Отговори
# 255
Ох, темата за хвалбите.
На 50+ всеки ден се плющим, имам редовен цикъл и 5 деца...😛
И аз във виртуала правя по шест тека понеделник и четвъртък. В останалите дни до събота по четири. Жената не слиза под осем оргазма. Много е яко. Много сме доволни от тоя интернет.
В неделя на църква.

# 256
Какво правите.
10 на ден как е?
Не се хваля, казвам, че е възможно и всеки да спре да се оправдава с всичко.

# 257
Какво правите.
10 на ден как е?
Не се хваля, казвам, че е възможно и всеки да спре да се оправдава с всичко.
10 на ден е прекалено, но над 50 може да се прави секс всеки ден.

# 258
Нямам 50, ама като ми дойде вдъхновението мога да го права сутрин и вечер по цели седмици, ама пък като ви гледам вас къде ли съм тръгнал да се хваля Simple Smile

# 259
А какво мислите, ако мъжът ви иска да го напляскате по дупето?
Ще си помисля, че е гледал някое видео и ще го попитам кое.

# 260
  • Sunshine state
Доволна съм, да. Правим си го 3-4 пъти седмично, идеално ни е. Нищо кой знае какво не съм забелязала да се е променило. Може  би търсиш нещо друго?

# 261
Не съм доволна. Не е проблемът в честотата, а в напипването. По-скоро съм доволна от мъжа до себе си, но не и от секса с него. Не зная, какво да променя. Той се старае много, но аз сякаш нямам търпение да го насочвам.
С предишният ми партньор беше точно обратното. Бях доволна от секса с него, но не и от човека до себе си.
Пълна безизходица! Май имам нужда от психолог.

# 262
Не съм доволна. Не е проблемът в честотата, а в напипването. По-скоро съм доволна от мъжа до себе си, но не и от секса с него. Не зная, какво да променя. Той се старае много, но аз сякаш нямам търпение да го насочвам.
С предишният ми партньор беше точно обратното. Бях доволна от секса с него, но не и от човека до себе си.

Няма пълно щастие.

# 263

В смисъл, че не знае какво да прави за да те удоволетвори?

Дори като веднъж го насочиш?

# 264
  • София
Ох, темата за хвалбите.

Ааааа, нямам още 50.
Не съм казала колко пъти се плющим.
Цикъл нямам още отпреди петото дете.
Децата са ин витро.
Поне фактите следвай, когато се заяждаш персонално (не за първи път).
Друго обсъждахме, но явно при липсата на (редовен) секс някои хора трудно следват разговора, а виждат само заветната думичка, мигаща в червено. Wink

# 265
  • Great Britain
Ох, темата за хвалбите.

Ааааа, нямам още 50.
Не съм казала колко пъти се плющим.
Цикъл нямам още отпреди петото дете.
Децата са ин витро.
Поне фактите следвай, когато се заяждаш персонално (не за първи път).
Друго обсъждахме, но явно при липсата на (редовен) секс някои хора трудно следват разговора, а виждат само заветната думичка, мигаща в червено. Wink
Всичките 5 деца ли са ин витро?

# 266
  • София
Няма значение за темата.
Въпросът беше как наличието на повече от 1 дете пречи на родителите да мислят за друго, освен за битовизми и да забравят, че животът не започва и не свършва с децата.

Писала съм го в други теми. Не са всички ин витро, но всички са резултат от намесата на репродуктивната медицина по един или друг начин през годините.
Което нито има, нито би трябвало да има общо със запазването на отношенията, любовта, общуването, желанието и всичко, което прави двойката нещо различно от съквартиранти. Но пък виждам, че на някои хора им доскучава само с един човек цял живот. Всеки има право да живее по свои правила. Стига да не се измъчва от отношения,в които не е щастлив,защото са се изчерпали вече.

# 267
Fever Ray, не съм те нападала лично, съжалявам ако си се засегнала. Другото е много ниска топка на заяждане.

Запазването на отношенията в двойката е много важно, но не е основано главно на секс.

# 268
  • София
Когато ти подадат ниска топка, отговорът трудно е от високо, но нямам желание да излизам от темата.

И никъде не съм казала, че сексът е основата. Темата е за секса и коментирах това, че много секс се правел само с различни партньори. Със собствения било скучно. Даже не се случвало след 2 деца и определена възраст.
Стигне ли се до там да се гледа на отношенията между двама души като на скука, в който и да е аспект, мачът е свирен. Но пък има хора,които си намират странични хора за общуване (пак не говоря само за секс), а вкъщи се разминават като непознати или общуват само по битови въпроси.

# 269
  • Далечният изток
Каквото и да се говори, сексът си е важен. Особено за по-сексуалните хора. Незадоволената жена била като терорист с бомба... Не случайно за проклетите, груби, криви жени казват, че са недон@***ни.
За да са доволни и двамата във връзка, желателно е и двамата да са сексуални или и двамата да не са. Разминаването води до проблеми, после ги четем тук...

Общи условия

Активация на акаунт