Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 187
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Милите деца да оздравяват! Flowers Four Leaf Clover
Аз моят бивш водолей не можах да го изтърпя. То нямаше угодия за нищо през тези 15 год. Накрая вече осъзнах, че проблема не е в моя телевизор.
Сега сме два телеца. Ами по доста от темите сме на едно мнение, колкото и да не сме много лесни за търпене. Smirk 
Ние имаме както доста по-млади от нас познати, така и доста по-възрастни. От всеки можеш да научиш нещо полезно.
ММ казва, че иска хората към него да показват най-добрата си страна. И така се опитва да и предразполага винаги.  Шапка му свалям за това му качество.
Някой случайно да ползва такъв тип фурна: конвектомат?
https://technowelt.bg/categories/furni/bcs598s24x

# 2 626
  • Пловдив
Кло, мерси! Heart тъкмо мисля да пия...
Т.е у зълва ми щях да ходя, ама...сега ми стана ясно, пак, че не всички са кат мен  😐 та кат не се сеща навреме всеки у тях. Издразни ме, ама съм и крива, корем ме боли.
Момчетата са на риба...дали да стягам тигана? Grin

# 2 627
Че какво им е на мъжете козирози?  Само дето могат да млъкнат за 20 години без да знаят защо. Иначе са домошари, готвят, разхвърляни са, но иначе са грижовни.

Или да не млъкват за секунда, все те да са прави и да знаят всичко, да не търпят критика и чуждо мнение, да помнят като слонове и да ти натякват ежедневно какво си казал преди десетки години, а на тях не им е харесало.
Сиросче, за това конкретизирах за мъжете Simple Smile.
Бърд, ето този  . Изписа ми го дерматоложката ми. Аз съм с проблемна, мазна кожа. Този корейския, който си показала, на мен ми седеше много мазен и правеше кир ефект. Лятото не го търпях на лицето си. Намерих Авена, ще го тествам, ако ми е тежък, ще замине в кофата при останалите 100 различни крема за мазна кожа на 100 различни производителя.

# 2 628
  • Пловдив
Аз мислех тоя слънцезащитен да диря...

ОтидоФ до магазина...награбих козунак и ям с кафето Blush

# 2 629
Бюти,свободно време няма.И той прави всички изброени от теб неща,е,не колкото ми се иска,но все пак.А най-вече работи.Ако не работи основната си работа,в къщата и по двора има мнооого.

Дойдохме на един рд(на един от младежите),бях предубедена и хич не ми се идваше,но ще се окаже не лошо Grinning

# 2 630
  • Пловдив
Лейла с детето ли сте?

# 2 631
Нее,Мисте,нашите го взеха сутринта още.  Blush

# 2 632
  • София
Макарони обичам и със захар, и без захар. И в двата случая обаче са с много сирене.

Моето дете обикновено е от страната на тормозените. Мълчеше си за тормоза, а е бил от месеци. Аз мислех, че агресорчето просто й е неприятно заради цялостното си поведение, а преди дни ми сподели, че често я блъска и удря.  Тя му казва да спре, но няма резултат. Майката на детето се опитва да прави каквото може. Не е оставила нещата така, но на този етап единствено раздава извинения на всеки родител, който й се оплаче. И хем я разбирам и й съчувствам, хем ме боли за моето дете, което трупа всичко в себе си докато изригне . А когато изригне , обикновено е под формата на блъскане на някакъв предмет например, или хвърля нещо на пода и издава гневен звук, плаче. Околните не са наясно, че това е резултат от "капката, преляла чашата" и тълкуват поведението й зле. Съответно си навлича лошо мнение и излиза тя лошата, ако никой не е забелязал какво я е провокирало

# 2 633
Ако имате възможност потърсете мостри на кремовете, които сте си набелязали. Хубаво е да ги тествате когато е по-топло. Аз съм изпробвала наистина десетки слънцезащити, включително и показания и от теб Мисти. Ако имате мазна кожа, избора ще бъде много труден. По-голямата част от кремовете седят мазно по лицето, правят ужасен кир ефект, стичат се, когато е по-топло, а голяма част от тях оставят бял филм по кожата, тъй като са с физични филтри. Абе, ненавиждам да избирам кремове. Бях си намерила идеални на Миша, не ми мазнеят по лицето, не се разтичат, няма кир, но все пак ми се появиха петна.

# 2 634
  • Пловдив
Нее,Мисте,нашите го взеха сутринта още.  Blush
и аз така реших Simple Smile
Забавлявайте се!

Сиросче, ей такива дънки искам...навремето само тая марка носих. Лошото е, че ич не ми стоят кат на мацката Confused
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-boyf … n=rtbhouse-BUYERS

Хелън, за жалост никой не дава мостри. Сега ползвам от тийна един пак за проблемна и мазна ма Юсерин.

# 2 635
О, Панди, милото дете.
Дано тази майка не приключва само с извиненията.
А ти естествено, че ще мислиш най-напред за това, как да защитиш твоето дете. Лошото е, че в училище няма как да направиш нищо ако отговорните там възрастни не правят нищо, което често е невъзможно и ако родителите не правят нищо у дома.
Макар че това е трябвало да се случи доста по-рано, но ако е ново поведение трябва да се адресира и да се работи.
Лошото е, че често се неглижира това. Ей го наскоро в друга тема ми обясняваха, че било нормално големи мъже на по 35-40 години да се посбиват, братя били...

Освен да посъветваш Пандито да информира учител винаги, когато я удря това дете, за да е "документирано" един вид, но и това може да е нож с две остриета. Толкова трудна ситуация е...

# 2 636
Панди, класната на малката знае ли за това? А другите учители?
А други деца биват ли удряни и блъскани или само твоето момиче?
Но като цяло Ули е права,много трудна ситуация, особено ако се неглижира.

# 2 637
  • Сф
Това в училище ли Панди? Кой клас? Предполагам 1-4. 
Мид , детето съвзе ли се ? Дано по-скоро се приберете. Стискам палци! ❤️

# 2 638
Мид, пропуснах одеве, дано е по-добре детето вече и са го пуснали да си е при вас!

# 2 639
  • Варна
...
Флорен, какво и как чистиш?
Пак  се активизираха с имейлите - я, банката ме подканя да последвам линк, че да си защитя профила, я разни ми обещават, че ще стана бог в секса или ще се сдобия с невероятен пенис... Пък аз съм такава консерва, хич не ща таквиз благини. Wink

Ох, Боже. Аз съм толкова на ти с технологиите, че... Все пак да напиша какво направих. Първо изтрих историята на компа, после пусках cc cleaner. Пуснах и антивирусна програма. След това разгледах различните дялове на компа и изтрих ръчно различни ненужни папки. Пуснах и wise disk cleaner. Отново антивирусна. След нея актуализирах Уиндолса и накрая влязох в разни сайтове за книги. Днес ми излизат само реклами на книги. За момента. До следващия път, когато големият ми син напише " tits" в гугъл-а. Rolling Eyes

Мид, дано Павел се чувства по- добре. И дано по- леко изкара тази гадост. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт