Отговори
# 75
Па, като гледам мъжа ми е жив още 😆
20 години вече, и не се оплаква завалията.

# 76
Че е жив - спор няма, сигурно е, ала мъж дали, тоест къде се оплаква - туй няма как да го знаем. И по-добре.

# 77
Те умните, не реват по форуми, хеле пък женски, а действат.

# 78
Така де, “оплакват”.

# 79
Аз като отворих дума за тройка на моя партньор още преди да живеем заедно, ми се обиди.
Недейте такива предложения, хора всякакви. 😉
Вярно, че хората сме различни. Някои не искат и да чуят за тройка, други си мечтаят на нея, а трети я практикуват при всеки удобен случай.

# 80
От 20+ сме с ММ. До известно време и двата искахме да опитваме по нещо ново. Но от няколко години ММ е много натоварен с работа си, изморен и т.н. няма желание или идеи за нещо ново и различно. Аз колкото мога се старая с новото, но ми липсва от негова страна това.
На моменти дори не знам дали искам изобщо като знам какво ще последва.

# 81
  • София
Доста тъжна ситуация за хора в 20-те.

# 82
Доста тъжна ситуация за хора в 20-те.

Или женени от 20+ години Wink
 Не става много ясно, но го аз схванах като второто.

# 83
От 20 плюс, не на 20 плюс.
Simple Smile

# 84
Не сме на 20+, а от 20+ сме заедно.
И двамата сме на над 40 г.
На 20+ бяхме доста... палави. Липсва ми.

# 85
  • София
Ахаа, моя грешка. Но дори на 40+ ми се струва много рано човек да приключи с тази част живота си.

# 86
Добре де, тя “палавостта” е вътрешен усет и порив, цялост в целостта (на жената поне, което пък увлича мъжете), не е непременно “нещо ново”. То и иначе все ще му дойде краят на това новото. Моите приятелки обичат да разказват за сексуалния си живот, та и там наблюдавам в годините как им омръзва или на единия или на другия да “експериментират”. То по сценарий ако ставало…
П.п. Надявам се, след споделена женска гледна точка по-горе, става по-ясно кое кара мъжете да си потърсят разнообразие навън Wink

# 87
  • София
Коя женска точка по-горе?

Според мен е обнадеждаващо, че никоя жена не сподели, че не е доволна, и ако можеше нещо да промени, би добавила 10 санта Joy

# 88
Не виждаш ли - липсвала ѝ палавостта. Недей намесва сега недоволството.

# 89
  • София
Мисля, че авторката го е намесила със заглавието Joy

Общи условия

Активация на акаунт