Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 831
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
И аз съм на зарзио всеки ден от април така,че си го поставете няколко поредни дни. Дозата ни е минимална и нищо не може да ви стане от пропуск или от няколко поредни поставяния.

# 736
Аз дори не съм поредни дни,а през три.Тази седмица бях вторник и петък.
Притеснявах се може ли сряда и петък,но току що ММ отиде до спешния им център.Срам не срам ще питаме.
Имах ПМС вчера и така се разочаровах,че съм изключила.
Успех на всички🌷
П.С.Нямало проблем,да го сложа днес и да си броя пак на трети ден да го сложа.Не било страшно.Дано информацията помогне на друг

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 22:18 от DTDT5

# 737
Здравейте, въпросче към пациентките на д-р Стаменов, които вече са се записали на женска консултация. Blush
Наистина ли след последния преглед в репродуктивния сектор и биохимичния скрининг, не се записва час за д-р Стаменов, ами се отива без час и между 2 прегледа се обаждам на сестрата, която е с него на кабинет, за да кажа че БХС е минал и той трябва да реши кога да спра едно от лекарствата, а също и да каже ако има препоръка за следящ доктор на женската консултация? Като знам какво натоварване е при него, ми е странно да отида така на вратата без час. Blush
Как е било при вас? И след БХС ли записахте час за ЖК?
За ЖК се записах, когато си запазих час за БХС ( часовете бяха с разлика две седмици). Лекарите са доста натоварени и колкото по-рано се запишете, толкова по-добре, още повече, че идват летните отпуски.

# 738
Препоръчва само тези които нямат пациенти и после само ядове .
Моя позната така си изпати...
Здравейте, въпросче към пациентките на д-р Стаменов, които вече са се записали на женска консултация. Blush
Наистина ли след последния преглед в репродуктивния сектор и биохимичния скрининг, не се записва час за д-р Стаменов, ами се отива без час и между 2 прегледа се обаждам на сестрата, която е с него на кабинет, за да кажа че БХС е минал и той трябва да реши кога да спра едно от лекарствата, а също и да каже ако има препоръка за следящ доктор на женската консултация? Като знам какво натоварване е при него, ми е странно да отида така на вратата без час. Blush
Как е било при вас? И след БХС ли записахте час за ЖК?
За ЖК се записах, когато си запазих час за БХС ( часовете бяха с разлика две седмици). Лекарите са доста натоварени и колкото по-рано се запишете, толкова по-добре, още повече, че идват летните отпуски.

# 739
Радина,
Говорете за себе си,а не за една жена каза!
Категорично не съм съгласна с тази ваша клюка. Лично на мен ми е дал избор м/у двамата най-добри фетални и аг-та,които са адски заети,но предвид случая ми е преценил сложността и затова предлага тях. Не съм задължена изобщо да ги избирам,ако не ми допадат.
От друга страна, не се сещам за д-р,от който “да си изпатя” в Надежда.

# 740
Момичета, нямам възможност да пусна нова тема, ако някой има - моля да го направи Simple Smile

# 741
Заповядайте в новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1561164

# 742
Здравейте дами,

Някоя от Вас да е правила вливка с имуноглбулин (Киовиг)преди трансфер и ако да странични ефекти някакви имали ли сте(знам,че всеки организъм е различен и реагира на всичко различно,но все пак …информативно)

# 743
Два пъти правих с 5 г и не съм имала абсолютно никакви реакции и дискомфорт.

# 744
Чудесно!Много благодаря и аз с 5г ще правя

# 745
При вас имаше ли положителен резултат след него? И след положителен тест ли вливахте втория път?

# 746
Момичета,за тези от вас които са правили биопсия има ли някоя използвала упойка?Цветната ми снимка бе кошмар и ако мога да си спестя отново такава болка бих прибегнала до упойка.

# 747
Аз правих и трите биопсии, няма упойка..... но е поносимо..... в смисъл усещането е като болки по време на цикъл.

# 748
И аз съм правила и трите биопсии и то няколко пъти и премахване на полипи без упойка наистина усещането е като при цикъл

# 749
Благодаря момичета,след нея може ли да се върнете на работа?

Общи условия

Активация на акаунт