Модни консултации - 72

• 83 451
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Хора, такъв зелен панталон с какво комбинирате? Само бяла блуза и такова яке ми хрумват(имам)...

# 466
Много е благодатен за комбинации този цвят. Аз го комбинирам с бледо жълто, бледо розово, бежово, светло сино, тъмно синьо, керемидено червено, бордо, светло гълъбово сиво, прасковено. Биха му отивали и по-светли оттенъци на цвят горчица, охра, оранжево, защо не и нещо в цикламено или в лилавата гама, патлажданено например...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 467
Здравейте! С каква блузка, ризка или топ (цвят и модел) бихте носили това сако?

# 468
Здравейте! С каква блузка, ризка или топ (цвят и модел) бихте носили това сако?

С бяло със сигурност, така ще изпъкне самото сако най-много и ще е акцент. Може и с червено или оранжево, каквито цветове има по сакото, но аз определено с бяло бих го носила.

# 469
Със синьо бих го носила аз. С бяло ще е ок, но ще е скучна и предвидима комбинация, а оранжево/червено би било твърде крещящо. За модел бих заложила на класическото сатенено lingerie.

# 470
Да, по-добре да носим джапанки/сандали с чорапи, опънати до коляното.
Стига сте ми ги хвалили тия чужденци, масовката от които ходят като прошляци.
Да не говорим, че от самолета от Лондон слизат предимно роми.

От коя чужбина са ти впечатленията?

# 471
  • София
С розово зеленият панталон.
Сакото и от мен с бебешко синьо.

# 472
Изобщо не обръщам внимание кой как е облечен по летищата, освен ако не е нищо фрапиращо.
Ако пътувам към БГ съм с удобен панталон за предпочитане широк и някаква блуза.
Ако съм в обратната посока и ще обикалям цял ден обичайно съм с дънки и маратонки.

# 473
Хора, такъв зелен панталон с какво комбинирате? Само бяла блуза и такова яке ми хрумват(имам)...

Еланор е дала супер идеи за комбинации, аз ще допълня също от мен - само искам да кажа, че такова тъмно зелено за мен е почти неутрален цвят и ужасно благодатен за съчетания. Та буквално със всички от долните може да се съчетае, но е добра идея да подберете цвета на топа да хармонизира много добре с цвета на кожата и косата ви:

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 16:00 от Agent Provocateur

# 474
Rima, за мен цвета е прекалено есенно -зимен, но иначе комбинациите, които Агент е показала са много хубави .

# 475
^^^ Да, определено не е най-свежият пролетен цвят, но със  светлорозово/синьо/лилаво/кремаво/жълто може да се постигне доста пролетна визия.

PS Аз имам тъмнозелен кожен панталон и го комбинирам и със моряшко райе (navy stripes), а много го носих тази зима/пролет и със ментово зелено и светлолилаво.

Докато ровех за идеи попаднах на колекцията на МК за есен/зима 2023 и това е определено много мой цвят, силует, тоалет и изобщо ааааах!

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 17:17 от Agent Provocateur

# 476
  • София/Севлиево
Сакото с любимия ми цвят нави бих съчетала и с графитено сиво(за да не е бяло, което също ми харесва),зеленият панталон с нещо бяло,горчица, тъмен шоколад (също любим цвят).

# 477
На отворени обувки в цвят нюд и черен панталон, какъв лак бихте избрали за ноктите на краката?

# 478
Френски или червен.

# 479
  • София
Зависи от горната дреха. Но в общия случай - червен или розов.

Общи условия

Активация на акаунт