Отговори
# 120
Хората, ако са удовлетворени от половинката си, не им трябва цирк, та да се правят на маймуни.  Не, че не съм правила доста откачени неща, но нещата се случват естествено ,когато има близост между двамата. А доколко ще я запазите, зависи от вас.
Също смяната на партньорите изобщо не дава гаранция за удовлетвореност.

# 121
Ето, цирк си представят повечето.
Вие като сте ходили на официална вечер с поливинката, не правите ли малко по-вълнуващ секс с костюма и роклята, отколкото, ако разбъркваш манджата с домашния клин?
Същото е. Кимоно и ароматни свещи и то тръгнал сценария. 😉

# 122
Баш по пеньор или домашния клин до печката става един вълнуващ и неочакван секс.
Ето ти разнообразие и непринуденост.

# 123
  • София
Ама защо си мислите, че едното изключва другото? И секс на масата със смъкнат анцуг и върху полунареден пъзел сме правили, и секс на свещи, докато съм в сатенено халатче и найлонови чорапи. И двете са супер.

# 124
  • София
Е поне едни чорапи?

# 125
Ето, цирк си представят повечето.
Вие като сте ходили на официална вечер с поливинката, не правите ли малко по-вълнуващ секс с костюма и роклята, отколкото, ако разбъркваш манджата с домашния клин?
Същото е. Кимоно и ароматни свещи и то тръгнал сценария. 😉

Кой какво го влече. Не ми е хрумвало да правим секс с роклята и костюма. Иначе хубавата вечеря помага, но маскарадите не ме влекат.

# 126
По анцуг е един, с официална рокля- друг, след банкет-трети, на почивка също.
Нали за разнообразие говорим.
И разбира се, условието е, двойката да се желаят. Ако ти е скучен човекът и предпочиташ да спиш, нито жартиер, нито полицейска униформа ще те разбуди.

# 127
Една мъжка риза. На голу.

# 128
Една мъжка риза. На голу.
Облечена от жената, нали?
Мъжка риза върху голо женско тяло - знаме върху завоювана крепост!

# 129
Ето затова е важна сексуалната съвместимост. Да си намериш откачалка като тебе да си задоволявате фантазиите. И ей ти го - доволен сексуален живот. Другите извън двойката в случая нямат значение.

# 130
Ми не съм доволен. Как пък веднъж тая мойта партньорка след секс не извади ей така едни 100 лв да се почерпя. Иначе секса ни е добър. Тя понякога се събужда докато го правим. Ако успее да се събуди в самото начало на акта, се наслаждава на всичките 3 минути. Иначе бих променил цвета на тапетите.

# 131
Щом се събужда - добър знак е.
Какъв е цветът на тапетите?

Ми не съм доволен. Как пък веднъж тая мойта партньорка след секс не извади ей така едни 100 лв да се почерпя. Иначе секса ни е добър. Тя понякога се събужда докато го правим. Ако успее да се събуди в самото начало на акта, се наслаждава на всичките 3 минути. Иначе бих променил цвета на тапетите.

# 132
... Тя понякога се събужда докато го правим.
Пък колко има опраскани, а те даже не знаят.

# 133
  • София
И опръскани Wink

# 134
Викате, секса с труп, било приятно преживяване за мъжете

Общи условия

Активация на акаунт