Дечица се нуждаят от помощта ни!

• 6 770
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
Един въпрос само:Колко трябва да се съберат?  Praynig
Толкова...
Всички организационни разходи съм изчислил приблизително на 4 000 лева, като участниците сами заплащат престоя си в София.
Между 03 и 11 януари са постъпили следните дарения  bouquet:
Иван Б. - 20 лв; Стела Т. - 20 лв; Еднорог - 10 лв; Теодора Ч. - 30 лв; Росица А. - 30 лв; Иво З. - 50 лв; Миглена З. - 35 лв; Даниела К. - 20 лв.

# 31
Мерси Лора,  Hug видях я тази сума, но ми се стори, че е за нещо друго, а отделно от нея се събират паричките за дечицата. EmbarassedТъпо парче съм Embarassed
Сутринта бях в банката, тези дни пак ще намина(като взема заплата)

# 32
Мерси Лора,  Hug видях я тази сума, но ми се стори, че е за нещо друго, а отделно от нея се събират паричките за дечицата. EmbarassedТъпо парче съм Embarassed
Сутринта бях в банката, тези дни пак ще намина(като взема заплата)
Моля, пак заповядай!  Hug

# 33
Един въпрос: дали е възможно да се открие и номер за помагане с SMS? Вярно, че е по-малко, но пък е по-лесно и много хора биха се включили.

# 34
  • София
Здравейте всички!

Работа много, човешка мъка още повече.

За периода от 17.01 до 29.01 постъпленията са следните:

REF115355 – 20,  Христина П. – 50,  Колева Я. - 20,  Бояна К. – 20,  REF390629 – 20,
Мария В. – 30

Нещата се придвижват, засега нямам новини.
Желая успешен и здравословен месец февруари!  Hug   

# 35
То май думите са напълно излишни в случая. Ще преведа малко пари - дано повече хора се включат Praynig Praynig Praynig

# 36
  • Добрич
не мога да прочета докрай написаното просто се разтреперих и се се разплаках но наистина защо не помолите мобилните оператори да открият телефони за събиране на средствата така много повече хора могат да научат и да помогнат за всички подобни деца ще кажа на всички мои познати които незнаят за тези деца трябва да се разгласяват повече и тази държава да вземе нещата накрая присърце а не да умуват дали трябва да сменят колите си и да си строят палати да дадат по една тяхна заплата колко пари ще се съберат за всичките деца какво са виновни те че са болни милите че трябва да се мъчат така какво лошо са сторили те  Cry 

# 37
  • София
Операциите на двете деца са планирани са 4 и 5 май. Родителите са в очакване, но едното от тях не е Методи от Перник. На последния преглед нещата при него бяха много добре. Поради сложността на патологията след една успешна операция са необходими 1 - 2 - 3 години за привикване към новите физиологични условия, за трениране на чувствителността и изработване на дневен режим.
Децата за операция са едно с крайно тежка форма на болестта (момиченце, при което всички отвори в таза се събират в една дупка) и друго момиче, оперирано в друга болница, при което операцията не е успешна.
Когато дойде време, ще отправя покана към майките във форума да присъствуват на пресконференцията.

# 38
Операциите на двете деца са планирани са 4 и 5 май.
Когато дойде време, ще отправя покана към майките във форума да присъствуват на пресконференцията.
Д-р Бранков , до теб сме   bouquet

# 39
# 40
  • София
Здравейте,

За известно време си отклоних вниманието към други задачи.
В последните седмици се получиха следните постъпления:

Рая Т.П.  40 лв, Стела Б.Т.  15 лв, Елена С.Н-Х  40 лв, Велислава Р.Х-Д  50 лв, Красимира  40 лв, Георги Б.Гр. 30 лв, Ирина Х.П.  10 лв, Милена К.Н.  20 лв

Благодаря безкрайно на всички Hug.

Тъй като остава малко време, ще припомня най-важното.
Беше вдигната тревога за деца с недовършено лечение. Впоследствие изясних за какво точно става дума и поканих двама италиански професори да извършат операциите.
Вие пожелахте да помогнете и постепенно нещата се подредиха така – аз написах предложение до Фонда за лечение на деца, който ще заплати пътните и дневните на двамата консултанти, както и 2 500 евро хонорар за първия хирург. Тоест държавата
пое основната част от разноските. За да се осмисли тази проява, аз реших да направя това, което е възприето по света – да организирам семинар за млади специалисти, които да наблюдават тези операции на видео-екран, след което да обсъдят проблемите с операторите. Очаквам 20 българи, 4 румънци, 5 македонци и 3 сърби. Те ще платят за участието си, но това няма да покрие изцяло разноските за оптичното теле-трасе. Така че всички Вие с приноса към мероприятието ще допринесете за повишаване на квалификацията на специалистите, които утре ще лекуват Вашите деца.

Това е модерното отношение към професионалното усъвършенствуване. Вярвам че ме подкрепяте в тази идея. До този момент са събрани общо 620 лева.

Публикувам още веднаж сметката:

Булбанк, клон Руски паметник, София
BIC: BFT BB GSF
IBAN: BG89 BFTB 7630 1076 8091 71
Научно дружество по детска хирургия

Моля пишете като цел на дарението "Лечение на проблемни деца" и напишете името си, под което желаете да бъдете цитирани в отчета.

Даренията са на добра воля и ще бъдат отчетени публично.

доцент д-р Бранков  bowuu

# 41
Дано не е късно за дарения, едва днес прочетох темата и останах вцепенена... Sad

# 42
  • София
Утре и другден са планирани операциите..Дано Господ е с тези деца и с благородните лекари, наели се да попоравят несправедливостта на природата. Моля се за тях Praynig
Ще се опитам да преведа и някаква сума утре....
Чакаме информация от Д-р Оги.  bouquet

# 43
            Поклон, доктор Оги! И аз ще помогна, макар и скромно.

# 44
Моля се операциите на двете душички да минат успешно Praynig
Страх ме хваща... не мога да си представя какво им е на родителите.Бог с вас

Общи условия

Активация на акаунт