Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 187
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 550
Ако си с един и същ профил на телефона и на компютъра не е изненадващо, че са еднакви рекламите.
'Ма пък виж хубаво момиче ти се е паднало Simple Smile

# 2 551
Нашпорт!!!
малкото чаве ме дразни
голямото и то

ма пък розето как хууву влиза и как ставам Дзеееенннн... не щяла да се къпе... ку ще... аз, като ми се приспи, лягам... да се оправя...

Бърди, ЧРД!!! Зло да те забрави, обичана и глезена да си!!

# 2 552
  • Варна
Ако си с един и същ профил на телефона и на компютъра не е изненадващо, че са еднакви рекламите.
'Ма пък виж хубаво момиче ти се е паднало Simple Smile

Това не се бях досетила, но да, еднакви са профилите. Благодаря. Simple Smile

Туй момиче... и аз каква съм понякога зальохана шматка и си мисля, туй вероятно помощ за Украйна. Взех, че кликнах и направо ме хвърли първи ред на изпълнението. Та, така. Smiley

# 2 553
Бърд, здрава и щастлива бъди! Повече екскурзии до хубави дестинации и по-малко тръстика!
Днес попаднах на това стихотворение и ми хареса, тичайте бавно момичета, че да се насладим на живота, докато можем!
Скрит текст:
Светът на жените
"Цял живот човек тича...
Тичаш за децата.
Тичаш за къща.
Тичаш на работа.
Тичаш след много ненужни неща.
Бързаш да сколасаш.
Не спиш...
Гониш автобуси,
Гониш срокове,
Гониш времето...
Излезе един голям камък и те спъне, па се спреш...
И тичаш вече в обратната посока...
Тичаш по доктори.
Тичаш по болници.
Тичаш за илачи и цярове.
Тичаш за надежди.
Все тичаш...
С малко късмет се измъкваш цял.
Е, поопърлен разбира се, с обгоряла душа от тичане, но жив!
Правиш 100 кръга в кръговото си житие
и... си сядаш на задника.
Вече не тичаш.
Не бързаш.
Нищо не гониш.
Децата големи. Къщата също, но живееш само в една стая.
Не ти се работи толкова, свършил си я всичката...
Колкото можеш...
Колкото-толкова...
Утре ако е живот и здраве пак!
Не поглеждаш часовника, какво да му гледаш - часовник като часовник.
Гледаш да се насладиш на това, което имаш - слънце, двор, градинка и няколко животинки, които те обичат...
Имаш хляб,
Имаш подслон, Имаш и хора, които те обичат.
Дърпаш чертата...
Що е било това тичане толкова?...
И защо не си се спрял?!
Защото е трябвало да се спънеш и да разбереш, че не всичко е тичане... Иска си и запиране, ама навреме!
Да, ама...първо трябва да платиш, че е да го осъзнаеш.
И да минеш онези 99 кръга на плиткото ти предишно мислене.
Вече не бързаш... Колкото - толкова... Които - те!
Каква файда и от калабалък, повечето са публиката, която или ще заплаче с теб или ще се присмее на падането ти.
Хора за всичко си има.
Държиш все по-малко и все избрани около теб... Здравей, здрасти и толкова!
Другите, които са ти на сърце си ги побираш в душата.
Да ти топлят и да ги топлиш и ти.
Сърбал си и горчивото и соленото, че и отровното.
Факири на поглъщането сме станали.
Режеш, предателството, режеш компромисите, режеш от себе си и като погледнеш - касапница станало. Парчетата ти разхвърляни навсякъде през годините.
Събереш каквото останало и погледнеш пак - че то си е много, което имаш!
Стисваш го и му се радваш. Другото-бош лаф.
Като се спънеш и като се сринеш и те изгори няколко пъти, пусти огън, знаеш какво искаш.
Всъщност... искаш толкова малко.
Едно легло, къшей хляб да не нагарча, един покрив над главата ти и една шепа сладост в думите.
И вместо илачи - очи, които да лекуват.
Дръпнеш чертата - достатъчно е!
Нататък... каквото даде Господ, макар че хората се обезвериха, но търсят присъствието Му, когато са без надежда или когато искат да обгърне с милостта си свидните им...
Толкова!
Яжте сладко залъка си.
Тичайте след  хубави нещица.
И ламтете само за здраве.
Другото си е лакомия."
Светът на жените
Д. Хаджийска
1 коментар
Georgi Iordanov

# 2 554
  • София
Бърдс, честита да си! Да илядиш! Богата и щастлива!

# 2 555
  • Euskal Herria
Айде, приключих със задачите за днес, сега само релакс.
Бърди, здрава и щастлива да си! Честит рожден ден!

Флорен, какво и как чистиш?
Пак  се активизираха с имейлите - я, банката ме подканя да последвам линк, че да си защитя профила, я разни ми обещават, че ще стана бог в секса или ще се сдобия с невероятен пенис... Пък аз съм такава консерва, хич не ща таквиз благини. Wink

# 2 556
Честит рожден ден, Бърди! Да бъдеш много здрава, да ти спори работата, да са спокойни дните ти, да пътешестваш доволно, и да бъдеш много щастлива!

Уинд, много вярно стихотворение! Запазвам си го. Благодаря, че го сподели с нас!

Днес бях в града на 13 и околността.
Нося ви една що годе читава снимка. Че не може само американско и гръцко море Wink

# 2 557
Бърд, здрава и щастлива бъди!

# 2 558
  • Наблизо
Лека нощ на заспалите!
Бърд,честита да си!

Аз също пак трябва да отрязвам въглехидратите.По-лесно ми е да не ям,отколкото да ям.А хапна нещо и инсулина ми се вдига. В небесата.физически го усещам..

Майка ми вдига кръвно ,цял ден й е зле и лежи.Ходи уж на лекар,ама иде..кажат й нещо и тя Ок и до там.Уж пие лекарствата,ама като не ходи на контролен преглед е като врата в полето..Все нямала време и взима всичко на работа присърце.Кой какво й казал,как й то казал,засегнал й честта..и после вдига кръвно.
Усещам ги как остаряват и ни лазят по нервите .. и ме притесняват.

Търсим си място за почивка това лято.Май пак ще е Гърция.Искаше ми се пълен пансион,ама гърците нещо не предлагат,а турските са ни много далече (ще пътуваме с колата).

# 2 559
Добро утро на събудилите се!
Пия кафе и ще вървя, местната капачкова организация събира капачки и стотинки днес и след един час ни е сбирката. Ще подредим площада и от 9 ще чакаме тълпата. Тонове ще  донесат, голямо мъкнене ще падне. От години ги подкрепям, но се запознахме и сближихме покрай децата с основатешите, такива добри и вдъхновяващи хора не бях срещала. На всичките им събития съм доброволец, искренно ме радват. Купили са доста апаратури за неонатологиите и родилните отделения, скоро и детска линейка. Хубав ден от мен!

# 2 560
Добър ден!Аз съм на работа и съм кукнала от рано!
    Бързи, честита да си!Блага,умна,добра,здрава,обичана,пътуваща, богата-всичко и по много!
  Бобчи, евала! И аз нося капачки,когато има акция,а когато не,в ония сърца носим. Вече учим и Кати да пуска.Аз също свалям шапка на организатора,как дни беше името?И не спирам да беснея,защо по дяволите купуваме линейки и кувьози с капачки?!!!
     Вчера бях до обед, после си садих градинчето-нвма такъв кеф.20 стръка краставици,тиквички,едни червени марулки.
    Аз май ще почивам и вторник,ама после 14 дни плътно,без почивка.Едната ни работничка отива при дъщеря си в Испания и ни се разбива графика.Но жената има право на отпуск и да си види детето.
    Малко съм сърдита на моя Халапеньо.Ще ви нагледам от работа.

# 2 561
Брутру и мръх. Голямото чаве ме събуди. Ма не само ме събуди, ами ме и изрита от леглото, било ми време да ставам... та ся светът мий крив

# 2 562
  • France
БрутрЮ и от нас. Мен малкото чаве ме изрита. Tired Face

Бърди, да си честита. Малко на патерица, но от сърце. Жива, здрава, щастлива и обичана.

Уинди, много хубаво нещо си споделила. Така си е за съжаление. Бориш се с всички сили и накрая се оказва, че всичко е прах при прахта.

# 2 563
Благодаря ви за пожеланията, трогнахте ме Kissing HeartHeart

Кой попита за плановете за почивните дни?
Трябва да измия банята, да чистя, да пера, да готвя, да оправя гардероба. Дебелите дрехи стоят на купчинки на пода от няколко дни, готови да прибиране. Косата е за боядисване. И измежду всичко това - тръстика Head Band
Почивни дни ли?! Оооом.

Недовършеният спи сладко, аз през това време изпразних съдомиялната, пуснах една пералня и направих баница. След малко сигурно ще подуши аромата и ще изпълзи. Чудя се какви задачи да му измисля, да не скучае.

# 2 564
Бърди, на патерица и от мен, Честита да си! Позитивна и с чувство за хумор, каквато те знаем тук

До сега съм спала, направо си се чудя, как ще тръгна на работа, като все гледам да полегна. И април се извъртя неусетно, преставам да се въртя из къщи като пумпал и днес ще тръгна да скиторя. Обещала съм си дълга разходка из квартала.
Имайте прекрасна събота!

Общи условия

Активация на акаунт