Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 209
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Пловдив
Привет!
Ша живя аз Blush всичко е ок! Палците пак свършиха работа! Kissing Heart
Колко задачи отментах 😌 измОрих се и мисля довечерка да се почерпя Wink
Синкото пак пържоли иска...а аз незнам кво, честно.

За ноктите...кво да кажа. Против съм още на тия гОдини. Има време за всичко, ама младежта си знае друго 😐 Племенницата си направи за РД на 14. Еми не.
Аз също съм без. Мин.година май последно мацах, после едва си оправих ноктите, а са ми хубави.

# 2 446
'ми нали това казвам, да не казва директно "не, няма да го финансирам" Попи, а да седнат и да обмислят варианти, с които може да се случи. Дали ще поеме повече неща у дома, за да изкара така малко допълнителни пари, дали ще се огледа за нещо друго, ако има такъв вариант, от джобните и т.н.
Това показва на детето, че искаме да помогнем, макар и да не можем/искаме да отделим толкова финанси и в разликата пт небето до земята за връзката ни с него.
Защото едно "не, няма да го финансирам" си е баш категоричен отказ.

Мисти, мислех те, а май така и не го написах. Радвам се, че всичко е наред.

# 2 447
С нокти или без, целете се в краен резултат, а именно - да не се налага да ви (ни) лъжат... много. С или без наше участие, светът е все по-малко наш и все повече техен. Добре би било да сме част от него.
Аз съм от групата накарала горкото дете да си изтрие лака, това на крехка възраст. На къде 15 я оставих да се маже.
Мина й.

# 2 448

Марулетка, в БГ може да се намери сравнително евтино все още. Но и тези хора деца гледат и пазаруват.
   Аааа , Ре, аз в никой случай не искам да омаловажавам труда на хората. Не! Като знам колко пепел от ноктята поглъщат ......ПРосто се изненадах.

# 2 449
А добър ден!!!
Пфффф, днес щО раБта отметнах! Най- важното е, че си оправих гардероба, прибрах финално дебелите дреИ, извадих фустани. Доволна.
Обаче! Вчера трябваше да присъствам на събитие малко "по- така" пременена и установих, че съм си забравила лоуфърите в Бг. Sad И реално нямаше каква адекватна обувка да нахлузя за предварително планирания тоалет, та в последния момент импровизирах. Получи се добре, но не беше това, което очаквах. И сега ще трябва нов "малко по- така" чепик да търся. За се разбира- различен от сникърс или маратонка. Grinning
Обувката на Сис е с удобна подметка, определено, нищо, че изглежда висока. Този тип платформи стават за целодневно стоене на крак, доказано дори при мен, която съм с изключително капризни стъпала. Имам сандалети- еспадрили с подобна подметка, след биркитата, лятото с тях изкарвам най- много, мерейки улиците по цял ден. Та за удобни- удобни са.
На 15- годишно въобще не бих му позволила да си слага гелове или акрили където и да било.  То, слава Богу, щерката хич и не си пада по такиви неща, де. Обикновен лак- да заповяда. С нея от години посещаваме заедно козметик, фризьор, маникюрист/ педикюрист. Нито ще се хвана да ѝ правя кола или почистване на лице, нито ще искам тя на мен. Малко като на Карамелова историята за свекито и снААта. Grinning Има си хора за целта, тенкю.
Панде, взимай болнични. И едно малко закъсняла, но сърдечно ЧеРеДе на племенницата. Hug
Мисте, Бър, радвам се за резултатите ви. Hug
Едно руло от неназованото с филаделфия и пушена сьомга ще спратна за вечеря, салата- домати с пресен лук и маслини.

ПП. Щерката завършва догодина. наскоро проверих в училищния календар кога е официалната церемония в училище (реално по това време, живот и здраве, вече ще са study leave) и установих, че имам над 400 дена, да поработя над себе си да вляза във форма за "тогава". Е, към оммента дните скоро ще паднат под 400, но това ми е голямият стимул и за спорт, и за йога, и за хр. режим, за всичко. Подозирам, че на въпросния ден аз ще съм по- суетната вкъщи. Blush
Което пък ме подсеща, че лятото ни предстоят посещения на университети икампуси- ще ходим с нея да гледа и да избира от вече набелязаните. Кога мина това време? Кога?!???!!!

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:20 от TuЛи

# 2 450
Панди, метеш ли Laughing

Аз днес успях най-сетне да си взема метлата, бая късичка ми идва, ама пак е по-добре от тази за маса, с която метях досега.

За окото щях да ти пиша. Преди месец се подух и така няколко дни. Накрая отидох на лекар, изписа  ми сухи, топли компреси 2х на ден и маз като твоята 2х на ден за 7 дни също. Проблемът беше и е блефарит.
Обаче беше голямо мъчение с мазта, защото не виждах ясно, на екрана всичко беше размазано, изобщо ужас. Лошото е, че трябва да направя някаква процедура за почистване и то редовно трябва.

# 2 451
  • София
Добър вечер, убавиците ми работни! Тука ли сте?

Мисте, сууупер!

За гел си хортувате. Аз съм с такъв, иначе ми се цепят ужасно ноктите, разслояват се. Ацетонът само довлошава положението. Намерих си маникюристка, която не рисува особено, не лепи камъни и не прелива, балеажва и нам кво си, ама работи внимателно и нито лакът пада, че при предни ми се е лющил на петия ден, нито ми уврежда ноктите. На три седмици ходя по часовник. Искам и по-често, ама съм скръндня на пари и на време. Щерката е без гел лак, не иска. Вее дълги естествени нокти, как не ги почупва с топката, не знам.

ТиЛи, ко беше лоуфър? Чепик?

Коремът ми е като реактор от антибиотика. Ако се чува до у ваше село, от мен е. Ври и бълбука. Б...и гадния азакс. Поне е само три дена.
Още не мога да си намеря мамолог-хирург, всички са образна диагностика. И искам в болница или клиника, така каза джипката. Никакви частни амбулаторни кабинети и процедури.

Кого пропуснах? Панди, как е окото?

Ко праи днес деда ви Игрек? Heart

# 2 452

Евтини нокти, за още идеи след мен 🤣
От сайта с метличките взех ножичка за хартия за 2лв, много я хареса Зори и си реже листи вече цял час.

# 2 453
Блеферитът още ли е фактор? Ако да- лекуваш ли го?
Много упорито и неприятно нещо е.
Тилката имаше в детскоградинска възраст, мажехме с гранофурин клепачите, на ръба с миглите. Че тогава и кът беше, добре че ММ от Русия носеше- едно във вид на писалка, идеално за целта.

Бър, чепик, да, моите са нещо подобно- https://stillo-bg.com/image/cache/catalog/image/390/39816-2-2-0-1-5-700x700.jpg  Сега ще използвам повода и ще търся подобни- https://bianki.com/img/products/products_10993_451862990AB1A1737.jpg

И да се оплача- харесах си слънчеви очила. Много си ги харесах, но са безсрамно скъпи и ми се свиди да дам толкова пари...

# 2 454
  • София
Може ли пак сайта за метлите?

# 2 455
Бъръльо, ще се опитам да го намеря, ама те нито мейл ни нищо пратиха и знам ли ще успея ли?

Ти при кого ходи? Е. Василев ли? Той оперира също мисля. А ако не е при него, защо не идеш хем за второ мнение.

Намерих го
https://svitoshop.top/produkt/magicheska-silikonova-metla-za-per … ktno-pochistvane/

Обаче е къса наистина на мен и до кръста не ми стига.
Тук гледам я дават 120 см, ама е по-скъпа. И не знам дали тук не се чакаше.
https://shopche.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0% … n-scrapping-broom

# 2 456
  • София
Има час чак на 16-ти. Disappointed Relieved ако не бъркам вече...че ми се мешат кой кога имаше часове.
Ходих при случаен, но много доволна останах. Никога не съм имала толкова подробен преглед и обяснения, като се сетя Гаврилов как за пет минути ме претупа...

# 2 457
# 2 458
Спешно ли е? Ако може да се изчака, може би не е лоша идея да видиш и той какво ще каже, а и ще можеш директно да се разбереш с него ако потвърди, че е нужна манипулация. Но пък ако искаш да ти се маха от главата, дали пък няма да стане по обратния път, да се обадиш където оперира той и да видиш дали може да се запише час?

Допълних горе със сайтовете за метли

# 2 459
  • София
До месец трябва да го направя, имам направление. Ще го мисля още два-три дена. Но със сигурност искам да го махна, за два дена стана с размерите на фурма, червено и болезнено. Flushed Втори път не искам да го преживея. От тъпо мастно образувание, запушване на мастна жлеза. Пфю.

Мерси за метлата, ще поръчам и аз май.

Общи условия

Активация на акаунт