Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 977
  • 845
  •   1
Отговори
# 510
Алармите да включите за кратката седмица 😉

Късно те прочетох... Grinning Но само 15 минути се успах.

И на мен грам не ми се работи, но няма как...

Спокойна седмица, банда!

# 511
Добро утро на всички.Болничките да оздравяват бързо.При нас вчера следобед валя дъжд и 20 мин.градушка.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 10:39 от Rosalinda77

# 512
  • София
титина, верутол е лекарството:

# 513
Това, което аз използвах е на Dr.scholl. Купих немския му вариант Gehwol. Само дето от един централен са вече 5. Знам, че ако махна централния другите ще изчезнат. Имам и едно дето е за брадавици, но пусто, то гори ужасно.
Като дете майка ми ми слагаше мравчена киселина, като влезе навътре какви болки са, а Калин не може да трае на болки.
Бъни, благодаря, поръчах го и това.
Ети, ние ще ходим до Турция за лекарствата на ММ, че тук са една цифра, а той е нон стоп на тях.

# 514
  • Бургас
Ети, времето е гадно за вървене, а и съм напълнила седмицата със сутрешни разкрасителни процедури, даже бях забравила за днес, че имам маникюр и педикюр. Отлагам старта на трудовия ден за по-късно Simple Smile и без това краят му ще е пак към полунощ.

Тит, за мляко от смокиново листо /това, което капе, при разрязване на листото/ също знам, че върши работа.

# 515
Титина, в нашия град има човек, който бае за кокоши трън и според близки, било ефективно. Ако нямаш успех с лекарствата, пиши ми, ще ти обясня подробно.
Много тегава работна седмица ще е, а е къса, дано успея с всичко.

# 516
И аз знам за маслото от листа на смокиня, но още няма листа.
Сега ще пробвам с новото, после с моето горящото...
Благодаря на всички за идеите

# 517
  • Germany
Титина, аз бих те посъветвала да не ги махате, ако не го боли. Ще паднат сами, след година-две. Малкият имаше 3 и тукашната педиатърка, каза, че новото било да не се махат, ако не пречат/болят и организма в един момент се преборва. При малкият стояха около година и в един момент паднаха сами, като на мястото на 1вият имаше голяма дупка.
И мъжа ми е болен. В най неподходящият момент... Дано само не зарази големият, че 1вата му матура е на 24ти.
Всички болни да се оправят бързо!

# 518
И аз така четох, че падали. Но аз съм си бях отгледала едни 5+ години. Явно го боли петата, заради тениса там натоварването е доста голямо.

# 519
  • Germany
И аз така четох, че падали. Но аз съм си бях отгледала едни 5+ години. Явно го боли петата, заради тениса там натоварването е доста голямо.

Лекарката каза, че ако се махнат, щ излязат пак. Ако оставим организма да се пребори, се създава нещо като имунитет. Разбира се, ако му пречи на спорта и го боли, по добре ги махнете.

# 520
  • някъде ... тук ...
Верутол е турското, а Верука хермал е гръцкото. Все около 5 е са. Стават и за брадавици, и за кокоши тръни. Ползвани успешно у нас.

Празниците минаха, ама ... здраве да има!

Не ми се пише хич. Има вифи в хотела и влязох да ви видя.

# 521
  • при моите деца .....
Привет!
Митето днес е малко по-добре, няма Т, хапна малко, но коремът му е силно разстроен.... То 4-5 дни само лекарства....
За съжаление Марти я повали - гърло, Т, обща отпадналост, всичко я боли ☹️
Аз да се държа, че трябва да ги гледам.
Марти има в петък и събота изпит по английски. Дано се оправи.

# 522
  • Бургас
Бързо оздравяване на децата, Боби! Ще стискам палци на Марти за изпита!

Ети, ТМ и той да върви към подобрение!

# 523
  • На брега на реката
Добро утро!

Дано днес всички да са по-добре! Много мръсно временце! Тази пролет ще мине без да я усетим.

Хубав ден, момичета!

# 524
Добро утро.
Днес какъвто и да е денят, си е нашият ден! Поредната годишнина от сватбата- 21 и рожден ден на ММ. Пийнете довечера по едно за наше здраве!

Общи условия

Активация на акаунт