Модни консултации - 72

• 83 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Кецките в бордо са много яки.

# 391
От три дена ровя, вече ме боли глава от взиране. Коя от двете ви допада повече и да се свършва вече Sob

https://www.kipling.com/be-en/backpacks-c10565/seoul-s-endless-b … 789y3600-999.html

https://www.lesacoutlet.co.uk/kipling-delia-m-backpack/54116/prod.php?code=262305

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 19:12 от Барбалена

# 392
Първата ми допада повече. По-елегантна стои.

# 393
  • Down south
Първата, тази в ляво ми харесва повече.
Орнаментите изпъкват и и придават спортно-елегантен вид.

# 394
Елегантна раница е оксиморон.

Не мога да преценя материите какви са, избери тази която е направена от по-хубава материя.

# 395
  • Down south
Цитат
Елегантна раница е оксиморон.
Определено не съм съгласна.
Имам тази и я намирам за елегантна и много удобна

# 396
Няма да споря, всеки с вкуса си. Последното за мен е чанта и ми е далеч от елегантна.

# 397
Kipling раничката определено! Имам и сантимент към марката,не само защото са красиви, но и защото материята е лека и същевременно мн здрава

# 398
Благодаря, момичета! Реших да се допитам и до ММ и отсече, че нито едната не му харесва Laughing Направо ме довърши, хвърли тридневен труд в кофата Grin За наказание съм му казала да задели 15 минути да видим какво ще хареса. Иначе и аз май клоня към първата и най-вероятно ще я поръчам.

Figs, те и двете са на Kipling Simple Smile Дано не ми падат презрамките от раменете, щото накрая ще ида да си купя най-спортната и най-удобна раница Unamused

# 399
Ооо ахаха извинявай, не отворих линка на втората. В такъв случай определено първата с контрастните ципове и емблема, но втората е по изчистена и елегантна от първата, та ако се обличаш по-елегантно (макар и в спортно-елегантен стил) втората ще ти се впише по-добре

# 400
Първата раница Киплинг-по-свежа е.

# 401
  • Down south
Цитат
Няма да споря, всеки с вкуса си.
Така е.
Ако твърдението "Елегантна раница е оксиморон" бе придружено със "за мен",
нямаше въобще да взема отношение.

# 402
  • София
То се подразбира "за мен". Няма нужда да ходим на пръсти всеки път да се добавя, за да не нараниш самочувствието на хората с дисагите и грозните обувки ..... за мен.
Всеки изхожда от вкуса си. Аз лично раници не понасям, но ако хората ги смъкваха пред себе си, когато са сред много хора, вместо да ги дръгнат по дрехите на другите, щеше да е чудесно, но пък така се обезсмисля разпределянето на тежестта.

# 403
Като “добър ден” стана това “елегантно”.
Нито една от показаните раници не бих си причинила.

# 404
  • Варна
Имам въпрос към дамите, които отричат носенето на раница.

Някога слагате ли сникърси / маратонки / кецове?

А горнище на анцуг / суичър / анорак?

А долнище на анцуг / клин / шорти?

Ако да, тогава коя е чантата за тях?

Общи условия

Активация на акаунт