Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 207
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Mediterraneo
Аз се набухах до калпака с табуле. Ама таквоз хубавко ми стана, как да не ям като невидяла.

# 2 476
Да казвам ли, че редовно ревях на военния парад на Червения площад? Откак започна "специалната операция" не го следя. Втора година ще пропусна.
Донси, относно парфюмите- от Сефора основно, без значение в Бг или в чужбина. В чужбина и от Дъглас, всъщност. Ако имам време да се мотая по фри- шоповете по летищата- и от там, но по рядко като цяло. От сайтове разни, особено в Бг- твърдо НЕ.
А , и от "магазинчеТО" на Красно село пазара в Сф, то си е култово, още от края ва миналия век го открих, все още държи същия стандарт. Забутана и неугледна барачка тип будка, но в него всичко е оригинално и цените добри. Често съм им поръчвала на момичетата, както и на собственика да ми изнамират парфюми, които иначе доста трудно се намират. Всъщност, последно от там купувах парфюм по- миналото лято, дано не са прецакали нещата към момента.

# 2 477
  • France
Толкова ми е напрегнато, че най-вероятно няма да мигна тази нощ.
Да ти кажа, това е Нещото, което не ми липсва от професионалния живот. Що безсънни нощи за онзи, който клати дърветата... сега поне спя. От време на време Stuck Out Tongue Winking Eye
Завърших деня чистейки повърнато. Понякога искам и аз да се разплача, да ми олекне, но не успявам.

# 2 478
  • София
И ние догледахме преди малко Планината помежду ни, че снощи не го приключих заради по-важния мач.
Моята 15 годишна тийнка е абсурд да получи гел лак с такава майка скоро. Не е случила просто от тотото. Grinning
И аз съм супер емоционална ревла. Печеливш съвет не мога да дам.
Но наспорт с ирландско мога да кажа. Heart Eyes

# 2 479
Тоя, дето клати дърветата е доход. Спим, ама ще ядем ли? Само до яденето ли е?
Оф, Фил, не ми обръщай внимание. Крива съм, та Крива.  Баш каквото не беше сбъркано, ми се сбърка. Баси, без извинение. 😧

# 2 480
Добрютру!

Сиросче, предръдки.

Поне е петък.

# 2 481
  • София
Сирос, ще се наредят някак нещата. Най-точно е преди съмване.

Добро утро. Студено е. Тая пролет ми е от алиекспрес.

# 2 482
  • тук и там
Добро утро!
При нас цяла вечер валя, по едно време чак се събудих, толкова силно плющеше.Заспах, след това му се включи на някой алармата и отиде..Чакаме майстор за парното на тавана. Вчера чистих нЪли, тук е мокро и кално  , очаквам всичко да ми наклепа-като ходи напред -назад с кални обувки..Ако знаех,че ще идва днес, хич нямаше да се хабя вчера да чистя..
Сирос, стискам палци всичко да се нареди!
Поне е пътък..(това за тези с работните неволи)

Хубав петък!

# 2 483
  • Пловдив
Добро!
Никой не е сервирал кафе...? Simple Smile

# 2 484
  • София
Добро утро!

# 2 485
  • София
Здравейте!

Окото още е тъй. Дано вземе да минава вече, че този уикенд е партито за РД на племенницата, а аз изглеждам като някой, който по-скоро би уплашил децата, отколкото да зарадва рожденичката с присъствието си.

Филмът го гледах вчера. Ревах. И на химна рева. И на 15 септември рева. И на каквото описахте още друго, на всичкото рева. Магаре!

Още щях да пиша, за всекиго бях подготвила думички , но докато изкълва два реда с едно притворено око, времето мина. Извинете! Ще водя щерката в училище - имат патронен празник днес. Оставям я и се връщам, защото иначе и в училище ще ревна като зазвучат обичайните песни.

# 2 486
Грабя кафе и добро утро! 
   Аз рева на химна,особено когато го слушам заради спортисти.Не знам що.

# 2 487
Тоя, дето клати дърветата е доход. Спим, ама ще ядем ли? Само до яденето ли е?
Оф, Фил, не ми обръщай внимание. Крива съм, та Крива.  Баш каквото не беше сбъркано, ми се сбърка. Баси, без извинение. 😧
Сирос, не се извинявай, ако не напопържаш здравата положението, да знаеш, че няма да се оправи.

# 2 488
  • София
Взимам Ино кайве топло, че навънка е брррр. Днес ще вися като храни гащи на студа и май подцених облеклото.

Аз рева и на химна, и на филми, че понякога и на тъпи клипчета. От умиление най-лесно реввам. Като награждаваха дъщеря ми се сополявих, на следващата година пак ревах като награждаваха нейна приятелка. Голям рев. Rolling Eyes

# 2 489
  • Сф
Добро утро! Пуснах печка в кухнята, че пуша и е отворен малкия джам. Ей, голям студ ми се види . Вкъщи е тишина. Тийнката учи по математика, имат контролно днес. И какво ще научи за 2 часа макс? - нищо. Откога пея , няма резултат. Очаквам ...очакваното 🤣
Тя ,моята е по- развита и самостоятелна от връстниците си. Това с гел лака го минахме вече. Сега не иска . А не е като да взима пример от мен. Аз нямам. И косата боядисваме, виж това е от мен. Аз в 8 ми почнах, тя по- рано. Добра съм аз , всичко разрешавам с норма. Но пък и училището ни е строго и няма как да му изпуснем края. Притесняваха ме момчетата в тая възраст, но тя като я гледам как си прави сметка, седи встрани и съветва гаджетата от класа 😂. Тя - няма за сега. Не искала да се занимава с глупости, така ми рече. Да видим по- натам дали няма да ме изненада с някой дЪрт пергиш и да вия на умряло тук. Че като гледам, набора не я впечатлява 🤣🤪.
Нямам да готвя, нямам да чистя , математика не знам - ШАПКА НА ТОЯГА ! ЗавиждаЙти 🤪🍸О, имам и съмърсби за по- късно. Умилих се. Обаче се сетих току що, че единия ни телевизор даде фира. Довечера ще ходим ...ей, винаги има нещо дребно да ти вгОрчи идилията, язък!
Лек ви ден! 🌹

Общи условия

Активация на акаунт