Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 222
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 400
Ре,и ти ли пак?

# 2 401
  • София
Аз поспах. Не се оплаквам. Но днес трябва и да работя. Ужас.

# 2 402
Дубрутро!Пия кафе,настройвам се за работа,НЕМИСЕРАБОТИ!
  Сис, дано да няма повече разтърсвания.ММ обмисля пътуване до Варна, че нещата с майка му хич не са добре. Аз съм както каже.
   Ре,усмихна ми сутринта.И ние сме имали такива изпълнения.
  Отивам да гладя риза на маминия хубавец,че днес е фотосесията.

# 2 403
  • София
ДУ! Бау!

Станах, пия кафе, днес вече ще трябва да стягам колата и да работя здраво, че вчера нищо не свършиха като хората.

Сис, ужас! Бебоилнка усети ли нещо?

Марулета, прегръдки! Много тежки моменти.

# 2 404
Добро утро!
Спах като пън, въпреки снощното земетресение.
Бър, едва ли. Спеше отдавна тя, а и едва ли осъзнава какво е това всъщност 😂
Марулета, фотосесия?

# 2 405
  • София
Добро утро!

Сис, изтръпнах. Дано няма повече трусове и да е било без жертви и разрушения!

Аз обмислям следващите два дни да си  ги пусна като отпуск заради окото. Замъглено виждам с него ( заради мазането) , особено когато се опитвам да фокусирам букви и текст. Този пост го кълва 5 минути. Работя на компютър по 12 часа, с документи. Притеснявам се да не допусна грешка.

# 2 406
Сис, нали е Хабитуриент. Правят си фотосесии за албуми . Абе .....суета на суетите! И великия фотограф ще ги мъкне на 100 км , край Луковит да ги снима, щото у нашия град нямало къде.А имаме такива хубави места, особено по залез на язовира е страхотно! И моят син, не знам защо се облича предимно с черни тениски.Дебел бил. Вчера му дадох пари да си купи нещо, с условие да не е черно. Купил си е много готина риза, та сутринта я гладих, сложих в калъф, че ще стане на мекица ако шофира с нея 100км.
    Панди, пускай болничен - хем окото ще почива,хем няма да се тревожиш ,че ще объркаш нещо.

# 2 407
  • Пловдив
Добро!
Кафееее!

Панде, изпуснала съм за окото...на лекар ходи ли? Почивай си!
Аз днес няма да ходя. Другото ми е по-важно.

Наближава пътуването и взех да мисля...кое, как и тийна есествено 🧐

# 2 408
  • тук и там
Ще чакаме после да покажеш абитуриента от фотосесията, марулета.
Добро утро!  Автобусът закъсня и висяхме 15 минути на спирката с децата. Тук 2 градуса, направо се смръзнах. Иначе поглеждам навън-едно ясно небе, ще речеш че е 20 градуса, а като постоиш и се озъбваш от студ.
Пфу, няма ли вече да се стопли-да нагрея малко кокаляците си..

# 2 409
И аз ходих пеша тая сутрин, ушаците ми замръзнаха от гадния вятър... мамайстараипролеттасмотана...

# 2 410
Кайсия, ще покажа, как иначе?! На майка хубавеца ми е той! Я кажете, в чужденеция , има ли го това чудо на чудесата бал и как реално се случват нещата2
  Много ми е суетня тук, и толкова излишни неща , и помпозни, и бляскави......
   Щерката като завърши нямаше кой знае какви претенции за рокли,прически и прочие,никак даже.Обаче, тя нали е видна купонджийка, каза че иска сбирка с роднини и приятели. Аз бях против, бащата ѝ поднесе на акъла и двамата организираха купон в заведението на наши приятели. Беше готино, събрахме се обичайните заподозрени,плюс бабите и дядовците и си купонясвахме.
   Сега, синът не иска, но той е по-различен от систъра. Ще си събере компанията да ги почерпи,но след като мине кандидатстване, и някъде на къща за гости. Без нас.  Едвам го накарах да си купи риза , която евентуално ще облече и на дипломирането. Одеждите за бала нямат и 200 лв, каза ,че хиляди за костюм няма да позволи да дадем, нито той ще даде. Обещали сме му пътуване в Европа, или България, където си пожелае,след кандидат-студентската кампания, ако е успешна. Тъй много харесва България и си е набелязал доста места, които иска да посети. 
   Но като слушам за набори , и от родителите, какви суми се дават, какви мини сватби се организират.....далечно ми е на мен това. Аз вчера поръчах за у дома един банер с надпис "На добър час, Криси" за снимки с нас , и 10 етикета за абитуриентска ракия.Баща ми е затварял за всеки внук и правнучка от годината на раждане.Мисля да ги налея в красиви бутилки и да ги подарим за спомен на сестра ми, за нас, на девера и на родителите ни.

# 2 411
  • София
Не, Мисте, на лекар не съм ходила. Толкова ечемици на детето съм излекувала, че и с моя смятам да се справя. Слагам същото като при нея, но си купих и капките, които Родива вчера ми препоръча. При мен обаче от мазта Тобрадекс, с която мажа се замъглява окото ( при някои хора се случва). Затова си пуснах отпуска. Личният лекар няма да ми даде болничен за такова нещо. Той едва ми отпусна два дни когато Пантата беше болна. Трябваше да му се моля за други два дни преди време, когато мигрената ме смазваше до степен, че едва имах сили да си кажа оплакванията пред него, а какво остава да говоря с клиенти цял ден.

Това с истерията около баловете тук и аз не го разбирам. Нормално е да се почерпят децата и семейството, но тези тоалети, лимузини, прически и т.н. са ми в повече.
Моите родители на времето теглиха заеми за баловете на братята ми и мен. А аз не съм искала нищо особено като тоалет, даже прическа и грим сама си спретнах скромно пред огледалото вкъщи. Но родата щяла да се обиди, ако не ги поканим на голямото плюскане. ,🙄

# 2 412
  • Mediterraneo
Кайсия, ще покажа, как иначе?! На майка хубавеца ми е той! Я кажете, в чужденеция , има ли го това чудо на чудесата бал и как реално се случват нещата2

Марулке, сега ми предстои и на мен. На 19 май завършва голямата. Абсолютно айляк са, даже не знаят какво ще правят вечерта. Още спорят за концепцията. Зам.директорът на училището се занимавал с организацията, ама те още не знаели какво искат. Едните искат на картинг да ходят( заради лимузините, с които ги извозват натам), другите искат в хотел с free bar, ама пък има и непълнолетни и не става, трети искат да пият по бира някъде неформално и пр. 20 дни останаха, както и да е.
Моята Убавица има само един топ закупен, след като сто пъти смени идеята как ще е облечена. Сега ще поръчвам 2 панталона, да мери и ако не стане, да връщам. Прически и гримове- забрави, искала само нокти да си направи. Обувките й май ще са най- голямото перо, стотина евро. Цялата галимация няма да има и 300 с празнуването вечерта.

# 2 413
При нас правят подобни тържества , но когато завършат успешно университет. Даже в местния вестник ги изтипосват барбар с дипломата. Малко градче с голям университет сме, затова!

Панди, аз бих поискала болничен! Бързо да оздравяваш, 🤗!

# 2 414
  • тук и там
Май няма тук такива работи, или поне на мен не ми е правило впечатление.
На мен пък ми харесва тази традиция с баловете в БГ. Кога друг път девойките могат да се облекат като принцеси? Може би на сватбата си, ама то вече и сватби не се правят. Мисълта ми е, че рядко се случва по-нататък в живота да присъстваш на събития на които да се облечеш с вечерна  дълга рокля, обувки на 10 см висок ток и т.н. Повечето не сме в тези среди.  Пък и наистина много красиви са децата-в разцвета си, облечени като за бал ..Иначе в ежедневието си са повечето все с дънки, маратонки и тишърт...Искам да гледам девойки в красиви рокли и за това и ми е кеф да гледам снимки на абитуриенти.Е, и младежи де..
Моята последно е обличала рокля преди две години, добре че я щракнах в къщи(в кухнята в БГ.. Grin )та да я имам  на снимка с рокля.

Сега за сватбата през август пак ще сложи, трябва да купим някаква и после...не знам след колко години пак - чак може би ако имат нещо като бал за завършването (но не ми се вярва)..

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 11:57 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт