Отговори
# 105
Обличаш костюма в момент, в който той си прави нещо на компютъра например (нищо неподозиращ) и го изненадваш, като предлагаш други занимания, а не да прекъсваш нещо вече започнато заради обличането на костюма (ъф корс). Поне аз така бих подходила.

# 106
Оххх то да не е костюм на Батман /като в оня виц Joy
Повечето са нещо, което няма никакъв проблем да се скрие под рокля.

# 107
  • София
Или под палто Wink

Разбира се, спонтанността е много сладка. Но някои неща няма как да минат без планиране. Това, което се случва след първоначалната подготовка обаче, изобщо може да не е планирано Wink А на мен, признавам си, ми е приятна подготовката, защото през цялото време си представям резултата и се вълнувам. Предварителното надъхване може да натрупа много напрежение, което да избухне по най-приятния начин.

# 108
Кво беше като в оня виц- изненадва го жената с черно бельо, оня се притеснил и вика- да не е умряла мама..... Simple Smile
И за мен са глупости тва, мен моята си ме кефи достатъчно и без такива работи.

# 109
Ама ето, все пак е нещо различно. Вече кой как и дали му било удобно или предпочитал еди как си, са си личчччно ваши си извращения Joy това не променя факта, че е нещо различно, какъвто беше и първоначалния въпрос.

# 110
  • София
Кво беше като в оня виц- изненадва го жената с черно бельо, оня се притеснил и вика- да не е умряла мама..... Simple Smile
И за мен са глупости тва, мен моята си ме кефи достатъчно и без такива работи.

Абсолютно! Те изтрещяха съвсем. Laughing Ролеви игрички, костюмчета, цвички, клипчета с мастурбации, абе луда работа...Само не се сетиха за 50 нюанса сиво... Sweat Smile

# 111
  • София
Е иска се разнообразие, ама си харесвате само мисионерската Joy Няма угодия. Пък после що жената вече не ще...

# 112
  • София
Няма такова нещо. Даже мога да ти кажа как да си наваксаш губещите се сантиметри, понеже забелязах, че ти липсват. Sweat Smile

# 113
Мале мале, то голЕми сме изтрещялки.. да искаме и очакваме човека, който ни обича да ни задоволява фантазиите. ОМГ откачена работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
  • София
Да, бе, Мая, луда работа Satisfied

Няма такова нещо. Даже мога да ти кажа как да си наваксаш губещите се сантиметри, понеже забелязах, че ти липсват. Sweat Smile

Ами... Напротив Joy

# 115
Какви костюмчета. Ако не ти наелектризира кожата, когато се докоснете, ако ще и илюминат да е, пак ще е скука. Не е до годините. До химия е.

# 116
Това с костюмчетата си върши много добра работа. Ама някои си представят костюм на мед сестра или бат лейди и затова го отричат. 😂 То изобщо не е като пиеса, вид закачка е. А когато си в друга светлина, правиш съвсем други неща.
Ето ти го разнообразието.

# 117
След което фъргаш костюмa и не си от тия. Аз па си ги нося постоянно.

# 118
  • София
Абе нали трябва да се изтъкне, че на тях нищо не им е нужно, за да предизвикат фойерверки Joy Не че и на другите им е нужно, просто го правят за кеф, и без да се притесняват, че някой ще си помисли, че им трябва помощ. И тук пак се налага да припомня, че авторката търси разнообразие в дългогодишен брак, където рутината е завзела и убила секса. Това, че някой настръхва от въздуха, нея не я грее Wink

# 119
Лозето не ще молитва, а мотика.

Общи условия

Активация на акаунт