Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 203
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 490
Аз на химни и песни не плача. Нито на лигави любовни истории. Плача , когато гледам животни или малки деца да страдат, когато родител губи дете... Плаках на едно кръщене, когато попа ряза на посоки от хубавата коса на детето.
Сири, 🤗!
Хладно и при нас. Слънчево, но студено и ветровито.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 10:01 от Sissy

# 2 491
Сиросче, голямо гуш! Предлагам един воаяж до Пиза. Като измерят, колко съм крива, кулата секундално ще я премахнат от забележителностите и ще промотират мен! Оплаквам се на приятелка от кривотия, невървеж и драма, а тя ми обяснява- Четох в нета за някакъв трик срещу каръщина- намазваш една хартийка с мед и си наричаш животът да ти е меден. Викам й - алоо, каква хартийка, аз требе цялата книга Война и мир да омажа с мед, бе!
Като по-млада, бях ултра, мега, гига чувствителна. Плачех за размазани котки по пътя, за болни животинки, бе, за каквото се сетите, всичко ме нараняваше до сълзи. Сега се старая да го играя циник и да не позволявам да ме докосват разни събития, уви не ми се получава много добре. Но на химни, гимнастици и тем подобни, няма и милимунда шанс, да изцедя сълза, бОли ме...

# 2 492
  • Mediterraneo
А, моята малката боядисва коса отпреди година- две, а е на 13. Първо разреших червени кичури на русата кратуна, бързо се отмиха, после беше забравила. Понякога се вапца червеникаво. Скоро беше решила да се прави черна, тук вече дадох отпор. Постигнахме съгласие на едно яко лилаво, и двете доволни. Ама аз съм бяла и добра, разрешавам експерименти с косата. И обеци имат и двете по няколко по ушите, голямата има две малки татуировки, направени й от баща й. Ей тъй у наща фамилия.

# 2 493
От 5 часА съм будна, и аз заради дъжд. В 5,30 станах. Йога, медитация- отметнати от зарана. Кафета изпити- също. Grinning
Позната онзи ден ми препоръча книга, вчера ми я доставиха, зачетох се. Интересна и добре поднесена информация.
Скрит текст:

Тийновете от 90- те, израснали с МТВ, сетихте ли се коя е авторката? Heart

Забравих да споделя, как денят, след като ми бе отнето предимство, на същото място, чакайки за десен завой, колата пред мен реши да даде на заден и за малко да ми удари предницата. Е, тогава аз вече скочих на клаксона. Сега минавам покрай това място на тръни направо. Rolling Eyes

Щерката беше на 13- 14, като си боядиса долната част на косата синьо- зелена. Като се отми боята, много готино се получи с изсветлената отдолу коса, много естествено стоеше. Heart Eyes Сега пролетната ваканция си направи балеаж. Пак много добре, одобрявам (хахах, не само аз, де) резултата.

Кайсия, те майсторите не си ли носят калцуни? Или да се сетят да се събуят? Ако се налага- подсети ги ти.

Сиросче, Hug

Фил, пропуснах те снощи, но ме разсмя. Зная, на теб не ти е до смях. Не ти се вярва, но минава и заминава.  Hug

# 2 494
  • София
Тили, и мен вчера един ме удари на едно кръстовище като мина на червено. Взе, че и офейка после. И аз така на тръни карам два дни, ама ще ми мине. Кофтито сега е, че трябва да се занимаваме със застрахователите. Добре, че щетата не е голяма. Може и така да се кара засега.
За всякакви външни разкрасявания на тийновете аз не съм бяла и добра. Казала съм й, че всичко ще може да си прави, когато навърши една нормална възраст. До 18 год. възрастта не е такава. И не друго, ами ще дойде после на друг акъл и ще съжалява. Хич не ме кефи новата им мода да ходят на училище шарени като папагали.
Онази вечер се прибираме изненадващо. Тя си купила и пробва ново червило. Ама яко тъмночервено. Не можах да й спестя коментара, че прилича на маймунско дупе. Взе, че ми се разсърди после. Laughing

# 2 495
Последно, че времето ме подпира и ми се дава зор. Grinning
Накратко. Някъде към 13- 14 годишна възраст дъщерята беше започнала да порявява интерес към гримиране. До момента, в който за една великденска ваканция не се прибрахме в Бг и тя видя колко смешни и неадекватно изглеждащи са младите момичета около нейната възраст, наклепали се буквално като клоуни. Меракът ѝ мина сякаш с вълшебна пръчка. Това след няколко разходки по "Витошка". Grinning Едва от миналата година, вече на 16 -17 започна да слага ненатрапчиво спирала и оцветени глосове за устни. Отскоро ползва и ББ крем, основно заради слънцезащитата и допълнителната грижа за кожата през деня. В нейния случай- "зеления" на Ербориан, но това е корейска козметика и свойствата конкретно на този продукт, освен лекия блър ефект, са успокояващи и лечебни.

ПП. Родива, съжалявам за случилото се. Няма ли камери- да се види номера на този олигофрен? Не за друго, но да избяга?!??? Не ги разбирам тез работи аз...

# 2 496
  • Mediterraneo
Преди години, на едно от най- оживените кръгови в града, един се наби в задницата на колата, в движение. Докато слезе ММ, онзи дал назад и изчезнал, разпилявайки бронята си по улицата и оставяйки следи от течности. Т.е. е бил добре ударен отпред. Идва полиция, дават описание на буса( толкова народ, никой не е записал номера!), кръговото е бъкано с камери. Никакво съдействие от страна на полицията. Не знам застрахователите как са си прибрали парите, на нас ни платиха добра сума за ремонт( багажникът беше хлътнал стабилно, бронята счупена и пр).

# 2 497
  • тук и там
Калцуни не носят, или поне аз не съм виждала майстор с калцуни-направо с обувките си ходят.
Но ми беше полезен коментара ти Тили,  благодаря! Подсети ме да купя и като идва майстор да предлагам, щото да се събуят не мога да искам, но да сложат калцуни-да.  В момента нямам в къщи, но ще заредя от амазон. Идея как е на английски или немски "калцуни"?

# 2 498
Overshoes, Кайсия! Или protective overshoes!Немски не говоря 😜

# 2 499
Аз съм доста либерална за всякакви изстъпления за външния вид. Досега сме минали през коса до кръста, офъкана на етажи до ушите в корейски стил, през червена коса в долната част, руси самоинициативно направени руси кичури в посредствен салон, в момента израства зелена коса в долната част, дрехи, които са големи на баща ѝ, черен лак за нокти и т.н. Въпрос ми беше по-скоро за спонсорирането на ежемесечни разкрасителни процедури. Вчера я питах за гел-лака, не се беше замисляла, защото идеята ѝ е бил аналога на ноктопластика, а не лак на къси нокти, бил той и гел.

Грим слага - лека спирала, черен молив на водната линия и гланц. Доволна съм, аз бях дори по-малка от нея, като се носех с ярко сини сенки и коса, оцветена със спирала за коса (не знам дали си спомняте това изобретение на козменичната индустрия). Laughing Сменя постепенно и овърсайз стила, та ще заприлича на човек. Сега само трябва да минем безболезнено през другата крайност.

# 2 500
Ама, разбира се, експериментирането с коса, нокти и подобни е най-безобидния и лесен начин да търсиш себе си в тази възраст.
Признавам си честно, че не разбирам различен от финансов аспект за драконовски мерки в това отношение.

# 2 501
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Божкей на 18 ходех като мечка панда, толкова се мажех Grinning
Сега, на дърти години, капка грим нямам на лицето.

# 2 502
  • тук и там
Поръчах, благодаря! За следващият майстор ще съм подготвена вече..
Аз и сега се клепам много..Гримирам се без очила-то с тях  като съм няма как да мажа, нали ще ги нацапам.Само да кажа че съм с диоптър малко над три..Та аз се "виждам" красива, другите ме виждат сигурно като клоун изрисувана , ама карай де..
Моята само глос ползва и то само по повод , ма тя е на 13 още. Веднъж сложи спирала, възпалиха и се очите и до там беше.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 12:27 от Кайсия

# 2 503
Кайсия, забравих Schuhüberzieher е на немски.
А, ти си поръчала вече Simple Smile

# 2 504
  • тук и там
Поръчах, поръчах благодаря! Flowers Hibiscus Аз от немският щото пазарувам, за това питам. На английски търся там  де, аз немски не знам също, но  доста думи и на английски не ги знам как са, та за това попитах. В кутия са 100 броя, заредила съм се за майсторите дето ще идват  до живот Grinning ...

Общи условия

Активация на акаунт