Хайде да си покажем гарсониерите

• 108 561
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Глугар4е, а къде си поръ4ахте кухнята?

# 46
Глухарче, в банята преградата на душ кабина ли е или е изцяло?
И какви парички ти излезе кухнята? И аз си мисля за нещо такова с кухнята, но още само като идея..
А, и колко е широка кухнята от стената до външната страна на барплота?
В банята е преграда от алуминиев профил и някакъв пълнеж,но не стъкло.Две плъзгащи се врати изцяло разделяща помещението на две.Писна ми като отида до тоалет да ми е мокро или съответно да чакам къпещия се Crossing Arms
Кухнята е широка 2м от стената до външната страна на барплота.Излезе ми 3 200 лв.само дървенията без уредите.Но честно казано цвета най-вече оскъпи кухнята.Така че ако не щеш бордо ще ти излезе по-ефтино.

Благодаря ти  Hug А преградата колко парички е Embarassed и каква фирма я прави, тези, които слагат дограмите ли

# 47
  • Варна
Аууу,чуствам се толкова поласкана от интереса ви Embarassed
zayo преградата ми я направи точно фирма за дограма.Излезе ми около 450 лв,но преди три години.Сега вероятно е по-евтино.
velmar кухнята ми я прави една малка фирмичка,но гледам че си от София,едва ли ще имат клон там.Ако е за Варна "Прогресо" се казва фирмата.

# 48
  • София
http://bgphoto.net/Start.aspx?UserId=1066  тук са снимките
албум vremenen с парола box
 Sunglasses както вече по-нагоре в темата споменах жилището е боксониера
аз съм го преустроила с цел да ми е удобно
формата е чист правоъгълник
вътрешните размери са 4 ширина и 6.80 дължина - баня, кухненски кът, място за спане, компютърен кът с библиотека, холна част и детски кът, който ще бъде отделен с плъзгаща врата и балконче

енджой  Crazy

# 49
Лелеле евала момичета, ама какви хубави идей имате само...браво на вас   bouquet
Dragon's Bride, хладилника особено много ми хареса. Моля те сподели как сте го облепили и това плат ли е?

# 50
  • София
Dragon's Bride, хладилника особено много ми хареса. Моля те сподели как сте го облепили и това плат ли е?
  хладилника е облепен с фолио

това, което се вижда на снимката до външната врата в ляво от шкафа за обувки ми е пералнята - тя също е облепена с фолио, само,че тъмно сиво-черно

# 51
това, което се вижда на снимката до външната врата в ляво от шкафа за обувки ми е пералнята - тя също е облепена с фолио, само,че тъмно сиво-черно

smile3501 Ей, браво бе изобщо не се досетих   bouquet

# 52
  • Варна
Dragon's Bride това наистина ли беше боксониера.На мен ми се стори че разгледах 100 кв. апартамент newsm78.Ей на това му се вика талант  bouquet

# 53
  • София
Dragon's Bride това наистина ли беше боксониера.На мен ми се стори че разгледах 100 кв. апартамент newsm78.Ей на това му се вика талант  bouquet
  ами не точно  Sunglasses
всъщност малко е странно за хората, които не са идвали, защото не стига че от външната врата е кухнята ами и те докато влязат и то къщата свършила  Laughing /моят и съседния апартамент са всъщност един на горните етажи/
а и не знам каква представа се добива, искаше ми се да пусна и скици на жилището преди и след престрояването - ама това явно друг път

# 54
  • На небето

Предположих, че е фолио, много оригинално.  Peace Какъв вид е фолиото..., мебелно или...? А не ти ли остават балончета с въздух и не те ли дразнят? Колко парички ти излезе да облепиш целия хладилник? Много яко, да взема и аз да си разкрася грозния и стар хладилник, докато купим нов поне. А и още него да питам, има едни магнити за хладилници на които си закрапвам разни неща и бележки, дали ще залепнат през фолиото?  Embarassed newsm78

# 55
Dragon's Bride, не съм си и представяла,че толкова малко място може да бъде оползотворено толкова максимално.Браво  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • София
Предположих, че е фолио, много оригинално.  Peace Какъв вид е фолиото..., мебелно или...? А не ти ли остават балончета с въздух и не те ли дразнят? Колко парички ти излезе да облепиш целия хладилник? Много яко, да взема и аз да си разкрася грозния и стар хладилник, докато купим нов поне. А и още него да питам, има едни магнити за хладилници на които си закрапвам разни неща и бележки, дали ще залепнат през фолиото?  Embarassed newsm78
ами аз лепя фолио от години - преди бях нашарила така кухненските бели талашитени комунистически шкафове
лепила съм дори фолио на кашон  Crazy
инак фолиото си е мебелно
има различни - някои се водят водоустойчиви и са по-дебели, други са по-тънки
аз си имам предпочитание към фирмата
въпрос на свикване да се оправяш с балончетата ...
а за магнитчетата - не се притеснявай - хващат се Simple Smile даже на снимките се виждат моите
успех Simple Smile

# 57
  • София
Dragon's Bride, много оптимално разпределение, чудесно    bouquet
И много свеж интериор, аз точно по такива шарениии си падам  Simple Smile

Tinka79, относно фолиото: нашият хладилник също е облепен с фолио, лепих го сама. Няма да кажа, че е било съвсем лесно, защото ще излъжа, но с повече усилие и старание, няма балончета, магнитите си се хващат. Ето снимки:
http://bgphoto.net/photos/1672/o632667184553281250.JPG
http://bgphoto.net/photos/1672/o632667184710156250.JPG

И на двете се вижда жълтото магнитче куче.

Изглежда като иноксов, нали? И наживо никой не вярва, че това е фолио, докато не докажа с някои подробности по ръбчетата. Аз го олепих, защото хладилникът ни е на 3 години, работи си супер, обаче беше бял и не вървеше на червената кухня. Пък не си струваше нов...
Фолиото го взех от Домко, беше от възможно най - скъпите, немско някакво, ама не помня марката... За целия хладилник взех за 45 лв., ама съм се престарала и доста от него остана (като се има предвид, че и имах неуспех първия път с вратата на фризера и изхвърлих парчето).
Успех  bouquet

# 58
Ей , наистина хладилниците изглеждат супер, все едно са си такива  Peace

Ама мами какви кухни имате само....най-искрено ви завиждам за тях    bouquet

# 59
Най-сетне намерих време да кача и моята кухня.

след тези червени красоти, малко бледнее мойта синьо-жълта мини кухничка, но нямаме място за по-тъмен цвят.

най-доволна съм от мястото на микровълновата, разпределението на този шкаф, и   скритата пералня

Без уредите цената на кухнята излезе към 1.500 лв

Общи условия

Активация на акаунт