Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 214
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 430
Ре, може изграждане и вкъщи. Друг е въпросът, че аз не мога и нямам материалите. Сигурно ще мога след малко упражнения, на теория знам как става, но никога не съм имала желание.

# 2 431
  • София
Еми Попи, щом може, да започва да се учи девойката. Като знам какви са цените по вашия вилает, а и висенето в салона и аз не бих спонсорирала.  Да не говорим и, че си е полезно умение и за в бъдеще.
Аз се лакирам сама, но с обикновен лак. Много бързо ми растат ноктите и го сменям всяка седмица.

# 2 432
  • София
Сис, чепиците ми изглеждат потресаващо грозни и зле, което автоматически значи, че сигурно са модерни. Гледам влачат разни слаботелесни девоки подобни недоразумения, точно ги влачат - кльощав крак с огромна подметка и походка на спъната кобила с дископатия. Та взимай, де, ако са ти удобни. Ще си в тренда.

# 2 433
Ден.
Снощи уж заспах що- годе в човешки час, а днес не мога отлепя...

Щерката е с нокти от техникума някъде. Но най- вече с нейни джобни пари...я от баба и, я от празници...и то нередовно. Тя почна работа веднага след завършването, та после сама си поемаше всичко..Мигли, екстешъни, ноктЯ...Много съм въпреки, но си трайках, докато сама, по трудният път разбра, че не е хорошо цялата работа. Последно и се възпалиха клепачите...от мигли.. мда. Та и тях свали...Да не казвам, че ноктите и бяха станали на фолийце..С маникюр не е спряла, но прави чести почивки...Та от всичко е пробвала..без силикон и други подобни извращения, де..Отделно си прави професионален грим през времето...но безплатен, щото все някой я кани да си изпробва уменията върху ней и да си рекламира студиото 😁 ПО същият начин пък колко безплатни фотосесии и снимки си има...пак по същият повод. Фирми разни за дрехи са я снимали, като са и давали някакви парички. Абе тъй..
Като абитуриентка ме фалирА 🤣🤣 и като имате предвид,  че от баба си имаше събрана сума дадена. Всичкото " джънк" абитуриентски се използва.. до ресторанта в Слънчака, екскурзията в Гърция...абее...спря ми тока. Се пак сме в града на батките 🙄😒 па няя се излага..оф. Поне се благодаря, че догодина Килешов е Килешов налЕ. Момчетата са по- обрани откъм визия..Но с какъв сюрприз откъм ресторанти, екскурзии или друга новоС ще ме сюрпризира..не знам, затаила съм дъх 🤐

Сис, на мен ми харесват чипиците.
На плантация ще се ходи днес..😏

# 2 434
  • София
13, щерка ти е красавица. Слава богу и е дошъл акъла да не се загрозява.
Никак не ми се бачка, но имам да организирам някакви срещи.

# 2 435
Станах, заведох Зори на ясла, пих кафе и се върнах при мъжа ми в леглото. Ставаме вече, но търкаляне и спане половин ден е много готино.
Гражданската на едната кола изтича получи смс, имам.чувството, че докато си отворим очите и заминават парите тяхната нанка!!

# 2 436
Ауууууу, Бобчи, да ти завиди човек-до обяд въргол с мъжът в леглото,без деца.........
   Кайсия, обещавам , щом имам достъп до снимки от бала , да ти пратя. И аз обичам да гледам снимки, ама на нормални,млади , хубави деца- без обръчи на роклите, без мигли като ресни на пердета, без силикони,цици и прочие.
   Правят се сватби, Кайсийче, дори мисля,че младите взеха да се женят повече. Поне в малките градове.Моята дъщеря няма съученичка , или приятелка, която да има дете и да не е в брак. Моята се омъжи на 21г.
   Аз харесвам тази идея с тържество в зала или салон, с родители, реч, и т.н. и после да ги оставим да си пощуреят. Тук се плащат куверти от есента насам, наемат се скъпи коли да ги возят, един миналата година с катафалка беше. Има с трактори, багери, автобуси.  Не че моят е изключение, ще го вози шефът му , с някакъв супер дупер  мерцедес, но ясно му беше казано, че пари за кола под наем няма да дадем. Той си има кола. Шефът е предложил.
   ЗА ноктята на 15 годишната тийнка - аз, от опит да кажа, отпускай леко въжето, иди с нея в салона, или ти ѝ направи, но измисли нещо, с което да си ги плаща, някаква работа. Както каза Ре, докато можем, да се възползваме и да влияем на стила . Тя може да не иска дълги орлови нокти, направете нежен, младежки маникюр.
   Моите от 14 годишни работят и си плащаха сами тези неща. В смисъл щеркинса де, ама пък синът фитнеса и другите момчешки истории.
   На сватбата на дъщеря ми гримьорката вика, ще ти сложа мигли. Сложи ми. Аз в ресторанта вече бях с червени очи, така ми пречеха. Казах на една приятелка да идва с мен в тоалетната и да ги сваля, щото откачам. Изкарах сватбата без мигли. Ама не ме върнаха.
   Момичето работи с хубави материали,качествени, просто аз не понасям.Не бяха някакви гъти и дълги,малко подсилиха моите рехави.

# 2 437
Сиросче? Липсваш, надявам се всичко да е наред! Heart
Сисче, щом поръчваш сандали, значи няма вторични трусове. Харесват ми, въпреки, че  не понасям сандали с каишки,( аз джиткам само с чехли през лятото) но тези бих носила. Дано са ти удобни Heart
Имам 6 (шест) майстора дОма! Като нашествие от скакалци са!
Бих искала да си полегна, много ми се спи, я съм дремнала 2 часа, я не, ама няма...
Нищо съществено не ви казах, само се отбелязвам, че мърдам Simple Smile

# 2 438
Сиси, тези обувки и аз като Бърди не бих ги сложила в графа "удобни" , обаче ако на теб ще са ти и ти харесват.

Попи, не мога да реша какво мисля.
Категорично не съм обаче за това да й откажеш. Първо бих се опитала да разбера какво точно иска и си представя девойката. Защото може да се окаже, че е доста по-безобидно от това, което ние тук знаем и со представяме. Ако все пак не е, бих седнала с нея да измислим, как може да се осъществи. Кой какво да прави, какъв разход е и т.н.

# 2 439
  • София
Ама Попи не иска да я спира да има маникюр. Просто не иска да го финансира. В Европа е между 60 и 150 евро. Това на всеки две седмици си е сериозен разход.

# 2 440
Малеее, какви са тия цени?!

# 2 441
  • София
Еми високи са не само за нас, но то и в БГ не е много евтино вече.

# 2 442
Именно. Тя иска изграждане, не обикновен или гел лак. Уж можело на 1-2м. да ходи, но аз все пак имам доста добра идея на какво приличат израснали нокти дори след 3 седмици. Аз лично и 2 не изкаравам с един и същ гел-лак, защото не харесвам израснали нокти. Твърди, че е 30-35 евро, но според мен е далече от истината за изграждане, защото е токова гел-лакът и то на по-евтинко.

Може би наистина ще ѝ предложа да я науча как се слага и сваля гел лак и ако реши, бих ѝ взела една система, защото общи лакове няма да ползваме. От там нататък, да дерзае. Играли сме го с обезкосмяването. Айде да ме дръпнеш…Айде, ама ако имам време да те дръпна, ще дръпна себе си Joy Разкрасителните процедури, дори домашните, също си отнемат време. И който иска да е красив - да се учи да се разкрасява или да си плаща масрафа.

# 2 443
Много към изостанала.Последно като си правех гел беше около 20-25 лв. Но моите нокти ставата адски тънки и ме боли плочката.Сега дъщеря ми ми ги прави -  оформя, кожички, докато пием кафе в неделя.Аз се лакирам много рядко и ги поддържам къси.

# 2 444
  • София
Супер Попи. Хем ще имате време по женски. И аз не понасям израснали нокти. Имам хубави плочки и с обикновен лак ми е супер, но поддържам къси.
Марулетка, в БГ може да се намери сравнително евтино все още. Но и тези хора деца гледат и пазаруват.

Общи условия

Активация на акаунт