Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 209
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 460
Лекарят не ти ли препоръча къде и при кого да го направиш? Имаш ли възможност да го питаш?

Дано се избистри от само себе си бързо къде и при кого да е.

# 2 461
  • София
Пета градска, бившата Тина Киркова, Онкологията. Но на последното място не ща да стъпя, била съм, три месеца после бях потресена. Дано не се налага.

Дайте нещо по-весело, малък проблем е, ще го оправя.

# 2 462
Евгени Василев е много добър мамолог и отличен хирург.

Тили, миналата година по това време обикаляхме уни-кампуси с първородния. Същите мисли имах.

# 2 463
Тили, сега видях. В какъв смисъл още ли е фактор блефаритът? Той е калцифициране, не ми каза лекарката да има начин да се премахне завинаги. По-скоро останах с впечатление, че се почистват редовно миглите.
Още не съм стигнала до там да прочета и проуча по-сериозно.

# 2 464
Ули, тогава ни обясниха, че е много важно да го третираме, за да изчезне, защото стане ли хроничен- кофти, няма да пиша какво ни казаха тогава. Но е факт, че при дъщерята изчезна. След около година, че и повече лечение. Може да има връзка и с възрастта, с момента, м който го открият- нямам представа. Но факт е, че над 10 години не се бях сещала за него.

Мьос Hug Вярвам, че е избрал най- подходящият за него. Успех желая!

Аз съм много сантиментална. Рева като чуя бг химна, например, или някоя песен, която докосва сърцето и душата ми. Ама като магарица реввам, ви казвам. Даже ако прочета някоя хубава новина или вдъхновяваща история- очите ми се насълзяват. Да тръгна пък да ги разказвам- не мога, засяда ми буца в гърлото и гласът ми става един... никакъв и говоря, хлипайки. Та след тази дълга прелюдия, се питам, как през оставащите близо 400 дена да изградя самоконтрол, чрез който да се насладя истински на искрената радост от това, което предстои, без да изглеждам разстроена в очите на другите.Flushed

Мисте, благодаря за препоръката за "Планината помежду ни". Отдавна съм го гледала, с удоволствие ще повторя.
Тези дни няма да мога, че ни предстои дълъг- дълъг уикенд и ще сме на път, но като се върна, със сигурност ще. БТВ синема, сряда вечер- запомнила съм.

# 2 465
  • France
Ох, днес Монстърчетата ми изпиха силите. Начи ако още една ми дойде да ми разправя как децата ù отворили чакрите и я свързали със свещената женска същност - директно ù нахлупвам тенджУрата с пилешка супа на главата. Както още къкри. #геймафтронстайл.
Наистина, кажете нещо весело. Карамела! Добри! Де сте бе, ей?

# 2 466
  • Пловдив
Супер, Тили! И за филма и за дългия-дълъг уикенд Simple Smile
Аз съм същата ревла Blush дори за най-малкото ми тръгват сълзите.
За другото и 400те дни съм изпуснала нещо...

Начи ша сипвам! Дей дружината другарска? М? Smiley

Сиросче, де си?
Весе?
Кло?

# 2 467
За другото и 400те дни съм изпуснала нещо...

До официалното дипломиране на първородната. Grinning

# 2 468
  • Пловдив
Аууу, ясно Simple Smile
Моят одеве се размисли кво щял да прави в 12ти клас 🤪 то матури ли, то дипломна ли, защита ли, уроци ли, кандидатстване ли? Head Band Хубу, че има още 2г Grin

Наспорт!

# 2 469
Наспорт и от мен!
Моичките излезнаха да се разхождат, аз отварям едно бяло чилийско, слагам парче ананс за разкош и нека уикендът започне сега. Blush

# 2 470
  • Наблизо
Добър ви вечер!

Фило,мъжът ми гледа тязи седмица детето и същото казва.Брейййй,ама иначе ми викаше миналата седмица,че съм във ваканция.
Бях аз на смяна миналата седмица.

Преядох.ММ сготви някакви спагети,с босилек и пармезан плюс карпачо.

Сис,радвам се че сте добре..

# 2 471
  • Mediterraneo
Аз съм с един джин напред, да не ме мислите. Една каса алкохол имам, чудя се къде да го прибирам. Една успях да продам на един от баровете наоколо( че гейчето ми е приятелка голяма), ама пак бая дотътрих вкъщи. Мама като дойде, поне компания да имам, може да потръгне. Че ММ хич не пий.

И аз рева, бе, ма много. Тва химна, Облаче ле бяло, Хубава си, моя горо, разни знакови песни такива, направо подсмърчам. Дунавско тропам на НГ и пак рева. Онзи ден гледах някакво клипче от Великобритания търси талант май беше. Едно момиче правеше разни скечове, тя с увреждане, скечовете й брутална самоирония. Хем се смях много, хем сълзите ми течаха.

# 2 472
Ахой, тука съм, наспорт!!!
Чоплих семки. Ся съм подута кат бременна хлебарка... мръх!

Ежедневно еднообразие... еднообразно ежедневие...

# 2 473
Ооо, семки. Не съм чоплила от цяла вечност.
Миналия ден МУ ми изпрати тази иновация в чопленето:
https://www.instagram.com/reel/CrDwBvAO380/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D
Joy

Мисте, радвам се, че всичко е наред!
Надявам се, че Пандето е по-добре.

Скапах се от работа днес. Бързане, нерви, грешки мои и чужди, овъртолени документи, пълна каша. Толкова ми е напрегнато, че най-вероятно няма да мигна тази нощ.

И аз съм от ревлите. Филми, книги, музика, гледка, разговор - в определено емоционално състояние всичко може да ме разплаче. Сега се сещам как веднъж плаках насред пиано бар, когато засвириха любимо парче на Металика. Хахава работа.

# 2 474
  • sf
Наспорт! С джин и тоник! И лазаня, и еклери за десерт! Няма да отслабвам, то се е видяло!
Откъде си купувате парфюми?
Нямам търпение да избутам и утре.

Общи условия

Активация на акаунт