Отговори
# 450
ЧС, зависи от човека. Аз съм интроверт и съм си самодостатъчна. Понякога пращам малкото при баба му като знам, че мъжа ми ще има дълга вечер на работа, за да мога да остана сама със себе си... Също имах един период, преди да имаме дете, той работеше в чужбина, а аз живеех сама тук. Е няма такъв рахат... Да не мислиш за нищо и никой, никой да не те пита кво щял да яде.. ай бЕги.. да си правиш квото си искаш и няма някой да те пита ама що тей.. е тва е, свободата. Дано го постигна в пенсионна възраст пак Joy пък ако ми стане мн скучно, ще си взема куче.

# 451
...да си правиш квото си искаш и няма някой да те пита ама що тей.. е тва е, свободата. Дано го постигна в пенсионна възраст пак Joy пък ако ми стане мн скучно, ще си взема куче.
Айде, на някой му намазаха ските.
Развод или смърт. Ако жена ми изтърси нещо такова "как иска да е свободна и пенсионирана" напрво и разписвам пътния лист още утре. Ебати гадното усещане да знаеш, че другия те има за затворническа верига и няма търпение да се разкопчее от теб.
А, забравих че има една дупка за запълване.

# 452
Черна станция, това е друго....като си живял 20+ години с някого е едно, след това да заживееш с другиго е различно. И ние не можем да спим добре един без друг. Да се чете точно спим. Не мога да си представя обаче да спя с някой друг 50+ само защото не мога сама.

# 453
Абуто, мъж си, сори, ама не можеш да го схванеш...
Да не се приема за дискриминация. Извинявам се.

# 454
Аааааа, това ли било.
Ако се оперирам дали ще го схвана?

# 455
Не знам, мозъци присаждат ли вече Rolling Eyes

# 456
Аз го схванах. Достатъчно е. Съдбата ни предлага всякакви обрати. Не е лошо човек винаги да е подготвен. Така може да си спести големи емоционални сътресения и разочарования.

# 457
  • София
Аз обожавам да си седя сама, да се разхождам сама. Въобще ако ми се наредят нещата най-накрая, ще бъде прекрасно да не живея с мъж никога повече. Да се чете "да живея заедно". Иначе секса - друга работа. 😁

# 458
  • София
Той и другият ще е същият, ама след време. Докато все още е любовник, едва ли ще е същият. Ама не на всеки му стиска. Дупе трябва и топки.  Stuck Out Tongue Smile Sweat Smile

...Една жена с дете и уреден живот, никога няма да вземе чужд мъж в къщата си, освен ако не е супер мега гига перфектен, ама такива еднорози не знам дали съществуват... Лъжат се само младите без деца, другите сме помъдрели вече

Пък ти кво мисиш, че ние мъжете боб дърпаме да приберем някоя в къщата си ли? Зер не можем да готвим, чистим и перем, да подържаме и ремонтираме? Лъжат ни само докато сме млади и трябва да правим деца. После ни гига ни мега ще прибера, с уреден живот и деца. Пък и колко да е гига и мега? Любовта трае три години. Или както казваше един мой разведен приятел "Магията биде развалена веднага, след като сложихме мръсното си бельо в общия кош за пране".Laughing

# 459
  • София
Всъщност, ако човек е склонен на такава връзка и я приеме като такава, ще открие, че е почти перфектна.

# 460
  • Далечният изток
Абе така като гледам нито жените са спрели да търсят мъже, нито мъжете да търсят жени.

# 461
Абе така като гледам нито жените са спрели да търсят мъже, нито мъжете да търсят жени.
Друго си е да се опреш до друг епидермис.
Нищо, че разни вибратори и Мара Шепова замествали липсите.

# 462
  • София
Аааааа, това ли било.
Ако се оперирам дали ще го схвана?

Не, бе, Абуто... Всъщност е много просто. В едно "типично" разпределение, където жената върши домакинската работа, за нея съжителството с мъж идва с повече задължения, а за него - с повече привилегии. Ако цял живот си бил с някой, обичате се и се цените е едно, ама на 50 например да вземеш някой нов за да си играеш "господарка на кухнята и метлата"... Тц. Много жени, като се разтоварят от цялата хамалогия, изобщо не искат и да чуят повече.

# 463
Ми то, сигурно след 20- 30 години робиня в кухнята, свободата ще ти се стори манна небесна.

# 464
  • София
Точно робиня не съм била, но последните 3 г живея почти сама с децата и съм редуцирала всичко възможно. Децата всъщност вече не са деца, голямата е на 18 и почти не яде вкъщи. Въобще такъв рахат съм си нагласила, че хич не ми се разваля.

Общи условия

Активация на акаунт