредена с вода?Защото на упътването пише за пиене-се разрежда една чаена за деца с 25-30 мл вода.

Аз капя чиста  Peace

# 574
  • Mediterraneo
И за капване в носа, и за пиене, аз давам и ползвам само неразредена. То остава и водата с вода да разреждам  Naughty

# 575
  • София
И за капване в носа, и за пиене, аз давам и ползвам само неразредена. То остава и водата с вода да разреждам  Naughty
smile3532 smile3532

# 576
Едно досадно записче от мен Blush

# 577

Питам, защото упътването казва друго. А това че ти и за пиене така го даваш не означава че така БИ ТРЯБВАЛО да се дава. Wink

# 578
Момичета и аз преди ползвах сребърна вода от аптеките ,но чух,че сребърната вода не се ползва 1:1 за всичко ,а за всяко нещо се ползва с различна степен на концентрация .
Например, сребърна вода с концентрация 0,05 mg/l унищожава микробите за 5 минути, с концентрация 0,2 mg/l – за 2 минути, с концентрация 1,0 mg/l – почти веднага.
И още
Ангина
Изплаква се гърлото със сребърна вода с концентрация 15 mg/l. Изплаква се в продължение на 3 до 5 минути.
Гинекологични възпаления
Измива се възпаленото място 3–4 пъти на ден със сребърна вода, а най-добре се поставя компрес със затоплена (30-35 0С) сребърна вода с концентрация 30 mg/l.
Хранително натравяне
Три пъти на ден се пие по 100 ml сребърна вода с концентрация 5 mg/l. В случай на остро натравяне, до оказването на лекарска помощ, да се изпие 100ml сребърна вода с концентрация 10 mg/l и се предизвика повръщане, след което на всеки три часа да се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 5 mg/l. Може да се очаква подобрение след около 2-3 часа.
Висока температура
Пие се 50-100ml сребърна вода с концентрация 10 mg/l. Може да се очаква понижение на температурата след няколко часа
Подобряване на общото здравословно състояние
В продължение на няколко месеца, вместо чешмяна, да се пие сребърна вода с концентрация 0,05 mg/l. След това се прави тримесечна пауза и курсът се повтаря.
Следоперационни възпаления
(костни, мускулни и други възпаления, причинени от стафилопневмококови инфекции)
Мястото се измива, подсушава и се прави компрес със затоплена (30-35ºС) сребърна вода с концентрация 30-35 mg/l за 15-20 минути. Компресът се прави от 4-5 слоя марля, напоена със сребърна вода.
Настинка
Изплаква се устата със затоплена (30-35ºС) сребърна вода с концентрация 20 mg/l . През 3 часа се пие по 100 ml сребърна вода с концентрация 0,15mg/l. Настинката преминава за 2-3 дни или по-бързо.
Дизентерия
На всеки 4 часа се пие по една лъжица сребърна вода с концентрация 5 mg/l.
Дифтерит
На всеки 4 часа се пие по една лъжица сребърна вода с концентрация 5 mg/l.
Екземи, лишеи
Компрес със затоплена (30-35ºС) сребърна вода с концентрация 35 mg/l за 40 минути. Лечението продължава до 2 седмици.
Гастрит
Три пъти на ден, 20-30 минути преди ядене се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 0,5 – 1,0 mg/l в продължение на две седмици. Болката намалява след няколко дни.
Инфекциозен хепатит
В продължение на 10 дни, 20-30 минути преди ядене, да се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 1 mg/l.
Кератит, конюнктивит
Очите се измиват със сребърна вода със стайна температура или се прави компрес с концентрация 20 mg/l.
Възпаления на уши, нос, гърло
(възпаления на слуховия канал, средното ухо, фарингит, ларингит, тонзилит, ринит, грипни епидемии)
Изплаква се носа, устата или ушите с топла (30-35ºС) сребърна вода с концентрация 20 - 25 mg/l и се прави компрес за време 30-35 минути.
Дезинфекция на вода с неясен произход
На всеки литър вода се добавят 100 ml сребърна вода с концентрация 10 mg/l. След 4 часа водата е годна за пиене.
Изгаряния
Мястото се измива, подсушава и след това се прави компрес със сребърна вода с концентрация 30 mg/l. Изгарянията се лекуват бързо и не остават белези. Това е един от най-ефективните начини за лекуване на изгаряния.
Простудни заболявания
(включително вирусни)
Да се използва сребърна вода с концентрация 10 - 20 mg/l за: изплакване; компреси; измиване. Начинът на използване се избира в зависимост от заболяването.
Възпаления на бъбреците
Три пъти дневно се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 1 mg/l.
Продължителност: 2-3 седмици.
Rosacea
Компрес с топла (30-35ºС) сребърна вода с концентрация 30 mg/l в продължение на 30-40 минути. Продължителност: 3-4 седмици.
Язва
В продължение на 10 дни, 20-30 минути преди ядене, се пие по 100ml сребърна вода със концентрация 5 mg/l. След това, в продължение на 20 дни, 20-30 минути преди ядене се пие сребърна вода с концентрация 1mg/l. Болката изчезва през първия етап на лечението.
Стоматологични заболявания - (афти, гингивит, стоматит).
След ядене устата да се изплакне в продължение на 3-5 минути със затоплена (30-35ºС) сребърна вода с концентрация 30 mg/l. Продължителност – 5-7 дни
Профилактика при деца
При кашлица се измиват устата и носа със сребърна вода с концентрация 1-2 mg/l. Изпива се 50ml сребърна вода с концентрация 0,15 mg/l. Подобрява се имунната система.
Профилактика срещу вътрешни болести
Три-четири пъти на ден, 20-30 минути преди ядене, се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 0,1 – 0,2 mg/l. Продължителност – 3 месеца
Чревни заболявания
Всеки 4-6 часа се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 0,1 mg/l
Продължителност – 7-10 дни.

За това си купих уред за сребърна вода http://e-shopbg.net/index.php?page=shop.product_details&flyp … mart&Itemid=1 в началото ми се видя скъпо ,но след като го купих видях,че има повече сметка

# 579
  • София
Petrova.qm, сърдечно благодаря, че сподели информацията с нас! smile3525

# 580
Petrova.gm mnogo blagodaria!

# 581
Като чета за сребърната вода, се сещам за доктор Ялъмова. Тя работи в Бургас. Лечението й е много интересна смесица от традиционна, източна медицина, много нови методи, разработени от съвременни учени. Тя използва  сребърна вода, билки,  най-различни апарати ( "зепер", "сензитив" ),медолечение, су-джок, нагряване с мокса и т.н. Благодарение на нея моите две деца,които бяха с постоянна хрема, трети сливици, чести кашлици, не са боледували от година. Лечението им не траеше дълго,тя избра за нас "зепер" и с него направихме около 7-8 процедури. А моите вечни гъбички и най-различни гинекологични проблеми също са минало благодарение на нея.

# 582
Ето и координатите, ако някой се интересува: Бургас, пл.Трапезица,не помня кой блок беше. Но по телефона можете да си уговорите час: 056/81-02-21. Успех!!!

# 583
Много "мило", че си се регистрирала днес, само за да си дадеш координатите.

# 584
Много "мило", че си се регистрирала днес, само за да си дадеш координатите.

Взе ми го от клавиатурата  Mr. Green

Всъщност влизам да се похваля, че оправих гърлото на Моника без грам АБ newsm44 Беше зачервено и с 3-4 гнойни точки. Мазах с гранофорин и накапвах обилно сребърна вода в носа, като я карах да лежи, докато усети водата на гърлото си. В последствие купих спрей на Аркол и започнах директно да пръскам на гърлото. Всичко това, съчетано с 3-4 капки клеева тинктура, разтворени в 1 ч.л. сребърна вода сутрин и вечер (това го прилагам профилактично, а не конкретно за случая). Не знам кое точно подейства, но резултатът е налице - гърлото е спокойно и гнойните точки ги няма  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт