Дечица се нуждаят от помощта ни!

• 6 776
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
Доктор Оги, детенцето, за което е писала Мартисън ще бъде ли оперирано отново? Има ли шанс да се оправи проблема, с който се е родил и проблема, който са му причинили допълнително?
Нямам думи, наистина. Бучка ми заседна на гърлото, а очите ми се напълниха. Ще покажа тази информация на всичките си познати, аз също смятам да внеса пари по сметката.

# 16
  • София
С информацията за това дете започна цялата акция. Въпросът е там, че всъщност не хирурзите са причинили това страдание, е природата е създала дефект, който налага многократни операции, някои от тях - в чужбина. Както знаете, в много области на медицината ние не сме дотам квалифицирани или оборудвани. Това не е само в България - много развиващи се страни са на нашето дередже. Но все пак има проблясък, светлина в тунела... Мисля, че ще помогнем на това момче.

# 17
Дано  Praynig
Надявам се, че ще ни подавате информация от време на време  bouquet

# 18
 Praynig Praynig Praynig
Още утре ще преведа парички-милите дечица Cry

# 19
  • София
Не знам какво да кажа  Cry.И на мен ми заседна нещо в гърлото  Sad
Ще покажа и аз на повече хора, дано успеем да помогнем и на тези дечица  Praynig

# 20
За пореден път се почувствах  смачкана, ядосана, безсилна... Нямам думи Cry Ще се оптам да помогна с каквото мога и ще се моля за мъника:pray: Дано може да се направи нещо Praynig

# 21
  • sofia
Благодаря за текста на англииски.

кога се плануват операциите?Знам,4е зависи от парите,но все пак горе-долу newsm78

# 22
  • София
Милите, колко ли страдат.... Дано успеем да помогнем. Защо не се закове темата?

# 23
  • София
Толкова се омъчних и разтревожих за тези мили дечица, но до момента в който видях че нашия мил доктор Оги се е заел с тях! Знам че имат бъдеще и съм спокойна, че най-доброто възможно в България ще е направено за тях! Аз не познавам по-човечен и отговорен доктор от него! Искам да ви успокоя, че всичко което зависи от него ще го направи! Можете да му вярвате! Аз също искам да помогна на тези деца, с каквото мога освен с парите, насреща съм!
А на доктор Оги желая успех и стискам палци това начинание да мине възможно най-леко и с най-висок резултат, да не остане единствено и бюрокращината в България най-после да почне да помага, а не да смазва такива добри намерения!

# 24
Надявам се да се оправят децата и да бъде доведено начинанието до успешен край. Страхотно е, че италианските лекари са се отзовали. Дано и нашите бъдат на висота и импредоставят необходимите - зала, монитори и пр. Ще се радвам да помогна.

# 25
  • София
Драги приятели на детската хирургия.

Благодаря на всички които се отзоваха до този момент bowuu! Вашето желание беше да подпомогнете операциите на три дечица с много сериозен проблем, свързан с вродена липса на анус.
Както знаете, аз организирам хирургичното им лечение с помощта на двама италиански професори. Вторият от тях, който е секретар на Европейската секция по детска хирургия, не иска хонорар за участието си. Разноските по посрещането на двамата ще поеме Фонда за лечение на деца Hug.
От моя страна се иска финансово обезпечаване на сложната мултимедийна конференция, която ще позволи на около 20-тина участници от България и Балканските страни да наблюдават с учебна и научна цел тези операции. Всички организационни разходи съм изчислил приблизително на 4 000 лева, като участниците сами заплащат престоя си в София.

Между 03 и 11 януари са постъпили следните дарения  bouquet:
Иван Б. - 20 лв; Стела Т. - 20 лв; Еднорог - 10 лв; Теодора Ч. - 30 лв; Росица А. - 30 лв; Иво З. - 50 лв; Миглена З. - 35 лв; Даниела К. - 20 лв.

Утре ще публикувам и банковата сметка за вноски в Евро.
Отчетите за постъпилите суми ще правя веднаж на 2 седмици.
Ще бъдете уведомени при достигане на предполагаемата сума.

Вие сте прекрасни smile3501!

Доцент д-р Огнян Бранков
Секция по детска хирургия „Пирогов”

www.pedsurg.net

# 26
Боже, колко мъка има по този свят...благодаря за информацията и на добрите хора, организирали се да помогнат, ще кажа на всичките си познати... каква е всъщност сумата, която е необходима?
   Нямам сили да напиша нещо свое... Praynig Praynig Praynig

# 27
  • София
Здравейте всички,
във връзка сметката за даренията, тя е следната:

BIC: BFT BB GSF
IBAN: BG89 BFTB 7630 1076 8091 71
Научно дружество по детска хирургия София

Моля пишете като цел на дарението "Лечение на проблемни деца" и напишете името си, под което желаете да бъдете цитирани в отчета.
Става дума за Булбанк, клон Руски паметник София.

Вчера в банката ми казаха, че даренията в ЕВРО могат да постъпват на същата сметка - няма значение че тя е левова.

# 28
  • София
Събраната сума досега е малка. Sad  Дано повече хора се включат. Praynig

# 29
Напоследък се сблъсках с толкова мъка, че просто не занам как да скривам сълзите си.Господ да дава здраве на всички малки ангелчета.Не можах да изчета всичко относно дечицата, защото душата ми ще се пръсне, но утре съм в банката и ще дам колкото мога.
Един въпрос само:Колко трябва да се съберат?
 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт