Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 207 801
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 600
От профила на тази Цвети нищо не може да ме убеди,че е тя на дивана до него. Не е и Мика (макар че откъм дреха много го докарва)защото нейната коса е по-дълга и червена.

# 601
  • Мюнхен
Тази Цвети в инстаграм следва само Валерия…

Ей тука е разковничето. Има защо Simple Smile

# 602
  • Разпиляна във въображението
, а иначе украинското му бивше гадже не е, защото тя изглежда така: https://www.instagram.com/anastasia.kenner/

сякаш най-много се доближава до Джия като прилика
На мен ми прилича на Елисавета.
Има нещо общо.Не е много младичка,той затова се нахвърли на сочното агнешко.

И на мен това ми бе първата мисъл. Сега придобива смисъл, за мен, присъствието на Елисавета.

# 603
  • Вестерос

а знае ли се коя е дамата? Иначе и аз намерих това:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 дано да е Александра

Вики не отпада, нали има роза. Сигурно Поли отпада

# 604

а знае ли се коя е дамата? Иначе и аз намерих това:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 дано да е Александра

Вики не отпада, нали има роза. Сигурно Поли отпада

Поли получи и погледа на смъртта от Евгени в промото, както Неделчо и Туджаров описват синхроните, та най-вероятно тя гърми Grinning

# 605
Това "Дано да е Александра" ми докарва смехотворен сценарий в главата, а именно, че Генчо е направил това, което Виктор не можа. 😂

# 606
  • София
Чужденката свири на пиано. Ако е имало джиджи-биджи там, това е било свързващото. Чудя се дали гледа кучета, била ли е в ашрам, маже ли сместа за кекс върху деколтето си преди да пъхне кекса във фурната, знае ли какво е пиктурално и те така 😄

# 607
  • София
Вчера и днес едвам ви изчетох! Браво, момичета! Pinterest е голяма находка наистина.

Моля някой да ме информира, ако може какво са изтрили за украинското гадже на Евгени. Може и на ЛС. 🌸🌸🌸
Почвам да се замислям дали да не си направя ИГ заради тоя ерген 🤣

# 608
Разбира се , че Теa няма да качи стори с Евгени и уж победителката.

# 609
  • София
И аз съм сигурна в това! Теа прави много, постоянни и бързи движения с ръцете си, но е тренирана с постването. Се пак от това яде.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 18:19 от Beeps

# 610
  • Вестерос
Знаем ли за този стар инстаграм на Елена? Има интересни постове.
https://instagram.com/slowlife.lena?igshid=YmMyMTA2M2Y=
колко Инстаграм има тази жена 🙄 тука е с 15 кг повече някъде, явно е решила начисто да почне, ама да го беше деактивирала този

# 611
Ами те повечето голям смях ги наляга като някъде се спомене форумът бг-мамма, който е обитаван от недоклатени лелки, някакви луди и глигани в анцузи, ама като гледам що интернет страници, що влогъри и каква ли не още паплач си краде хляба от тук, а ние си пишем безплатно, че и ни бият през пръстчетата често-често...

# 612
Находка от стария инстаграм на Елена, който пуснах преди малко..” японската връзка “🤔

# 613
Добре, че най-после пуснахте някакви снимки на тази редактора Цвети, та да се уверим, че на диванчето при Евгени изобщо не е тя. Нищо общо, косата й е доста по-къса от тази на момичето с буфан-ръкавите (100% е Елена за мен).
Иначе относно промото за новия епизод, си мисля че Виктория ще откаже розата и затова Евгени стои замислен на дивана. Тя нали намекна, че и взела някакво решение, за което после е съжалила.

# 614
Woman^In^White, наистина страхотни попадения в темата, явно някои агенти от службите са в отпуск по майчинство.

Общи условия

Активация на акаунт