Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 205
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 580
А, дано и насам дойде малко топлинка от при вас, Тарти. Не се оплаквам де, не е студено, но не ми е пролет.

ММ направи палачинки. Повъртях се малко, повъртях се, разредих миялната, заредих новата, пък реших, че от утре ще спирам въглехидратите Joy Ще тичам и днес де.

Дребната е канена на РД на 1км. от нас. Този път няма да се чудя къде да убия 2.5ч.

# 2 581
Пюр, не знам ти как би реагирала, защото се познаваме виртуално от скоро, но ако моето дете удря и бие и съм стигнала до там, че да поискам извинение, значи виждам ,че има проблем и ми пука. Ако не ми пука хич няма да се извинявам.
Тук за разлика от съседната тема не се заяждаме от скука, ей така ,да напишем нещо.

# 2 582
  • София
Да стискайте палци, приеха го малкия е болница. Припадна ми сутринта в ръцете.Кръвно 38/68.

# 2 583
  • Пловдив
Добър ден!
Спах. Вратът ужасно ме боля, ама намазах с мазило, мм ме разтри и ся бива...обаче се вързах с шал и не го махам.

Тарти, прати топлото насам де! Баси, още спим с юрганите 🤪

За Италия направо незнам кви дрехи да нося.

Мид, ама как...? Ох, кураж! Всичко ще е наред! Hug

# 2 584
  • София
Сисун, като теб мисля.
Мид, стискам палци. Пиши какво става.

# 2 585
Мид, с теб сме, всичко ще е наред, ще видиш 🍀! Ще ви мисля, чакам да пишеш 🤗

# 2 586
Мид, с вас сме Flowers Four Leaf Clover

И аз съм на мнението на Сис.

# 2 587
Мид, ужасно…От какво това ниско кръвно? Сам ли е в болницата? Да му се не види, все в почивни дни стават такива неща

# 2 588
  • София
Сам е, сега ще ходя да му нося храна и принадлежности.

# 2 589
  • София
Баш Попи. Дано всичко е наред.
Мид, има ли кой да остане с Ени и ти да си с него?

# 2 590
Мид, да пишеш как е момчето 😕
Утро.

# 2 591
  • Mediterraneo
Олеле, Мидче, защо така?! Ще се стабилизира дечко бързо, ще видиш!

Аз горещините трудно ги понасям, въпреки че за толкова години се аклиматизирах малко или много. Но ето, че отново пролет липсва, скоро захвърлих ботите и сега ще трябва да слагам сандали направо.
Пералня и миялна отметнати, сменях спално бельо, чакам децата да се намоткат и да пускам перални с тяхното. Едни пилешки бутчета сварих, ще ги мисля довечера с какво да ги набутам във фурната. Сега ще се стъкмявам за селската фиеста.

# 2 592
Ох, Мид,мило момиче Heart ! Всичко ще е наред, ще видиш! Hug

# 2 593
  • Euskal Herria
Мид, Hug!

Тарти, във вашата Испания  може да е жега, ама в нашата - тц! Празници ли са, почивни дни ли са - все е дъжд и хладно. Поне в 80% от времето.

Приятна почивка, общество!

# 2 594
  • тук и там
Мид, стискам палци ! Пиши после как е детето.
И мен са ме викали два пъти в училище, заради прилошаване на моята. Слаба е, с ниско кръвно и тя, случвало се е когато е била на слънце и е правила някакви физически усилия.
Аз самата също съм (била) с ниско кръвно и съм припадала два пъти от това като млада.

Не се тревожи, всичко ще е наред! Пие ли достатъчно течности? Щото и аз и каката не пием.

За мен, последното изречение на Сис по темата с децата е напълно излишно , и също не е много мило..като опит за модериране на темата звучи някак. Лично мнение.

И да допълня.Съгласна съм напълно с мнението на Сис, не съм съгласна-когато някой е на различно мнение,  това да се приема за заяждане .

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 12:30 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт