Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 218
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Mediterraneo
Аз съм истински благодарна, че ми е спестено всичко това. Моята щеше да си е облечена, както тя си реши, не и като принцеса в никакъв случай. Аз навремето не отидох на бала с випуска- облякохме си роклите, нагиздихме се, но с още 3 съученички отидохме на друго място- супер луксозен ресторант, добра отбрана компания, изкарахме си невероятно. Майка ми, естествено, щеше да получи удар, когато разбра за плановете ми. По някое време се присъединихме за купона в ресторанта на випуска, вече беше минало полунощ, всички бяха пияни Simple Smile

# 2 416
  • тук и там
Е, то това че аз искам да я видя с рокля , не означава че ще стане..Grinning.Моята си ходи както тя си иска и се харесва, още от сега-та едва  ли като порастне ще се промени това..Пък и в БГ си правят балове, та ако не моята-поне други красиви деца показват и ще видя поне в темата за тях в бг мама .Когато и фотосесиите са професионални и добре направени е удоволствие да ги гледаш наистина.

# 2 417
Кайсия, много е красива дъщеря ти ❤️. Роклята е ужасна, не се коси,че не я носи 😂

Дами, я кажете, тези много ли са бабешки?
https://www.tsakirismallas.gr/mobile/el-gr/product/909572/gunaik … 05014/?Org=909553

Трябват ми удобни обувки за работа, които да вървят на всичко.

# 2 418
  • тук и там
А, Сис -роклята си е хубава,черна, официална .. Може да не личи от снимката, щото е лоша светлината и е в кухята правена, но хубаво беше детето.
Апропо, още виси в гардероба, ако някой я иска да свирка,на моята и е малка -все пак е отпреди две години..GrinningStuck Out Tongue Winking Eye.

# 2 419
Чакайте да се допитам. Щерката (голямата), ще прави 15г. през лятото и ме подпита какво мисля, да си направи тя нокти. Понеже не разбира, каза изкуствени нокти, но след кратък разпит, по-скоро има предвид да слага акрил. Казах ѝ, че тъй като джобните няма да ѝ стигнат, аз не бих искала да спонсорирам подобно начинание. При положение, че аз самата имам “домашен салон” за гел лак, точно за да не се налага да давам една сума месечно за маникюр и да губя време по салоните, не мисля, че трябва да поемам такъв разход. Разходите за поддръжка като маникюр, педикюр и т.н. трябва да дойдат (поемам разбира се фризьор или козметик при необходимост), когато човек може да си ги позволи, а не да иска от мама и тати. Благодарение на това аз самата се оправям доста добре с подобни процедури и смятам, че е ценно умение за жените, а не да чакат за счупен нокът две седмици за час (моля не се засягайте). Бих ѝ предложила да я направя някой път с гел лак, но като цяло нямам време да го правя редовно, защото не винаги имам време и за себе си.

Сега ясно ми е, че е това е индивидуално решение. Аз самата имах приятелки, които ходеха редовно на маникюр като ученички. Бяха от доста заможни семейства. Но се зачудих дали пък разсъждавам правилно и не е добре да я насърчавам да се грижи за външния си вид. Няма да ме бутне този разход, парите не са проблем, но въпросът е по-скоро принципен.

# 2 420
Попи, на същото мнение като теб съм!

Кайсия, може, изглежда сякаш е с паднала талия, но може и от светлината/телефона да е.

# 2 421
  • Mediterraneo
И аз не спонсорирам маникюри, голямата ми е вече на 18 почти. Веднъж гаджето й плати гел лак, сега за абитуриентската баба й поема разходите, ще й плати тя Simple Smile

# 2 422
Простете ако съм старомодна, но имам дъщеря и мнение по въпроса. Изглеждат ми нелепо 15 годишни деца с огромни изкуствени нокти, мигли, коси...също както и бебета с крещящи златни обици, гривни , колиета...

# 2 423
Я кажете, в чужденеция , има ли го това чудо на чудесата бал и как реално се случват нещата2
  Много ми е суетня тук, и толкова излишни неща , и помпозни, и бляскави......

И ние с абитуриент. Даже двама, че приятелката му си е като наше дете.
Костюм, рокля, обувки, аксесоари - отдавна ги набавихме и добре стана че по-отрано го свършихме, че оттогава са под страшно напрежение с абитурите (завършителните изпити). Прическа и грим ще направим сами. Скромно е тук, не се изхвърлят. Всичко накуп за двамата дори не се доближава до 1000 евро. Училището организира бал, организацита е приблизително еднаква, с индивидуални особености по места според местните традиции. Обикновено е в някоя голяма зала със сцена, поканени са семействата на абитуриентите и всички учители. Има речи, благодарности, раздаване на дипломи, награди, малко песни, шеги и закачки. Мило тържество. Скромна вечеря за всички. И после танци, като семействата се оттеглят след  първи-втори танц и оставят младежите да купонясват сами. Често купона се пренася и в някой клуб после.
Лимузини, балони, украси, малки сватби планирани година по-рано, скъпи подаръци в плик или в предмети, броене, крещене, свирки, фотосесии, нови гърди, нос или джуки, рокли за хиляди пари, костюми по поръчка - няма го това. Евентуално скромен обяд на ресторант за най-близките или някое градинско парти на торта и кафе или неформално барбекю за приятелите.

Кайсия, тийнките тук много носят рокли от година-две. Къси, романтични, разкроени, нежни. С кецове, разбира се.

# 2 424
  • тук и там
Моята веднъж си налепи изкуствени(през ваканцията), паднаха за два дни и от тогава и мина мерака-за изкуствени поне. Иначе и аз не бих финансирала ходенето на маникюр на този, че  и  на по-късен етап..
Сис , ти на това удобна обувка за работа ли му казваш?!
Ей това е удобна обувка, тъкмо и аз за това гледам..Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Признавам ,че са красиви и ми харесват обувките които си показала, но  да отговарят точно на описанието "удобни" -не смятам..

# 2 425
Сис, споделям. Но също така знам, че тийн момичетата имат своите лутания, докато намерят своя стил и често преминава границите на моя вкус, който е по-скоро консервативен. Та в тази възраст е добре да не подрязваш крилцата до дъно, дори и да не те кефи зелена коса, дълги нокти и т.н.

Друг е въпросът, че дългите пирги, нокти и мигли са отражение на един стил, който за съжаление се е наложил по места като стандарт и не винаги младите девойки могат да се разграничат.

Сандалите не съм сигурна, че ми допадат. Но със сигурност ми идват скъпи за изкуствена кожа.

# 2 426
  • sf
Кисела съм. Не се наспах , гледам мач до много късно, пък и паднахме. Чакам и да ми дойде. Оставих една торба пари в Лидл, пък като гледам за два дни и ще се изяде. Страх ме хваща вече. Що не можехме да караме на фотосинтеза?! 😆 Ех, колко пари щях да имам за пътувания!

# 2 427
  • София
Попи, съгласна съм с теб. Аз бих и предложила аз да и го направя и после да и помагам, докато се научи. Само не знам ако иска изграждане дали може в къщи.
Сисун, на 15 вече не са съвсем малки иначе и аз не одобрявам прекален грим, екстеншъни, много натрапчив маникюр.
Добре е според мен с мама заедно да се започнат тези неща, за да се изгради стил и вкус, докато още зависят от нас, защото реално, като си изкарат пари, трудно се спират.
Сисун, обувките не са моите. Не харесвам такъв ток, макар че е модерен. Иначе ми изглеждат удобни. Имат платформа и реално не са високи.

# 2 428
Попи, Ре, споделям. Аз на 15 започнах да си боядисвам косата, да се лакирам сама, гримирах се за училище малко по-рано. Няма да забранявам естествени неща.

Обувките ги поръчах. Няма как да съм на съвсем равни, пише ,че са с анатомична стелка от естествена кожа. Имам купон за намаление там, та затова.

# 2 429
Сис, сандалите са много далеч от представата ми за удобни обувки Simple Smile

Брр, какъв е този студ?! Зимата не беше толкова студено. Ръждясахме, мухлясахме, смотана работа. Искам слънже. Мрън.

Сиросче?

Общи условия

Активация на акаунт