Модни консултации - 72

• 83 356
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Момичета какви Рокли носите лятото и какви модели се предпочитат за носене

# 676
  • София
За роклите при всеки е различно - възраст, размери WinkАз избирам да са памук, но не тип фанелка; дълги, но не макси, с кройка която да подчертава талията, защото там ми е слабото място, (т.е започва да липсва). Аз лично избягвам с тънки презрамки и изобщо модели, за които ще трябва специален сутиен или бельо. Да не прозират.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 13:17 от emeto®

# 677
  • Бургас
Второто и от мен.

# 678
Моля за съдействие…. Тази рокля с кой от двата цвята чорапогащник би стояла по- добре…. ?Телесен или светло сиво графитено?
В роклята има и сиво като цвят… не съм го хванала на снимката

# 679
Със светло сивия( с телесния контрастът е много голям).

# 680
Моля за съдействие…. Тази рокля с кой от двата цвята чорапогащник би стояла по- добре…. ?Телесен или светло сиво графитено?

Ако роклята е с къс ръкав, с телесен.
Ако е с дълъг, със сивия.

# 681
А не е ли време без чорапогащник да се носи?

# 682
  • София
С графитения стои много добре!

# 683
Здравейте, понеже възникна спор, смятате ли това подходяща рокля за момиче на 16г?
Като уточнявам, на момичето роклята стои с 3пръста по-дълга и е с къс ръкав.

# 684
Да, напълно подходяща, ако има фигура за нея и съобразена с мястото, на което я носи.

# 685

Това са покупките ми за лятото. Харесвам женствения, романтичен стил, дори с леко ретро нотка понякога. Предпочитам естествени материи, но не винаги успявам да намеря такива и понякога правя компромиси. Спрямо фигурата ми (нещо като тип ябълка) гледам горната част да е вталена и да се разкроява надолу. Винаги с някакъв макар и малък ръкав:
Скрит текст:

# 686
Princess Sissi Може ли да споделиш от къде е бялата и дали прозира?

# 687

Това са покупките ми за лятото. Харесвам женствения, романтичен стил, дори с леко ретро нотка понякога. Предпочитам естествени материи, но не винаги успявам да намеря такива и понякога правя компромиси. Спрямо фигурата ми (нещо като тип ябълка) гледам горната част да е вталена и да се разкроява надолу. Винаги с някакъв макар и малък ръкав:
Скрит текст:

Със здраве да си ги носиш!
Всички састрахотни! Жалко, че вече съм дърта, пък и имам разширени вени, краката ми не са за показ.

# 688
Princess Sissi Може ли да споделиш от къде е бялата и дали прозира?

Бялата (последната) е от Denina Martin Collection. Не прозира според мен. Плътна материя е - лен и памук, но за съжаление е изчерпана. Много бързо свършват, когато пуснат нова колекция и се появяват бройки, само ако някой върне.

# 689
Благодаря, ще следя и тях вече 🤗, въпреки че имам 28 рокли... (летни) искам да ги закръгля на 30 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт