Модни консултации - 72

• 84 231
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, пише ви една леко отчаяна майка 😁 Другия месец сме на кръщене и искам да си купя някаква рокля, но напълнях малко в повече и все още си имам корем.. Ниска съм и дългите рокли ги изключвам, според вас с какъв модел мога горе долу да си скрия корема ? 😁 Мъжът ми ще е кръстник и мисля, че трябва и аз да съм малко по-елегантна, въпреки че това не е моят стил, предпочитам спортно-елегантно и удобно!

# 136
  • София
Здравейте, пише ви една леко отчаяна майка 😁 Другия месец сме на кръщене и искам да си купя някаква рокля, но напълнях малко в повече и все още си имам корем.. Ниска съм и дългите рокли ги изключвам, според вас с какъв модел мога горе долу да си скрия корема ? 😁 Мъжът ми ще е кръстник и мисля, че трябва и аз да съм малко по-елегантна, въпреки че това не е моят стил, предпочитам спортно-елегантно и удобно!

Какъв размер носите?

# 137
  • Бургас
Скрит текст:
[/spoiler]

Мисля, че този модел ще стои добре, но все пак зависи как точно се е оформил корема.Като цяло и на по-пълни жени стоят добре.

Тази  е от тук

# 138
Рокля с висока талия и дължина под коляното.

# 139
  • Бургас
Висока талия на коремче прави жената да изглежда бременна. Високата талия е за тези при които такава липсва такава.
За прикриване е най-добре А силует

за предпочитане с ръкав, тъй като килограмите в повече не се тразавят добре и на горната част на ръцете.

# 140
Оо да, винаги ръкави 😁 аз и като по-слаба не носех без, защото ръцете са си ми големи. Иначе съм размер М-Л зависи от дрехата

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 09:05 от bubanka

# 141
  • В полите на Пирин планина
А-силуетът прикрива най-добре наличието на коремче. Simple Smile M-L не е чак толкова голям размер, даже напротив. Simple Smile
А дълго отива и на ниски жени, зависи от модела.

# 142
Ето няколко линка, потвърждавам за обувките, много са удобни и издръжливи. Имам едни от сто години, напомнихте ми да ги извадя.
Аз исках да попитам - Фурла освен на черен петък правят ли голямо намаление през годината и горе-долу кога?
Леле дами, добре че попитах тук за обувки за да открия тези Рокпорт. Изглеждат точно като за моите проблемни стъпала. В американският сай имат даже размер на ширина. Сега ако някой сподели дали има физически магазин из Европата да ги пробвам на живо ( че ми престои след месец едно пътуване )

The Catcher in the Rye просто информативно - някой модели на Фурла ги шиеха в БГ преди време, от магазини които предлагат ишлемета съм попадала няколко пъти на такива.
Това ме подсети, че един приятел си купил шорти/бански на Вилебрекуин от летище на път за почивката, и те били произведени в БГ Simple Smile

# 143
ForestFairy13, според мен някои рокли на пластове  също са подходящи
 или нещо подобно
Добре е  да се стремим да  подчертаваме  хубавите си страни, например: сочни устни -  по- наситено червило, стройни глезени - по екстравагантни обувки в ярък цвят и т.н. Когато  сме си избрали фокусната точка в общата визия да бъде най - добре изглеждащият ни елемент, по - непривлекателните остават извън вниманието на околните. Весел празник и добро настоение пожелавам.

# 144
Благодаря ви, момичета. Другия вариант, който обмислям е панталон с блуза тип риза (разкроена) и тъй като обичам по-едноцветни неща, ако тоалета ми е семпъл, както каза pep_si , да наблегна на цветна чанта и обувки, но не знам дали няма да e странно 😁  По принцип имам шантав вкус, но това сигурно е от годините (27)

# 145
  • В полите на Пирин планина
Не виждам проблем да се заиграеш с цветовете и да си с панталон и блуза. Даже много ми допада, като идея.

# 146
Не виждам проблем да се заиграеш с цветовете и да си с панталон и блуза. Даже много ми допада, като идея.
Да, нещо май и на мен ми допада повече 😁 Особено като се има предвид, че ще сме и с бебе, което ще е на почти 1г. .. май ще е по-удобно и за мен 😁 Май се отказах от идеята за рокля!

# 147
Не мисля, че съм поствала тук тази девойка, а много ми харесва минималистичния и стил, а напоследък се усетих, че шервам със щерката доста от нейните шортс, защото прекрасно обяснява съчетаемостта на дрехите/цветовете/стиловете.
https://www.youtube.com/@LydiaJaneTomlinson/shorts
PS Подобен комбинация от панталон и топ, като показаният от ^^^ Лидия според мен ще е е много подходящ и за кръщенето на ForestFairy13.

Скрит текст:
^^^ в това видео прави няколко добри предложения за оптимизиране на личния гардероб, за капак показва, защо скини не стои добре на нейната фигура (аз съм в същата група и се съгласих 100%)

Хммм, a мога ли да ембедвам шортс!?!? ........... Ха! Измислих го!

И малко пролетни цветове за вдъхновение oт нашата украинска кака!

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 19:08 от Agent Provocateur

# 148
  • София
Тази я следвам в Инстаграм. Винаги кратки, но съдържателни клипчета

Аз от своя страна допълвам с една дама, която дава много хубави съвети в зависимост от телосложението.
Ето например това видео за форми с коремче, като дори си слага изкуствен корем.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 18:56 от emeto®

# 149
Здравейте, след 12 години в майчинство се завръщам на работа.
Работа в държавна администрация, без да имам връзка с клиентите.
Искам да обновя гардероба, но предпочитам да са по-бюджетни марки.
Фигурата ми е като на момиченца, а ми се иска да се обличам вече по женски и да зряло. Не бабешки или прекалено секси, а като на жена на 35 години. Бихте ли дали някой предложения? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт