Модни консултации - 72

• 83 383
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,

с какъв още цвят тениска/топ (освен бежово и черно) бихте съчетали този панталон? Светлият цвят на панталона е доста особен.

Бих експериментирала с принтове в черно и бяло.
Стават различни комбинации. Разкопчана принтована риза с едноцветна тениска или потниче също е вариант. Или бяла, сива, бежова с пронтован топ.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 17:07 от Sysly

# 571
  • София
На точки става също.

# 572
Този щампован панталон отгоре с още принтове и точки..
Може, ама линията за да стане зрителна диар**я е много, много тънка.
От мен не.

# 573
Е, аз лично не бих комбинирала нещо с принт с друго нещо с принт. Трябва да има някакъв баланс, иначе става безкрайна шарения и зрителна бомба..

# 574
Да,голяма шарения става с десени на шарки да се комбинира. Но съм виждала сполучливи комбинации. За очите наистина може да е зрителна бомба. Като бях малка ми бяха купили един панталон с някакъв главозаблъскващ десен. Харесваше ми,но ми ставаше лошо ,като го гледам. Тези десени черно и бяло са малко трудни за комбиниране. Уж си отиват с някакъв ярък цвят,ама не е съвсем така... С черно или бяло пък е скучно. С турско синьо понякога е добре.. Имам един панталон Tpmmy черно бял пепит. В мислите ми е страхотна комбинация с много цвтове,но реално не е така...

# 575
  • София
Съгласна съм, аз също не комбинирам, но ако ще го правя, няма да е тип райе/ линии като от панталона с друг тип райе, а нещо по- различно.
Лично мое виждане.

# 576
  • На зелено
Благодаря за цветните предложения. Аз също се бях спряла на зелено и синьо, а и корала е страхотна идея. Но корал, червено, оранжево и ярко жълто не отиват на моя цветотип (лято).

# 577
Фуксия пробвай.

# 578
  • Down south
Панталона с принт би стоял добре с контрастен и определено едноцветен топ. Корал? Малина цвят?
В никакъв случай не бих го съчетала с шарени топ, независимо, дали са точки, чертички, листенца и пр.
Шарен панталон с различен шарен топ, би изглеждало, като костюм предназначен за долнопробна сценична изява.

# 579
Подкрепям sisley.

В Пинтерест /и не само там/ е пълно с идеи за доста добри съчетания на различни черно-бели принтове с други цветове и форми от геометрията, и то без да дразнят окото. Но си иска впечатляващо въображение и доза "не ми пука".

Роклята ме грабна

# 580
  • Варна
Комбинирането ще е само следствие от смелостта на питащата.
Аз съм консерва,  само черно или бяло за топ и смели цветове чак в обувки, чанта, бижута, или атрибути за коса...

Всичко е въпрос на самочувствие. Червено или жълто ще са убийствено добра комбинация, само зависи в какво количество и колко комфорт/некомфорт носят като усещане за човека, който ги носи.

# 581
Тези комбинации ,показани от Пинк  изглеждат интересени на картинка. Но,ако реално видиш така облечен човек по улицита,първата асоция е ,"като циркаджия",без да обиждам изкуството. Може да има изключения,но рядко.

# 582
  • Down south
Както и sasi6 отбелязва, горните снимки за моден подуим и облечени от модели - да, изглеждат някак ефектно.
На средностатистическа човечка - едва ли.

Не всичко, което виждаме, действително е приложимо.
Има толкова много детайли, които не пръв поглед остават незабележими.
Предполагам, ако не всяка от нас, то поне всяка втора е поръчвала нещо видяно, което вследствие се е наложило да бъде върнато, поради известни, да кажем несъответствия, между модел и действителност.

# 583
  • Street of Dreams
Харесвам смелата комбинация на принтове. Модерно е и дръзко, някак небрежно и никое не доминира. Това, което на мен ми е ту мъч е, че панталонът трябвало "да се разчупи" с ярък топ. Сякаш не е достатъчно пенетрантен, ами и една фуксия да му сложим, очите ми....🙈
Да, знам че е индивидуално.  Моето предложение е дънкива риза.

# 584
Може ли да ми дадете насока как се седи с такава рокля? Има ли някакъв трик, който е невидим за мен и съответно ми се губи логиката?

Общи условия

Активация на акаунт