Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 187
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 610
Ами моя на 37 стана,начи май не е кризата на възрастта,ми може и такъв да си е бил Grinning

Ама и друго има,прави ми впечатление, че от известен период от време компанията му се състои  от някакви младежи предимно...ма младежи,по-малки и от мен,на по 20 и няколко години.. Естествено, не семейни..

# 2 611
  • София
И аз обичам макаронести със сирене и захар, а МН се потриса 🤣.

# 2 612
Мид, ❤

Лейла, мъжа ти козирог ли е? Уважавам много жените козирог, но мъжете са кошмар!
Аз пък трябва да боядисвам баба ми по-късно.
Сега съм се заела с пране на завивки. Още няма да вадя пролетно-летните дрехи, не виждам да ми потрябват скоро. Но си изчистих и прибрах ботите и кубинките.
След малко ще изляза да потърся един слънцезащитен на Авен. Дано имам късмет, че май липсва още по аптеките. Корейската ми слънцезащита не се справя добре, доста петна ми излязоха последните три години. Ужасна съм в лицето!

# 2 613
  • София
Че какво им е на мъжете козирози?  Само дето могат да млъкнат за 20 години без да знаят защо. Иначе са домошари, готвят, разхвърляни са, но иначе са грижовни.

# 2 614
Водолей е. Rolling Eyes

# 2 615
Хелън, това е темата с най - много козирози в целия форум 😜
Моят е телец.

# 2 616
  • Euskal Herria
Хелън, това е темата с най - много козирози в целия форум 😜
Моят е телец.
Щото сме най-Убави Wink.

# 2 617
  • Пловдив
Сиросче, надушихме се Wink

# 2 618
Време за следобедно кафе. Специален поздрав за Мистик! Радвам се, че всичко мина бързо в ендокринологията ❤️

Макароните със сирене и яйца на фурна и поръсени отгоре с кристална захар. Примляс! 😋
По другия въпрос няма да публикувам мнение. Факт е, че в шести и седми клас с голямата имахме проблеми с тормоз, а лично аз разбрах за това чак след три години. Мълча моето като пук@л, а ние обиколихме де що ни пращаха доктори. След третия час в училище беше с мигренозни пристъпи. Когато дразнителят замина при родителите си в Германския, рязко и от самосебе си си дойдоха нещата на място. А малката ПанТичка е толкова чувствително дете ❤️

Сири, Hug

# 2 619
Ма какво ни е на нас, телците? Stuck Out Tongue Winking Eye
МУ е лъв Head Band

Хелън, може ли да споделиш кой е крема на Авен?
Аз съм набелязала този корейски: https://www.amazon.com/Protection-Brightening-Lightweight-Moistu … ing/dp/B09V1YZXK7, но още му се чудя. Не използвам слънцезащита за лице, крайно време е да взема мерки в тази посока, но ми е трудно да избера.

Хайде на кафе Coffee
Моето ще го изпия на припек на терасата.

# 2 620
  • Наблизо
Лайла,много свободно време има,че да си сменя компания и тн..
Моят я излезе един път в месеца,я не.Достатъчно се уморява на работа,да взима детето,да пазарува и тн.
Аз съм кравичка,добричка съм,но имам сприхави моменти.Обичам да скатавам пари,но последната година всичко изтича и няма нищо Sad
Наядохме се с печено пиле и още остана.Утре пак ще го предложа на обяд.

За биенето..Моето дете блъскаше децата няколко месеца.Колконпъти бяхме викани в училище,работим с логопед,съвети от доктори и тн.Откакто му сложиха макарички чува,оплакванията секнаха..Било е желание за общуване..
Мид ,да се оправя Павел.. много са коварни тия грипове..

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 15:16 от BeautifulM

# 2 621
Излишно е да казвам,че хората съдят за останалите по собственото си светоусещане. Ако си зъл е нормално да приемаш по дефолт, че всички останали са такива и обратно!

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 17:39 от Sissy

# 2 622
Бърдче,не смогнах вчера да те поздравя,та на патеричка-жива и здрава да си! 🥳❤💐
Мид,да се оправя бързо Павката и да не се повтаря.
Дребната от снощи е с поредния вирус-за сега само темп. и корем я боли. Да видим...
Панде,за приемане-ще приема извинения,но ако е инцидентно. Иначе.. сори,но не помага едно Извинявай.

# 2 623
Направих баница и аз , но не се яде. Отвън изгоряла, вътре сурова. Даже не знам как успях да го направя това!
Намали градусите на фурната и ще ти се получи.

# 2 624
  • София
Имам опит с две абсолютно различни деца. Едното много кротко и все бутано, обиждано, другото -малко агресорече. Винаги в центъра на белите. Това до около 6-7 годишна възраст. После и двете деца станаха уравновесени и с нормално самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт