Отговори
# 315
  • София
Тоест нито една от вас не сравнява тези с които е била, така ли?

Чак толкова - не. То се и забравя - а моята бройка е напълно нормална, съмнява ме някой с 40+ да помни на всеки колко му е бил голям, колко е издържал, какви техники е прилагал. Даже предполагам, колкото повече, толкова повече ти се сливат. Колкото по-малко - толкова повече се откроява всяко различие. В крайна сметка, просто трябва да си доволна от човека до теб, а не да очакваш да е най-доброто от всички. В случая, проблемът е, че жената не е преживяла бившия. Няма общо със сравнение дори - просто иска другия.

# 316
Компромиси в секса не са добра основа за щастлив брак. За успешен може би да.
Преди много години една позната на майка ми така се оплакваше. Единият бил бог в леглото, другият голяма скръб. Вторият обаче беше добро момче с бъдеще, я първият хулиган. Омъжи се за доброто момче, роди им се дете .... И после какво е станало не знам....
Ако си млада, търси си щастието другаде.

# 317
В това отношение няма какво да сравнявам, защото няма с кого 😅
За добро или лошо нямам бивш/и.

Това, че намира оправдание в умората от работата си не е добре.
Само когато той е отпочинал и в настроение ли се любите? Ако вие искате пристъпвате ли към действие или чакате ден, в който на него му е настроението?

# 318
  • Далечният изток
Аз съм към 50, ама помня... Нямаш си и идея какви неща помня.

Нормално е да очакваш, че си намерил най-доброто. Въобще не съм съгласна с Лъвица. И като се окаже, че не е, си е отчайващо. Ще иска ли другия, ако не ги сравнява?! Тя сама си го каза.

# 319
йоко, е сега те разкостиха като най-голямата загубенячка у форума..... ама признават ли се такива работи, нямала бивш..... пляскащо се по челото човече 😀

# 320
  • София
Аз съм към 50, ама помня... Нямаш си и идея какви неща помня.

Нормално е да очакваш, че си намерил най-доброто. Въобще не съм съгласна с Лъвица. И като се окаже, че не е, си е отчайващо. Ще иска ли другия, ако не ги сравнява?! Тя сама си го каза.

Различни хора, явно Joy Аз помня доста неща, но определено не помня всеки детайл, и с времето - все повече забравям. Случвало се е да сравнявам някакви неща, но определено не го правя за всичко и постоянно. Някой може и да е имал нещо по-добро в някое отношение, но честно казано, не мога да кажа със сигурност. Доволна съм, това ми е достатъчно. Ако не бях, нямаше да стоя. Анонимната проблемът не й, че сравнява, а че сравнява с конкретен човек, към когото явно още има чувства.

# 321
  • Далечният изток
Чудесно е, че ти и Босилка сте имали такива партньори, че всеки следващ е надграждал, но всички не са с вашия късмет.
Всеки детайл и аз не помня.
Забелязала съм, че колкото по-възрастен ставаш, толкова повече неща от младостта си спомняш. Понякога несъзнателно, без да искам да сравнявам хора и ситуации, го правя.

# 322
Тотални глупости. Не се сравнява никой с никого, ако хората са осъзнати и имат малко акъл.
Всяко изживяване с всеки човек отделно е уникално.

И не става дума за добър или некадърен. Просто с някои хора се получава от само себе си и без усилия, а с други не се получава при всичкото старание. Трябва да се намерят един с друг точните хора и тогава всичко се получава независимо дали с предишните е имало издънки.

# 323
  • Sunshine state
Извинявай, ама още в началото на връзката да има скапан секс.. Аз като си спомня как го правехме под път и над път по 3-4 пъти на ден първите 3г, не знам какво ще е след 16г. За мен това не е добре. Виждам, че имаш желание да оправиш нещата и мъжът ти харесва, но помисли за бъдещето. Сексът е важен в една връзка, все пак.

# 324
Нямам против да ме сравняват с който искат, просто щото трудно ще се намери по добър от мене.... Нали умря циганката, та така Simple Smile

По темата на анонимната, правете го по често, всеки ден по възможност, дори сутрин и вечер, така ще се подобри издържливостта му. Другия вариант е да го вдига втори път, ама явно не се получава, въпрос на физиология е. Като бях на 20 и няколко наистина и аз свършвах бързо първия път, защото се възбуждах много, но повечето пъти дори не ми спадаше и после можех да клатя с часове.
Другия съвет идете на почивка някъде, като не работи може би ще може да го вдигне пак или го правете през няколко часа. Пробвайте и с алкохол, примерно 2 или 3 големи ракии или квото там пие действат силно задържащо, стига да може да пие.

# 325
  • Далечният изток
При някои има обратен ефект, така че по-внимателно с алкохола.
Задължително виж как ще е, когато сте на почивка. Струват ми се просто оправдания тия, че бил изморен, затова не можел. Не разбрах на колко години е? Млад човек да се изморява чак пък толкова много, че да не му се иска?!

# 326
При алкохола няма гаранции, защото даже и на един и същи човек може да му подейства по двата начина в зависимост от други фактори.

# 327
При алкохола няма гаранции, защото даже и на един и същи човек може да му подейства по двата начина в зависимост от други фактори.

А на вас (жените) как ви действа алкохола?

# 328
Събличаме се още в асансьора 😄

# 329
  • София
Зависи от алкохола. Едно кенче бира ми действа като афродизиак. Малко вино също е ок.
Ако е повече, ставам заядлива.

Общи условия

Активация на акаунт