Азиатска козметика и грим - тема 25

• 78 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Най-после имам вече тази алгинатна маска https://www.stylevana.com/en_EU/anskin-modeling-mask-240g-collag … -ice-1ea-set.html
Вчера я направих за първи път, днес пак. Колко поредни дни да я правя?? 7? 10? Бях чела тук в темата и бях сигурна, че съм си го запазила това мнение и сега не мога да си го намеря. 😳
Правя я с един тонер, който беше 300мл и няма свършване. Кожата ми след нея е като бебешка, дано не си внушавам, но досега след никоя маска не съм имала такова усещане. Не говоря за някаква видима промяна или някакъв уау ефект, а само за усещане на допир. Децата ми се смеят , че съм като Каспър с нея 😂 Преди да я нанеса на лицето трябва ли да слагам нещо друго?? Някой серум??Или на чиста кожа е най-добре?

# 616
  • софия
Вече ме е срам да пиша, на всяко гърне...
Ама аз бях писала за тази маска. Не, ani, не си внушаваш, такъв е ефектът.
Значи, преди нея тонер,след нея-пак.
Указанието е за курс 10 дни, аз правих 7,като ми се стори, че след 5 ия, няма вече този отчетлив ефект.
Имам още и аз от същата, pearl вече измазах, ще  ги взема пак.
Но дали да не се прежаля за професионалната Stuck Out Tongue Winking Eye
като Agent a?
И b уточнявам  към един преден  въпрос на mariat
Не избелва петна. Тя ще ме разбере.
Лека нощ, ще ви оставя да си починете от мен Kissing Heart

# 617
  • Prismatica Aerie
COSRX  The 6 Peptide Skin Booster

Покет френдли пептиди в работещи концентрации.

# 618
Момичета, поръчките от yesstyle в пощата ли пристигат или на митница?

# 619
Момичета, поръчките от yesstyle в пощата ли пристигат или на митница?
В пощата без мит.такса 3 лв.

# 620
  • София
Докато сте на тема пептиди, може ли да ми препоръчате пептиден серум/есенция, които нямат комедогенни съставки и не запушват порите.

# 621
Трябва ми основа за спирала. Всичките на Eveline съм ги ползвала и смятам да приключа с тях.
Корейските бива ли ги, някой с препоръка?
Или май е време да се ориентирам към нещо по-сериозно от рода на Бонилаш, Ревиталаш...

Това ми е в кошницата, но чакам други продукти да ги намалят, че да пусна първата си поръчка.

# 622
  • Sunshine state
За коя масла говорите, сега и аз я искам. 😂
Встрани от темата по горния въпрос - сестра ми е възхитена от Бонилаш, който й подарих това лято. Миглите й растат като луди, а бяхме много скептични. 😁

# 623
Тия серуми за мигли, в повечето случаи съдържат съставки, вредни за окото. Като гледам и този бонилаш не прави изключение. Преди поне се пишеше, сега вече никой не коментира какви последствия може да има.

# 624
Привет,мили дами!Чета ви с интерес и си записвам разни продукти,все още не съм направила заявка от вашите сайтове за козметика,но онзи ден ми подариха ето тези продукти,закупени са от Лили дрогерия.Пробвах всичко,много ми харесват на моята кожа 45+😀,единствено medi peel peptide 9 ми идва много мазен.Сложих го след почистване и тонер,но трудно попива и остава доста мазна кожа,това ли е нормалното действие?И бабъл ефекта е шуплест и малко сърбящ,но само докато попие.Съветват на етикета нанасянето да е с потупване.
Скрабът е вече любим мой продукт,толкова нежно почистване,ухае невероятно👍,тонерът е кадифена приказка като ефект след ползване.С нормална към суха кожа съм да поясня.Благодаря предварително!

Единствено серумът в ляво,според моята зряла кожа,май се оказва лека артилерия -предполагам ще трябва нещо с ретинол/ретинал.

# 625
  • Prismatica Aerie
..може ли да ми препоръчате пептиден серум/есенция, които нямат комедогенни съставки и не запушват порите.
Чисто комедогенно масло при 100% концентрация върху кожата е много различно от крайната формула на продукт, който съдържа само малко количество от същото това масло(1%-5%). Т.е. крайната фомрула може изобщо да не е комедогенна, въпреки че съдържа комедогенни или запушващи порите съставки.
А в някои случаи комбинацията от некомедогенни съставки във формула може да създаде комедогенен краен продукт.

Отделен е въпросът, че досега няма стандартизиран метод за оценка на комедогенността, тъй като изследването, направено през 1970 г. от Албърт Клингман и Джеймс Фултън, се основава на опити върху модел на заешко ухо и кожа от гърба на черни мъже - т.е. не е особено релевантно.

Разбира се, всеки познава кожата си и предполага на какво и как реагира.

И бабъл ефекта е шуплест и малко сърбящ,но само докато попие.
Простете невежеството ми, но бабъл ефекта има ли някакви ползи за кожата или е магьоснически трик за радост на потребителя? Grinning
"Малко сърбящ" не звучи добре.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 17:24 от Catalano

# 626
Момичета,
Ползвали ли сте маската на Beauty of Joseon - Red Bean Refreshing Pore Mask? Хубава ли е?
Може ли препоръка за добра корейска марка декоративна козметика?
Благодаря!

PS. По-напред някой в темата беше препоръчал спиралата на Helmish, наистина е много добра!

# 627
[

И бабъл ефекта е шуплест и малко сърбящ,но само докато попие.
Простете невежеството ми, но бабъл ефекта има ли някакви ползи за кожата или е магьоснически трик за радост на потребителя? Grinning
"Малко сърбящ" не звучи добре.
[/quote]

"Бабъл ефектът единствено може да предизвиква някаква хипотетична микростимулация. Този продукт не ми е любим, ползвах го ксто нощен крем/ маска върху тонер. Много е тежък, непопиващ и мазен. Не съсипва кожата, леко я уплътнява, но съм без възторзи от него. Може би зимата ще го ползвам пак известно време.По - вероятно ще го измажа на ръцете си.

# 628
Абсолютно споделям мнението на m1ma-чист маркетингов трик да си мисли човек,че като чуе шума от шупленето,едва ли не кожата се регенерира😀😂.
Catalano,освен хубаво лъснато,мазно покритие без попиване и сърбеж,докато шупли,нищо по-така като действие не съм видяла от първо ползване.А е бая количество,предполагам за лосион за тяло ще се ползва.Но ако ме засърби навсякъде,ще е чудо невиждано😂.Предполагам трябва хубаво втриване,за да се избегне този ефект,ще пробвам пак и ще споделя.
Но алое пяната,тоникът и скрабът,които показах,са много добри.
Мини серумчето е също мижи да те лъжа,поне за мен и нуждите на моята кожа.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 22:37 от Calabria

# 629
  • Prismatica Aerie
Много е тежък, непопиващ и мазен.
.. хубаво лъснато,мазно покритие без попиване и сърбеж
С толкова силикони, такъв ще е. Съставът е хаос, масивен пълнеж, пептидите на последни места.
 Но пък поредният масов любимец. Cupid

Общи условия

Активация на акаунт