Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 958
  • 845
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Мен ме изнервя ако ММ е в колата. През уикенда си карах сама и с децата, не съм имала проблем.
Съни, бъди здрава и много щастлива!

# 721
Добро утро!

Съни, честит рожден ден! Да си много здрава, винаги спокойна и много обичана!

Дълго време след като взех книжка карах сама, по-добре ми беше. Първото ми голямо каране извън градско беше едва тази зима и то от немай къде.

Стегнах багажеца и отивам в офиса. По обяд тръгваме. Стискайте палци да е хубаво времето и да завържа много полезни контакти.

Спокоен ден, банда!

# 722
Съни, честита да си, здрава и щастлива!

Али, лек път. Чакаме отчети 😁

Котките закусват паста пене. Ми такова ми остана от снощи. Явно са гладни, щот нагъват макарони 😆

Хубав ден ☀️

# 723
  • на Мелмак
Добро утро,

Съни, честита да си! Здрава, щастлива, много обичана и глезена Hug

Али, приятно ще е!

Моите двете деца като характери са много различни. Каката е уверена, напориста, гони си интересите. Сама!

Макарони, Руми, м? Явно наистина са гладни Joy

# 724
  • Canada
Добро утро!

Съни, честита да си, здрава и обичана! Поглези се днес 🎁🌷🎂

Але, успешно да е!

Споделям мнението на Тути, чуждите деца не мога да възпитам, мода да науча моето да е адаптивно и да отстоява себе си. Без да е за сметка на другите и невъзпитано, разбира се. А и като циничен реалист съм на мнение, че това, (на) което родителите не успеят да научат (от) децата си, животът го прави. Не винаги по най-приятния начин.

Чакам с нетърпение да мине тази седмица, два дълги уикенда ме чакат след това. А после започва обратното броене и за мен 😁

Хубав да е денят ви!

# 725
Съни, честит рожден ден, да си здрава и щастлива.Аз чакам уикенда с нетърпение, единия ден сме с приятели, вторият ден обмислям да почвам плуването, а 1.05 си имам рожденник и ще ходим на язовир Искър( резервирал е разходка).Само да е хубаво времето.🌷🌼

# 726
  • София
Съни, честита да си! Бъди много здрава и винаги така позитивна! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverKiss
Але, чудесно и полезно да ти е!
Прекрасен ден на всички!

# 727
  • Germany
Честита да си Съни! Здрава и щастлива и никой да не ти разваля хубавото настроение днес! Simple Smile
Тути, ако Монката я боли стомах, аз бих проверила за Хеликобактер. Ако е корем, освен апандисит може да е раздразнено дебело черво или нещо гинекологично. Дано отмине бързо!
Много съм уморена...

# 728
  • на Мелмак
Мони, дано откриете скоро проблема Hug

# 729
Съни,честита да си! Здраве,късмет и много успехи ти желая! 🥳💐🥰
Тути,дано намерите решение. Много неприятно. 😓
Але,успех!
Излизам,слънцето се е показало най-накрая! Време беше. 😁

# 730
  • Бургас
Добро утро!

Съни, честита да си! Бъди здрава, щастлива, спокойна, обичана и обичаща! Никой и нищо да не помрачи настроението ти днес!

Али, лек път и ползотворно пътуване!

Тути, дано скоро намерите причина за болките на Мони и я отстраните по най-бързия и лек начин!

Ени, започна ли вече в салона?

# 731

Котките закусват паста пене. Ми такова ми остана от снощи. Явно са гладни, щот нагъват макарони 😆

Бия те, моите муат гол ляб Grinning Баба ги научи като беше у дома, защото даваше на кучето, а те ходеха да му крадат от чинията. Понеже това си беше опасно начинание баба започна да им дава и на тях отделно. И сега си го търсят и така се радват все едно месо им давам Grinning

# 732
  • Бургас
Съни,честита да си! ❤️Здрава и много щастлива!

Момичета,помислете ме с добро и стискайте палци! 🙏❤️🍀

# 733
  • Варна
Съни, честит празник! Да си изкараш приятно и да си здрава и обичана!
Карзче, стискам палци!
Тути, преди няколко години заведохме девойката в спешното със съмнение за апендицит. Приеха я и се започна с тестове и прегледи. И да, апендицит се оказа, но докато минат всички прегледи, детето взе да върви само по стълбите. Не се стигна до операция. Понякога апвндиксът реагирал на някакво неразположение - възпаление в организма. Гледаха подробно на ехографи и съседните органи, наред бяха.
Браво, Бубе! Аз нали карам опреснителен курс и се вълнувам на тази тема. Сигурно съм единствената, която хем се пуска да кара сама, но и взема по още някой урок при инструктора. Grinning

# 734
  • Бургас
Лелееее,тез доктори ще ме уморят насила! Затрупаха ме с информация и предложение за лечение. Цялата информация беше страшна за мен. Ще търся още едно мнение и тогава  ще реша какво ще правя. За сега само холтер. Панираха ме яко. В шок съм.
Благодаря за палците!

Общи условия

Активация на акаунт