Сребърна вода

• 463 769
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
На колко годинки е?Питам щото и моя син слабото му място е гърлото-но незнам дали ще позволи да мажа с грануфорина.А клеева тинктура не е ли другото име на прополиса?

# 586
На колко годинки е?Питам щото и моя син слабото му място е гърлото-но незнам дали ще позволи да мажа с грануфорина.А клеева тинктура не е ли другото име на прополиса?

На 3 е. Учудващо и за мен самата, нямаме никакъв проблем с мазането - отваря си устата и стои, докато я намажа  Simple Smile Клеевата тинктура и прополисът са едно и също.

# 587
Снощи си купих вотада на Аркол.
Смятам да е ползвам имуностимулиращо защото по принцип съм със слаб имунитет и все съм болна.
Отделно смятам да е пробвам и против вагинална бактериоза /имам изписани лекарства/, но нали се казва, че засилва действието им. Ще видим какво ще стане.
От доста време се боря с различни микроорганизми, изпих доста АБ, едно излекуваме - друго се появи. Уморих се. Дано водата ми помогне.
Ще споделя наблюденията си с вас.
Успех на всички.

# 588
И аз имам вкъщи под ръка сребърна вода. Купих я от аптека на "графа" в София. Не споменавам веригата, за да не е реклама.
Ползвала съм като антимикотично средство и при рани. Върши работа.

Чувала съм, че и при хрема и изобщо за болести по дихателната система е много добра алтернатива на АБ и сиропите. Peace

Виждам, коментирате, че се пие. Не помня на етикета да пишеше - за "външна употреба", но дали наистина е здравословно да се приема вътрешно?  newsm78

# 589
Аз не бих ползвала водата като алтернатива на антибиотик.По-скоро я давам профилактично и при леки състояния,при доказана бакт.инфекция и постоянна температура не бих разчитала само на вода.

# 590
Аз не бих ползвала водата като алтернатива на антибиотик.По-скоро я давам профилактично и при леки състояния,при доказана бакт.инфекция и постоянна температура не бих разчитала само на вода.

Абсолютно съм съгласна с теб  Peace Аз, по принцип, съм Тома Неверни спрямо лечението на сериозни болести с някакви алтернативни методи...Може би е грешка от моя страна, но някак не си представям да излекувам пневмония например със сребърна вода или хомеопатия. Според мен, при такива заболявания, трябва да се включи АБ. Но, ако хванеш заболяването в начална фаза и реагираш бързо, може би няма да се стигне дотам. И пак зависи от конкретния случай. Това не означава, че съм права, разбира се; просто лично мои наблюдения покрай децата.
В началото на годината малката изкара популярния тогава грип Бризбейн. 4 дена я тъпках с така прехваления Изопринозин, който не й повлия по никакъв начин. Детето непрекъснато поддържаше Т 39; смъквахме до 38 и нещо, и пак нагоре..Всеки ден я водех на преглед и педиатърката ме уверяваше, че всичко е ОК. На петия ден, удавена в ред сълзи и сополи, позвъних на семейната ни лекарка и я помолих да дойде в къщи, за да прегледа детето. Оказа се, че е с гнойна ангина+бронхит - екстри от грипа, та директно включихме 2 АБ (венозно и през устата). И какво излезе накрая - за да не дам 1 АБ, в крайна сметка дадох 2...Излишно е да казвам, че педиатърката вече не е в нашия списък.
Да обобщя  Mr. Green - всичко си зависи от конкретния случай. Определено съм ЗА да се пробват всякакви методи на лечение, НО ако се види, че няма ефект и особено когато състоянието се влошава или остава непроменено, да се прибегне към традиционните мерки.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 00:47 от ВечеПетя

# 591
  • Mediterraneo
Петя, браво за гърлото!

Колко струва спреят на Аркол, има ли голяма разлика с нормалното шише? Не съм се сещала да търся спрей, но не е лошо като идея.

# 592
Петя, браво за гърлото!

Колко струва спреят на Аркол, има ли голяма разлика с нормалното шише? Не съм се сещала да търся спрей, но не е лошо като идея.

На същата цена е и в същото количество  Peace

# 593
  • Пловдив
Момичета като чета опътване то във сайтовете на Армакс и Аркол установих че за дете от Армакс може да се дава за профилактика по веднъж на ден 5мл,а от Аркол 3 пъти по 5мл. за 20 дни и после 10 почивка-така ли е или аз грешно съм разбрала.В сайта на Аркол не пише никъде профилактика ,а са изброени различни болести

# 594
  • Burgas, Bulgaria
аз ползвам само спрей-дори сега му впръсквам директно в нослето.....появи се някаква лека хрема и така....

# 595
  • София
Аз съм с чудесни впечатления от сребърната вода Simple Smile Като усетя, че се разболявам- изпивам по едно шишенце удърно и ако уцеля момента, преди да е станало по-сериозно, резултатите са отлични Peace

# 596
как го пиеш - цялото на веднъж ли

# 597
  • София
Да, наведнъж една цяла бутилчица:) Peace

# 598
Да, наведнъж една цяла бутилчица:) Peace
#Crazy За такова дозиране не бях чувала.

# 599
  • София
Да уточня, че става въпрос за 100 ml Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт