Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 201
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
След третиране резултатът няма да е показателен. Може би след почивка. Хормонални изследвания също могат да се пуснат. Диета препоръчал ли са  ви?

# 2 521
Мисте, има една майка дерматолог в групата, имаме се с нея мога да я питам. Аз лично бих спряла всякакво мазане за известно време и после при друг лекар. Тук има една аптека, жената си приготвя сама кремчета и съм вземала за майка ми за невродермит и за мен за кокоши трън. Ефект видяхме и двете голям, кремове има за всичко, мога да ти взема за акне и да ти пратя, по път за фитнеса ми е и не е проблем. Цените им са направо смешни.
Наработих, натренирах, изчистих, измих баня и тоалетна, пуснах първа пералня и ще се опъна малко аз.

# 2 522
  • Пловдив
След третиране резултатът няма да е показателен. Може би след почивка. Хормонални изследвания също могат да се пуснат. Диета препоръчал ли са  ви?
основно без млечни и сладко. Последната обаче нямаше такива изисквания, даже му каза сам да се стиска като имал черни точки Close абеее...
В момента е идея по-добре.

# 2 523
  • София
Мисте, бих ти препоръчала медицинската козметичка на дъщеря ми. Не е лекар дерматолог, но това ѝ било специалността. Акнето. Аз съм доволна, една нисичка фина мацка (така, де, за тийновете лелка).

Може да ли да ме тресе от АБ? Изпия го и ме втриса, гади ми се, коремът ми къркори. Добре, че днес е последното хапче.

# 2 524
  • Пловдив
Бър, с радост бих взела координати, но съм в Пловдив.

Сега ще го оставя да почива няколко дни, да видим...

# 2 525
Оммм, майсторът счупи подпрозоречния перваз, опитвайки се да го монтира. На новата входна врата има едни шиб@ни прагове, които пречат на плочките, махнахме ги и под нея зейна 3 сантиметрова фуга, сега рябва да издирвам някакъв профил, че инак мога да минавам под нея пълзейки, като пийна две воТки и още и още хубавини. Нуждая се от сериозно огнестрелно оръдие! МН е решил да ме ликвидира в каторгата! Гърч до ламарините и понеже изригнах мощно, ми вика - решил съм за Гергьовден да те спукам от глезотия в Елада. Да видим! НасипАх си щедра доза керосин, чакам да ме изстреля минимум на Мелмак, че тук не се трае!
Клавиатурата упорито отказва да изпише "Х" и едитвам 100 пъти.

# 2 526
Карамел, Елада те чака да развееш фустаните! Ето ти един облачен залез до тогава да те "топли"

# 2 527
Сисче Heart Определено имам нужда да заредя батерията с една Елада!
Положението е - псуем те животе!

# 2 528
  • Пловдив
Аууу, Сис, страхотен кадър! Heart Eyes

Карамелко, а тъй...дай пауър и към Мелмак! Hug

# 2 529
  • София
Скоро не бях имала такъв ден, отвратителен. Сутринта така ме засече един, че abs се включи, малкия е болен нещо. Утре на кръвни ще го водя.
Ще си купя палатка и у гората.
Как не съм пропила още не знам.

# 2 530
Мид, има такива дни, 🤗!
Карамел, ти си знаеш сигурно, но тукашния Гергьовден мина!

# 2 531
Мид, гуш 🤗
Попито е опущила Меркурия. Толкова кривотии една след друга. Аман.

# 2 532
Мда. Ей сега дойде поредната честитка и при нас.

# 2 533
  • France
Мид, айде заедно у гората. Hug
Сиросче, и на теб прегръдки.

Аз съм в банята. Пия безалкохолна бира и вардя малкия дан се удави.

# 2 534
Ъфмъъъ...тряя ходя не филиален банкет 😏 А тряя, щото е последният пред летният сезон и като ни разхвърлят сега из пясъци, дюни и морета...ще се видим с някои чак октомври 😐  И не, че ще ми липсват 😁🤣 амаа, тряя се правя, че ще ми липсват, инак съвсем ще ме запишат в графа гаден 😆
Две от три изпратени. Карамел, ще се наложи още да те бавя, амааа...трай бабо за хубуС. Тамън да я лакирВам днес и опаковам...и ся пък нещо фона нещо не ми ареса.. тъй на четки да ми седи. Ко? не! Пак ще и бая...🙃 Почнах и холандската..как и беше наименованието....момичето с перлената обица ли беше..аве нещо такова..Оттук- оттам ще тряя пипна още, но се получава. Май 😆 или олмоСт 🤣 Мид и теб не съм забравил, а на детето нищо да му няма.  Казах/ справка-> моят лик преди няколко страници 🤣/.

Скрит текст:
ще взема да наема един отряд батки из Бургас, ще се насочим към София и по точно парламента 😁 и като почнат да бият, бият, бият..🤬
Наспорт на спортуващите!
На другите прегръд 😚

Общи условия

Активация на акаунт