Отговори
# 360
  • София
И аз мисля, че няма да го бъде. Той няма да се оправи, а ти ще ставаш все по-недоволна. Явно не е проблем, който можеш да преглътнеш - а и не трябва.

# 361
  • Далечният изток
Това за мен е висша степен на егоизъм. Въобще не го интресува какво изпитва партньорът, от какво има нужда, нито ще се замисли как да подобри нещата. Единственото, което има значение за него е, как да се удовлетвори той. Другият не е важен. Не умее нищо, не се старае за другия, но и няма никога да се научи, защото не го интересува. Ако Анонимната се замисли, ще си даде сметка, че той не само в секса проявява егоизъм, а по принцип във всяко отношение. Никой не може да ме убеди, че в леглото е егоист, а иначе е щедър...

# 362
  • София
Той дори да спре да е егоист, анонимната явно не се задоволява с алтернативни методи, иска си... онУЙ. А ме съмнява мъж, особено на години, да прогресира особено с издръжливостта... дори да иска. А той, освен че може би не иска, определено не иска и да си признае, че има проблем. То сигурно бившата заради това е придобила любовник и в последствие забегнала с него. 

# 363
  • София
Ами кхъ, една приятелка беше така с мъжа си. В момента вече са разделени.
Към 10 г тя е била заблудена, а той я е обвиняваше че заради нея свършвал бързо. От там цялата им връзка, семейство, абе всичко отиде по дяволите.

# 364
  • Далечният изток
Как един егоист спира да е егоист?!
За половин век такова чудо не съм срещала...

# 365
Не само егоист, но и мъж, при който едната си хваща любовник и го зарязва, другата се оплаква, че не може да свърши и не го бива, "мъжествеността" му вече е комплекс и това се отразява на цялостното му отношение и  на виждането му за живота като цяло. Според мен по-голям удар за много мъже е да чуят, че не ги бива в леглото, отколкото, че не могат да имат деца например.

# 366
  • София
Абе, що стоите в скапани сексове със скапани хора?

# 367
  • София
Манди, именно. Иначе има разлика между истински егоист и такъв, който действа егоистично. Второто може да е защото е глупав, неспособен, комплексиран и т.н. Но и това трудно се променя, защото първо трябва да се променят причинителите. А това си изисква работа, усилия, и приемане на трудни за приемане истини.

# 368
Моя колежка е горе долу в същото положение, но от около година. Преди това сподели, че всичко е било наред. Тя давала всичко от себе си, но от другата страна нищо за да е доволна и тя.
Тя е на 40 г., а мъжа ѝ на 46 г. От близо 15 г. са заедно.
Като чета темата и от това, което чувам, май това е много често срещан проблем. Само че малко хора си го признават и търсят решение.

# 369
  • София
Мъжете са способни да стоят и да търпят едно значително ниво на мрънкане и недоволство, особено когато то реално не променя нещата в битов план. Трябва да им създадеш значително по-сериозен дискомфорт за да се раздвижат. Което обикновено е свързано с решителни и недвусмислени действия. И готовност да режеш, като видиш, че промяна няма да има въпреки всичко.

# 370
Издръжливостта в секса все пак е физиологична характеристика на отделните мъже - някои могат дълго, други свършват бързо, трети имат проблем да свършат (да, и такива има). И да се говори за егоизъм, скапан мъж и прочее не е много коректно, защото природата го е направила да не държи дълго, както може да  е плешив, или кривокрак, или дебел... И вината е в избиралия, защото днес сватбите не се правят с девствени булки и всяка булка има шанса да пробва с какъв се събира. И след като е пробвала и въпреки това взела даден мъж, после да не реве и да не се оплаква, че бил егоист. Ми той си е такъв, въпрос на нервна система. Освен това ако например на мен не ми стигат парите  това не значи непременно, че ми е ниска заплатата, а може да значи също, че много харча. Така и ако един мъж не издържа достатъчно дълго за да задоволи една жена това не значи непременно, че страда от преждевременна еякулация, защото може проблемът да е в жената. И тогава какво - да я обвинява, че е фригидна и не може да свърши ли?  За протокола - лекарите говорят за преждевременна еякулация ако един мъж трайно ( а не инцидентно) не съумява да продължи акта ТРИ минути. Стандартното било 5 до 10, а до 15 било супер. И ако на някоя жена и трябват 30 минути повредата не е в мъжкия телевизор. Лично на мен над 15 ми е много и не го ща такъв несвършващ. А за друг ще е манна небесна. И затова истината е в тестването и правене на избор на базата на теста. И ако някоя не е била удовлетворена от предварителните опити, но все пак се е омъжила за индивида, да не търси вината в него, а в себе си. Той физиологията не може да си я промени. Е, някои неща може да се направят:
- по-дебел кондом.
- кондом с крем за задържане.
- без кондом (тъпо е кондом при брак), но с много гел. Гелът намалява триенето и може да удължи акта, а при жената не отнема нищо, даже напротив.
- имало някакви хапчета.
- тестване на различни пози - времето за свършване и на жената, и на мъжа зависи и от позата. Може да си намерят поза, където той да държи дълго, а тя да свършва бързо.

# 371
Благодаря за препоръките!
С кондом е немислимо. Бившата го била карала да носи и тя е: луда, к..рва, лош човек и т.н., и т.н.
Имат едно дете двамата. Вероятно бракът се е крепял на детето.
Позите вече ги тестваме и горе-долу имам представа, кои той не харесва, респективно издържа по-дълго.
Без кондом, но с гел не сме пробвали. Не зная дали ще се подобри и не знам дали ще иска.
Понякога той свършва и в предиграта при орална, затова избягвам да правя. Вероятно ще бъда нарочена също за лоша, ама положението е плачевно и то не по моя вина.
Хапчетата не са опция. Има високо кръвно и стомашни проблеми. Не ми се иска заради единия секс да го убия, все пак.
Не смятам да се омъжвам за него.
Гледам да съм максимално тактична. Комплекси не искам да създавам на никого, но истината е, че не го бива.
Или по-точно бива го, но само за него си.
Имах няколко срещи с бившия си приятел, докато сме заедно, макар че исках да скъсаме. Може би някой друг път.
Ако той разбере и аз ще се превърна вероятно в лош човек, к..ва или луда, но незадоволеността ме убива и не мога да живея пълноценно така.

# 372
  • София
Хубу, върви си.

# 373
Има си мъже просто не ги бива в секса. А и той не е първа младост, тепърва да се учи. Все пак съвета ми е да пробвате с лидокаин там гел ли е или спрей, чувал съм че помага в такива случаи. Другия вариант е да пробвате секс след няколко часа като е свършил, така би трябвало да държи повече.

# 374
Аз не виждам много любов в твоето описание, виждаш се с бившия, не искаш да се омъжваш за този, нищо не делите, сексът не го бива и е някакво мъчение. Защо си с него всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт