Отговори
# 435
При мен всички над 40 се оплакват и половината под 40. Аз затова се регистрирах във форума, да чуя нещо позитивно. Smiley
То пък щото мъжете не се оплакват... нали затуй е пълно с рибари, ловци, картаджии, хоби-автомонтьори, и какви ли още не, дето гледат да избягат някъде от жените си поне през почивните дни. Ама не се оплакват от тях по форумите, а пред приятелите си.
От оплакването сигурно им олеква малко на душата, ама каква полза да оставиш тоя и да вземеш друг - той да няма да е по-различен? Нали на 40+ или него някоя друга преди тебе го е оставила (а най-често няколко), или пък ако е стар ерген до тая възраст още по-зле.

# 436
  • Далечният изток
Той и другият ще е същият, я да си налягам парцалите, така и така вече съм му свикнала... И той животът минал в неудовлетворение, нещастие, страдание. Това е масово. Как няма да ти се иска да се оплакваш...

# 437
  • София
Той и другият ще е същият, ама след време. Докато все още е любовник, едва ли ще е същият. Ама не на всеки му стиска. Дупе трябва и топки.  Stuck Out Tongue Smile Sweat Smile

# 438
Просто си намери любовник и го сменяй от време на време, коментарът ми е съвсем добронамерен. За някои хора важи с пълна сила поговорката - умната изневяра държи брака цял

# 439
  • София
Защо пък любовник? Когато няма деца или вече са големи, просто не виждам причина една жена да седи задължително във връзка, че да търси и втора. Къса, почива си, намира си нов, даже може и да не живее с него.
21 век сме, стига с тия семейни модели от преди 2 века.

# 440
Не съм чела предишните мнения н дискусията, но от моя опит някакси секса през годините стана по-хубав. Помня страстното начало, но сега има повече диалог и сме доста по-наясно кой какво наистина харесва. За честотата-намаля. Имаме повече ангажименти, по-малко свободни моменти, но определено не мисля, че ми пречи, а даже изчакването на удобния момент нажежава страстите. Доволна съм. Бих добавила още няколко часа в денонощието, но няма как.

# 441
Той и другият ще е същият, ама след време. Докато все още е любовник, едва ли ще е същият. Ама не на всеки му стиска. Дупе трябва и топки.  Stuck Out Tongue Smile Sweat Smile
Топките, айде ясно, ама дупето за какво е? За господа, които си сменят често любовниците ли?Joy

# 442
  • София
Ако на един мъж му трябва здраво дупе, нещата не отиват на добре Joy

# 443
Като в оня виц:
-Докторе, боли ме много задникът.
- Къде по- точно?
- Ми на входа ....
- Ааа, моето момче, дай да се разберем, докато го наричаш вход, все ще те боли....

# 444
  • София
Цитат
Топките, айде ясно, ама дупето за какво е?За господа, които си сменят често любовниците ли? Joy
Цитат
Ако на един мъж му трябва здраво дупе, нещата не отиват на добре:joy:

Радвам се, че се забавлявате и ви е смешно Yum Имах предвид жените, такива като авторката. Или и на тях да закачим по едни топки?

# 445
Абе, не знам, какво имаше предвид. Не беше ясно, затова отреагирах. Ама по-горе някой ни обясняваше, как трябвало авторката да прави компромис и да е добре с избора си. Сега пък дупе да и е здраво. Нещо не ми се връзва. С кое точно да прави компромис? Както подчертаха други свободни съфорумки в случая не е нужен никакъв компромис. Ако изборът не е добър, следващият и така до края на света.Laughing

# 446
Е може да се има предвид, че ако замени настоящия и попадне на някой много по силно сексуален и любител на този тип преживявания, наистина дупе да и е яко Simple Smile

# 447

А защо трябва да минава от любовник в нещо друго? Особено ако жената има вече дете и си е уредила живота, за какъв чеп й е да заживява с някой друг? Ми излизат си там, забавляват се и кой от къде е после, всеки сам да си пере чорапите.. Вие мъжете си мислите, че жените си умират да живеят с вас.. ха-ха, ми не, сори. Една жена с дете и уреден живот, никога няма да вземе чужд мъж в къщата си, освен ако не е супер мега гига перфектен, ама такива еднорози не знам дали съществуват... Лъжат се само младите без деца, другите сме помъдрели вече

# 448
Мая, какви въпроси задаваш!🤣
Заради супер, мега, върховния секс.
Да, ама само секс връзка не прави, защото ако се тегли чертата, тя може би ще дава повече, отколкото получава. Ако е влюбена-загубена сигурно няма да и прави впечатление, ама ако не е - вероятно.

# 449

А защо трябва да минава от любовник в нещо друго? Особено ако жената има вече дете и си е уредила живота, за какъв чеп й е да заживява с някой друг? Ми излизат си там, забавляват се и кой от къде е после, всеки сам да си пере чорапите.. Вие мъжете си мислите, че жените си умират да живеят с вас.. ха-ха, ми не, сори. Една жена с дете и уреден живот, никога няма да вземе чужд мъж в къщата си, освен ако не е супер мега гига перфектен, ама такива еднорози не знам дали съществуват... Лъжат се само младите без деца, другите сме помъдрели вече

Ами защото сам се живее трудно и непълноценно. Поне аз не бих могла. То като се случи за няколко дена да сме разделени и ни е криво и на двамата. И каквото и да правим само усещането е непълноценно.

Общи условия

Активация на акаунт