Отговори
# 570
Добре де, какво толкова, ако си живее с родителите мъж, който няма връзка в момента?
Важното е, като създаде такава, да има готовност и отговорност да продължи с любимата.
Защо да мизерства по квартири, като вкъщи си има уют, изпрано, сготвено?

# 571
  • София
Защото така свиква всичко да му е наготово и няма реална представа колкото усилия коства да се поддържа апартаментът или колко пари да се платят сметките и прехраната.

# 572
Защото така свиква всичко да му е наготово и няма реална представа колкото усилия коства да се поддържа апартаментът или колко пари да се платят сметките и прехраната.

Така е, после от мама се прехвърля на жената.
Едната го дундуркала, после другата.

# 573
Не знам, живяла съм в други времена, когато всички си живееха с техните и това изобщо не е било, като критерий. После го взимаш от мама му и си го гледаш, барабар и с децата му.
Преди 20- 30 години, така беше.

# 574
  • София
За радост, вече има и други варианти Joy

# 575
  • София
Аз лично смятам, че всеки възрастен човек трябва да може да живее сам. Да си плаща сметките, домакинство, да си разпределя времето между работа, домакинство и удоволствия. Това възпитава много по-добре от който и да е родител.

# 576
Имала съм гаджета дето не знаят от де се пуска пералнята нито пък как едни яйца да си изпържат. Това мъже на 25+ години.
И коя жена ще си вземе такъв безпомощен търтей?
Да кажеш добре, в домакинството за нищо не става, ама поне пари изкарва - ми в голямата си част и това не умеят.
И за кво ми е такъв?

# 577
Ариел,и аз до 26 не знаех, ни как яйца се пържат,  ни как пералня се пуска. Ама изобщо това не ме интересуваше, нали мама вършеше всичко. Пък, като ти дойде до главата, бързо се научаваш.
Няма да забравя погледа на свекървата, като я попитах, как да опеча 2 бутчета за вечеря.

# 578
Ариел,и аз до 26 не знаех, ни как яйца се пържат,  ни как пералня се пуска. Ама изобщо това не ме интересуваше, нали мама вършеше всичко. Пък, като ти дойде до главата, бързо се научаваш.

Едно е да го правиш за себе си, друго е търтея да реши, че е твой ред да го "поемеш" от мама и да го обгрижваш просто защото си жена.

# 579
  • Столичанин ама не в повече :D
За радост, вече има и други варианти Joy
Ами да както казва друга съфорумка за другите варианти вече има и достатъчно жени, предлагащи неангажиращ секс Sunglasses (инак яйца можех да пържа още като малолетен ама вече не го правя, щот много холестерол да му се не знае Joy ). А всъщност страдащите жени, са тези дето четат и се връзват на подобни глупости кой къде живеел, кой какво готвел какво перял, какви пари изкарвал и т.н., а пропускат единственото нещо, което е от значение - как мъжът се държи с тях Smile (е разбира се има и жени, които са го разбрали и те са щастливите Sunglasses ).

# 580
Jeramy ако ще и Брад Пит да е, ако в мен вижда заместител на майка си е свободен да си остане при нея.

# 581
  • София
Ама той може да се държи прекрасно като излизат на срещи и си държат ръцете. Ама опре ли думата до съжителство, може да не е толкова прекрасно, особено ако е научен, че жена е равно на домакиня. И пак, докато са само двамата, работата е малко и бива. Ама ако минат на следващо ниво,става тегаво.

# 582
  • Далечният изток
Поредното сексистко изказване на jerami...
Въобще що си причинявам да те чета, че като ти видя самодоволните емотикони и си ти представя физиономията, ме хваща яд...
Жените се предлагат на мъжете... А тези жени това да търсят евентуално дали ти минава през ума?! Предлагали били... Ама това пък как ви идва дюшеш, никой да не ви занимава с друго, никакви отговорности... Секс търсят от мъже, които за друго не стават. По същия начин, абсолютно по идентичен, мъже искат само секс от жени, които за друго не стават, ни за семейство, ни за майки. Затова недей толкова щастливо се успокоява, ако някоя ти "предложи" неангажиращ секс.

А "глупостите", че можело и с мъж, който няма пукнат лев, се изпаряват много бързо, когато детето ревне за близалка на касата в магазина, а жена ти ревне за памперси, мляко, лосиончета, кремчета и лекарства за детето... Пък ти си купил хляб, 2 кренвирша, 5 яйца, платил си тока и те свършили.

# 583
Не харесвам мъжете, които в зряла възраст живеят с мама и тате, защото обикновено такива мъже не са свикнали да поемат отговорност и дето се вика - да бъдат мъже. Много често същите са с много ниска финансова култура, изкарват малко и мислят само за собствения си з*дник. Ако такива искат да вземат жена и дете в детската си стая, искрено се учудват на нежеланието на една нормална жена да живее по този начин.

# 584
  • София
Е това е! Не могат на две магарета сламата да разделят, пък камо ли такова сложно изчисление като семеен бюджет.
Моя брат винаги е мега учуден къде отиват парите, които бащата на децата праща. С две деца къде да отиват....
А пък той тази година не е давал да сметките....

Общи условия

Активация на акаунт