Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 196
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Mediterraneo
Попи, единствено спонсорирам лазерната епилация. Да се избавят от космите, докато са млади. Голямата прави мишници и краката до коляното. Малката още е малка, после и на нея.

# 2 506
  • тук и там
Лазерната епилация от какава възраст  може да се започне? Моята се натиска, въпреки че има пет косъма на кръст,но май е малка  за това.

# 2 507
Уф,възпалява ми се пак синузита 🤕.Почнах с илачите,дано го стопирам навреме.
Причиних си "молстване" с Шефа 🤐.Дано в единият магазин не сложат негова снимка,с надслов -Забранено да влиза!Е,нищо не потроши,но отнесох лоши погледи.От майки,купуващи сами дрехи за отрочетата си,съдейки по размера,на същата възраст 🙄.Ето,сега прави опити да лети от дивана,като е сложил до него топ матрак,че да му е меко като "кацне" 🤐

# 2 508
О, Ренко, съчувствам. Ама лошите погледи не ги разбирам. Тия са били от майките, дето сам-самички си гледат децата,  сигурна съм...

# 2 509
  • тук и там
На моят малкият аз така му купувам дрехи-без него. Най-често обаче оналайн пазарувам, от магазини-само в БГ.Не гледам лошо ..  В Бг имаше някой лев ,даден от бабите. Отишли на пазара, майка ми се улисала нещо , той изчезнал ,като го намерила той вече плащал някакви дрехи."Дрехите " се оказаха -екипче, на Роналдо,от някакъв арабски тийм-в жълто и синьо. На *игане мяза с него, ама си го харесва човека и си го носи .
Добре че го беше изтървала за малко, иначе щеше да си изхарчи парите за такива "дрешки"..

# 2 510
Аз също бях днес от майките, които пазаруват сами дрехи за отрочето си. Отрочето е на градина, иначе все сама си го гледам. Лошо не гледам, че си знам стоката и поразиите, дето ние сме правили, та само се усмихвам разбиращо.

# 2 511
  • тук и там
При всички положения е по-удобно да пазаруваш сама, без деца..Но не всеки има на кого да ги остави, не всички посещават ДГ, училище  и т.н. Аз гледам лошо само моите деца, с един поглед ме разбират какво искам да им кажа, не че им дреме много де от това..

# 2 512
Момичета, акцентът не беше, че сами купуват дрехите, а че явно не знаят какво е да купуват с дете на 2-3 Simple Smile защото явно не им се е налагало.
Иначе не вярвам Ренко да е имало как да остави Шефчето, ама да е решила, че йок трябва да е с нея, за да мери примерно Joy смея се, щото си представих меренето нагледно Simple Smile

Иначе съм сигурна, че всички предпочитаме докато са в тая възраст да сме сами докато им купуваме дрехи Simple Smile

# 2 513
  • Euskal Herria
Дано ви е лек последния работен ден, общество!
И после три дни почивка - и при вас, и при нас.   И традиционно - и трите почивни дни ще вали.  Simple Smile

# 2 514
  • sf
Завлачвам се на работа, нямам търпение за 22ч.  Една колежка е отпуска и ще си разпределим и нейните задължения, което често идва нанагорно. Освен това съм в цикъл, а като добавим и, че не ми се работи...

# 2 515
немисеработинемисеработиииии...
и нищо интересно нямам за казване... мрън... ква съм скучна лелка станала... и майсторът още не е звъннал за рендачето... начи ако ме остави три почивни дена без кола, шму пратя данъчни, инспекция по труда, РЗИ, РИОСВ и квото друго се сетя...

# 2 516
  • Пловдив
Уф, вчера така ме одуха вятърът и днес съм схваната във врата Worried

Я кажете как ви се струва следното...за дерматоложката иде реч...
Скрит текст:
предписва крем бъркан в аптека все с АБ. Вика ни през 2 седм.да наблюдавал как е лицето и все сменя уж нещо в рецептата и дава нова. Вчера пратих тийна сам. Накарала му се как така не идваме когато кажела...и дала пак нова рецепта. Всеки път си взема старата. Снощи чета уж новата. Оказа се, че е същата като по-предната Neutral Face Само менка АБ и тва за 40лв на ходене. Как да не ида да и оскубя и малкото перушина, а? Angry И схемата и е поне година така да процедираме...Не е ли много това ползване на АБ било то и външно?
Кво да правя вече незнам...спирам всичко и квото е.

# 2 517
  • тук и там
На моята и изписа Зинерит един доктор. Това в БГ. Има две пъпки на челото точно и те ситни , не някакви възпалени и гнойни.Мисълта ми е,че яко изписват АБ, щото Зинерита и той е с АБ. Не знам по случайност ли стана, но го поръчах в Бг в една Старозагорска верига и ми го доставиха.Още не е започнала да го маже моята, аз имам съмнения честно казано, мисля тук да я заведа при нужда.
Иначе от едно време знам,че е упорито това младежко акне, Мисти и трябва продължителна употреба на АБ, като не винаги се постига успех. Аз имам белези от този период по лицето.С нищо не минаха, като мина хормоналната буря-тогава се изчистиха,но и сега имам кофти кожа.

# 2 518
  • София
Мисте, посявка правили ли сте?
Сега е късно, защото е третиран. Не знам какво да ти кажа. Потърси и друг дерматолог.
По принцип, ако е инфекция, може да трябва и вътрешен прием, но без посявка е тото.

# 2 519
  • Пловдив
Ох, то почти не остана при кой Ре...Disappointed Никой от всичките не е споменал посявка.

Кайсийка, знам че е дълга борбата...от 2г и кусур я водим, та...и все пак незнам вече на къде. Оплаквала съм се тук доста, ама пак ми е на дневен ред, та...сори.

Общи условия

Активация на акаунт