Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 837
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
И аз рязко качих последната година. Чувствам се направо двойна. Освен от хормоните, със сигурност е и от кортикостероидите. С тях буквално час след вечеря огладнявах.
Те вдигат и захарта и пречат и на щитовидната жлеза, предполагам и на много други органи. Аз от тях постоянно ставах нощем до тоалетна, а иначе не ставам.

# 721
По схема 2*1

# 722
Момичета със задържан фоликул приемах 7 дни Примолут Нор,ако някоя от вас и тя е била на тази терапия може ли да каже след като спре приема след колко време е настъпил цикъл.

# 723
4-5 дни след като го спрях ми дойде цикъла и кистата я нямаше.

# 724
Здравейте, въпросче към пациентките на д-р Стаменов, които вече са се записали на женска консултация. Blush
Наистина ли след последния преглед в репродуктивния сектор и биохимичния скрининг, не се записва час за д-р Стаменов, ами се отива без час и между 2 прегледа се обаждам на сестрата, която е с него на кабинет, за да кажа че БХС е минал и той трябва да реши кога да спра едно от лекарствата, а също и да каже ако има препоръка за следящ доктор на женската консултация? Като знам какво натоварване е при него, ми е странно да отида така на вратата без час. Blush
Как е било при вас? И след БХС ли записахте час за ЖК?

# 725
Здравейте, въпросче към пациентките на д-р Стаменов, които вече са се записали на женска консултация. Blush
Наистина ли след последния преглед в репродуктивния сектор и биохимичния скрининг, не се записва час за д-р Стаменов, ами се отива без час и между 2 прегледа се обаждам на сестрата, която е с него на кабинет, за да кажа че БХС е минал и той трябва да реши кога да спра едно от лекарствата, а също и да каже ако има препоръка за следящ доктор на женската консултация? Като знам какво натоварване е при него, ми е странно да отида така на вратата без час. Blush
Как е било при вас? И след БХС ли записахте час за ЖК?
Мен ме изпрати да си ходя още в 7 гс и да ме следи АГ в моя град. И аз мислех, че е много рано, супер странно ми стана, ама явно е претоварен от пациенти. Каза ми как да спра лекарствата и в кои седмици и това беше.

# 726
  • На изток от Ада
Аз май изнэрвйх месеца . Трябваше да ида ии да види фаликулите и да идем около овулация.  Ама  мм забравл за час

# 727
Hope, аз имах само 1 преглед при него след положителния тест и после ме гледа д-р Кайрякова. На последния преглед тя ми каза да отида така без час и ми е много странно, та затова питам. Едно от лекарствата, които ми е предписал трябвало той да ми каже кога да го спра.

# 728
Здравейте, аз бях пациентка на д-р Стаменов. Забременях спонтанно и въпреки това продължи да ме следи до 12г.с. След БХС отидох при него без час и казах на сестрата/акушерката между прегледите за какво чакам аз и ме покани след следващия преглед. Той препоръчва лекар, но аз честно казано избрах друг. Успех на всички. 😊

# 729
  • На изток от Ада
В крайна сметка ще идем на генетик в Надежда.  Ние ходихме и сега пак след кариотип,  който е ок . Някой да е пускал кросмач , или друго от генетик

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 00:48 от nasito8988

# 730
Здравейте,след трансфер има ли някой,който веднага е стартирал нова процедура?
Опасявам се,че е бил неуспешен и бих искала да знам как да се подготвя с документите,по фонда предполагам няма да стане толкова бързо,а и имам замразена яйцеклетка,предполагам ,че ще трябва д аплатя само прегледи ,лекарства и трансфера,нали?

# 731
Здравейте! Някой знае ли коя събота е дежурна д-р Персенска?

# 732
Здравейте! Някой знае ли коя събота е дежурна д-р Персенска?
Тази събота е на рабора!

# 733
Здравейте,момичета,след трансфер съм,ни вчера имах ПМС и от разочарование не бях на себе си и съм забравила да си бия Зарзио.Тръгвам сега да го правя и се сещам,че датата е била вчера….Не мога да се свържа с никой по това време разбира се и не знам какво да правя.
При д-р Тихомирова съм,ако някой е имал същия проблем,едва ли,но ще се тадвам да сподели

# 734
Здравейте,момичета,след трансфер съм,ни вчера имах ПМС и от разочарование не бях на себе си и съм забравила да си бия Зарзио.Тръгвам сега да го правя и се сещам,че датата е била вчера….Не мога да се свържа с никой по това време разбира се и не знам какво да правя.
При д-р Тихомирова съм,ако някой е имал същия проблем,едва ли,но ще се тадвам да сподели

Аз бях със зарзио всеки ден, едва ли има значение пропуска, но ако толкова се притеснявате, винаги може да го сложите два поредни дни, днес и утре и после да си продължите по схема.

Общи условия

Активация на акаунт