Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 194
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 565
Бърди, честита да си на патерици.Нека всичко да ти се нареди и сбъдне, както си пожелаеш!Бъди здрава!
Не съм ви чела вчера,че бях бял ден на работа.Вечерта умирах от умора.Днес спах до 9ч., на пресекулки, но спах.Пих кафенце, хапнах зонови "тутманичета",сега ОИ и после тренировка.Започна да ми се връща и силата и формата, само след няколко дни тренировка.Явно тялото помни повече от мен.А и тая Зона всеки път виждам как трансформира тялото откъм мазнини и вода.Много я обичам, но ми е трудна за реализация с моя предиабет.

# 2 566
  • София
Добро утро!

Закуската е от мен.

Хубав съботен ден ви желая! На работещите - лека работа.

# 2 567
  • Сф
Бърди, честит празник с малко закъснение! Да си жива и здрава и много щастлива!
Пия кафенце аз и чакам да дойдат да свържат телевизора, който взехме вчера. Радвам се като малко дете на сладолед Simple Smile
ВЗЕХ си един огромен телевизор да ми е гот на циганската душа, не че слушам чалга де, да не си помислите! Мм да мисли как ще го монтира .
Аз си свърших моята работа сутринта, сега пия кафенцето и не мърдам ! Нахраних детето ( взе си нещо от хладилника), котката също, поръчах рокля от абаут ю и почивам . Стига толкова гърбоч 😉
Лек ви ден !

# 2 568
  • София
Бърди, честита бъди! Имай много поводи за усмивки, щастие и радост! Kissing Heart
Нас кучето ни събуди сутринта като влетя в стаята ни с целувки. Blush
Аз имам доста работа за довършване и ще трябва да поработя от вкъщи днес.
Хайде лек и спокоен ден на всички!

# 2 569
Честит рожден ден, Бърдче!От здраве да не се отървеш ! Hug

# 2 570
  • Mediterraneo
Добро утро.
Бърд, честита да си!

Лазерната епилация от какава възраст  може да се започне? Моята се натиска, въпреки че има пет косъма на кръст,но май е малка  за това.

Две години след първата менструация. Но на малката й доейде ужасно рано, на 11, ще изчакам да навърши 16.

Бобчи, точно вчера замъкнах две огромни торби капачки, събирани една година в бара. Най- после наблизо монтираха такова

За днес сме планирали културно- масова проява Simple Smile Има тапас фестивал наблизо Simple Smile

# 2 571
  • София
Момичета, хипотетичен въпрос. Как бихте реагирали, ако родител на дете, което редовно удря и блъска вашето дете ви се извини за агресията на своето дете. Приемате извинението, или? Възпитанието би ме подтикнало да кажа "няма нищо", обаче ... то има нещо, голямо нещо. От друга страна този родител видимо съжалява за поведението на детето си. Но пък не е в състояние да го спре.

Капачки събираме в една кутия и я изпразваме в сърцата за капачки.

# 2 572
ДУ, примлясквам палачинка с шоколад и на всичко отгоре сладко от боровинки! Кантара сигурно свят ще му се завие, ама.... ОИ ме чака, аз пък хич не съм се настроила. И ядене няма и идея какво да сготвя тоже!
Бърд, не се стискай, дай на ТМ да се забавлява с ОИ.

# 2 573
  • sf
Панди, била съм и от двете страни. Както го чувстваш, така го кажи.

# 2 574
Добрютру!

Панди, бих благодарила и може би ще добавя нещо от сорта на "предполагам, че не е никак лесно". Може да се тълкува по много начини и за извинението и за работата с детето и т.н.

# 2 575
  • София
Пандич, бих приела извинението с условия. Има ли начин да ги съберете в неформална среда. На кафе, в парка и да видите как реагира детето?

# 2 576
Панди, аз бих приела извинението! След това бих помолила родителите да направят нещо по въпроса и ако не се справят да потърсят професионална помощ.
Направих баница и аз , но не се яде. Отвън изгоряла, вътре сурова. Даже не знам как успях да го направя това!

# 2 577
  • Сф
А, то така се казва на родител, че нещо му има на детето примерно и/или  има нужда от помощ. Знам, че не е виновно детето, но когато родителят е неглижиращ...нищо не става.
 Бих страняла. Ако наистина е сериозно. Ами то самото ми дете ще страда, ако някой постоянно го блъска, рита и тн. Все тая какво ще кажеш, въпроса е да се разбират децата по принцип и да няма ексцесии. Не знам точно какво имаш предвид. Но и в живота, никой не иска да играе с дете , което се бие примерно или е неконтролируемо по някаква причина.

# 2 578
  • Mediterraneo
Жълт код за високи температури, април сме още, не ми се мисли какво лято ни чака. Още е едва 10, навън е 26 градуса.

# 2 579
  • Сф
Жълт код за високи температури, април сме още, не ми се мисли какво лято ни чака. Още е едва 10, навън е 26 градуса.
помислих, че някой не е в ред с главата, умряхме от студ ние 🤣. За вас, може 🍸💥🌞

Общи условия

Активация на акаунт