Декемврийски бебета 2023г

• 39 957
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
05.03 ми е последната менструация, на 32 дни ми идва.
Purple peanut, може би си права , сега проверих пак и не във всички сайтове иска да се въведе дължина на цикъла и явно си го изчислява на 28 дни .

# 451
Ами и аз чух днес пулс 😍 много се успокоих, лекарката каза, че всичко си е по учебник наред.

Обаче ме хвана невероятен запек … никога в живота си не съм имала 😞

# 452
  • Бургас

И аз съм с невероятен запек Sad много мъчно, ще прибягвам към тежката артилерия)

А за калкулаторите мисля и гинеколозите, че ги смятат стандартно на 28 дни, поне с предната бременност никой не ме пита на колко дни ми идва, за да коригира датата.
Не стига, че цикълът ми е на 23-24 дни, ами и сега както съм с инвитро и има разлика 5-6 дни между стандартно изчисление и през калкулатор за инвитро.

# 453

И аз съм с невероятен запек Sad много мъчно, ще прибягвам към тежката артилерия)

Аз съм с изключително редовен стомах и затова съм шокирана, иначе си ходех по 2-3 пъти на ден, днес открих за себе си, че сега ми помага столче под краката, което препоръчват за здравословно изпразване на червата Simple Smile ако искаш опитай, поне не вреди

# 454
  • София, България
Със столче/леген и аз успявах при предната бременност. Сега имах проблем миналата седмица, но беше за 2-3 дни. После се регулираха нещата. 🙈

По принцип би трябвало АГ да питат за това на колко дни е цикълът. Мен поне моята ме пита.

# 455
Мен също ме попита на прегледа колко дни е. Аз й казах, че варира между 26 и 30 и явно в системата го писа 28, тъй като така в онлайн калкулаторите ми дава датата, която тя пресметна.

# 456
  • София
Вземете си Мелилакс или глицеринови свещички, аз вторите ползвам като стане зор.

# 457
  • Бургас
Аз пих лактулоза мип и стана работата, дано следващите дни да не е така.
Някой прави ли списъче за първа страница или да пуснем една таблица в Гугъл и всеки сам да си въведе?

# 458
  • София, България
Направих днес. Ще ги вкарам всичките и ще пусна, но утре.

Защо има разлика в дните когато е инвитро? Simple Smile питам от любопитство.

# 459
Момичета, аз все пак продължавам да си боледувам. Вчера пак бях с 38* и си позволих един парацетамол. Това, което малко повече ме стресна е, наченки на оскъдно кафеникаво зацапване от вчера. За всеки случай взех едно Но Шпа, но се чудя дали не е от многото кихане и кашляне. Направих си комбиниран тест за Ковид и грипове и беше чисто отрицателен. Бях повече от сигурна, че ще "светна". Пуснах си ПКК и CRP , както каза моят АГ. Там положението според него клони да съм на антибиотик, но ме посъветва да го обсъдя с л.л.. Работата е там, че днес нямам температура, чувствам се много по-жизнена и моят лекар хомеопат разглеждайки подробно стойностите на изследването и моментното ми състояние, ми назначи курс с хомеопатия и беше на мнение, че щом се чувствам много по-добре и нямам t* , не вижда смисъл тепърва да започвам антибиотик, а само в краен случай, ако тръгна да се влошавам. Следва да си направя нейната рецепта - лапа от синап + брашно и 1/1 вода с оцет - гъста каша, която да положа отзад под лопатките, където са дробовете, но само за 10мин.! Това изтегляло дълбоките скрити секрети. И подкрепа със селен+цинк+витС. Докторът ми каза, ако зацапването продължава, да ходя в спешното. Днес почти го нямаше, но не бих казала, че липсваше на 100%.
Моля се всичко да се оправи и закрепи и в понеделник да чуя милото сърчице! Докато не го чуя, все още не мога да мисля за термин... и всичко останало свързано с бъдещето. Просто... съм тук и сега...със затаен дъх и леки dejaVu-та от миналата година и се опитвам да вярвам, че може и да имам късмет този път.
 Гледам легнала романтични филми и се разсейвам.
Пожелавам ви/си/ни спокойствие! 🧘

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 01:45 от Милослава

# 460
Добро утро! Знам ,че е доста рано ,но кога мислите да започнете с хидратацията на тялото и каква козметика ще използвате? А миналата бременност използвах био Ойл , имам доста стрии все пак на доста места, защото направих грешката да мажа само корема. Този път ще се мажа от главата до петите пък дано да няма много поражения.

# 461
  • София
Аз след 7я месец нищо не мазах, защото не трябваше да си пипам корема, и имам точно една стрия на корема и една на интимна, там даже не знам дали е от бременноста. Та изобщо не знам дали бих се мазала. Иначе преди това се мазах с икаров май

# 462
Аз се чудех с какво ще се мажа, понеже съм чела за много анти-стрии, но не знам кое действа наистина :/

# 463
Защо има разлика в дните когато е инвитро? Simple Smile питам от любопитство.

Не съм минавала през това, така че Таничка ще ти каже със сигурност, но мисля, че разликата идва от това, че трансферират 3-5 дневно ембрионче, тоест терминът трябва с толкова дни да се измести напред.

# 464
И аз ще се въздържа от вписване на термин все още. Преди 10 години с първата ми бременност всичко ми беше розово, но сега с последвалия горчив опит, съм предпазлива. Дай боже всичко да е наред!
Малко по-назад се обсъждаше спорта. Аз не съм много спортна личност, но обичам да минавам големи разстояния пеша, да карам колело. По принцип се чувствам добре, днес даже покарах около час. Като се прибрах обаче усещах главата си замаяна, явно не ми достига кислород.
Относно хидратирането, аз също бях използвала на икаров, някакво натурално бадемово масло. Приятно е като цяло, но аз нямам и предразположеност към стрии. Да го докарам до там, стриите са ми бели кахъри.
Стискам палци момичета, другата седмица да е пълна с хубави новини 🍀

Общи условия

Активация на акаунт